Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Nov 2025, 05:41:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 271
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragana Kosjerina  (Pročitano 1110432 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 809
Zastava
Andjelka je sestra Milice Tomasevic i super izgleda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4437
Ovo je izdanje već postavljeno ali čini mi se ova fotka gde je otkrila nogu da nije.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kosjerina.jpg
(127.62 KB, 670x837)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2021, 07:39:34 od Lolivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1364
Koja je prepicka ova Dragana, vrti se, guzi se kamerama, ali dzaba kada ovaj retardirani RTS to ne zeli da usnimi!
U zadnjih par godina su postali kao neki zatucani arapski kanali.
Ova rasna picketina, ima i sisetine i veliku guzicetinu, ali rts su kretencine nevidjene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3014
...

q1.jpg
(509.97 KB, 1920x1080)
q2.jpg
(784.86 KB, 1920x1080)
q3.jpg
(647.55 KB, 1920x1080)
q4.jpg
(700.92 KB, 1920x1080)
q5.jpg
(666.59 KB, 1920x1080)
q6.jpg
(731.77 KB, 1920x1080)
q7.jpg
(762.82 KB, 1920x1080)
q8.jpg
(629.76 KB, 1920x1080)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 276
Jedan od clanova je procitao moj komentar na temi Maje Japundze Nikolic pa me zamolio da prokomentarisem i Draganu posto sam jednom imao prilike da je vidim uzivo pre otprilike godinu dana.

Prvo zabluda je da je ona sisata. Sise su joj definitivno male a pogotovo su male u odnosu na njenu visinu i gradju.
Otprilike je dvojka samo sto ih na snimanjima pogotovo u poslednje vreme maksimalno budzi. To sve moze da se nasluti i na fotkama na prvih nekoliko strana ove teme, a i kad se gugla "Dragana Kosjerina bikini" iskoce neke retke fotke na kojima se to takodje vidi iako ima jako malo fotki u bikinijima generalno kao i bez push-up bruseva.
Cisto sumnjam da ce se vise ikad fotkati u bikiniju koji nema puh-up gornji deo dokle god ima prirodne sise jer se vidi da su male.
Tada kad sam je video bila je u haljini korsetnog tipa sto joj suzava struk i budzi sise koliko god je moguce. Delovalo je da jedva dise koliko je strisnuta odozdo na gore. U poslednje vreme je gotovo uvek u takvim haljinama. Takodje vecina haljina joj krije veci deo nogu i dupe koje je veliko kad se ugoji a nema ga nigde kad smrsa kao sto je to situacija sada sto se vidi na njenim novijim fotkama i klipovima.
Krupnije je gradje ima jaka kolena gleznjeve ramena i slicno.
Ja sad ovo pricam sa ostrog stanovista modne industrije koja diktira standarde sto se tice izgleda u profesionalnom smislu.
Sa stanovista prosecnog coveka je sve stvar ukusa, neko voli taj krupniji dinarski tip a za mnoge manekenke bi rekao da su lesevi.
Ono sto pricam je da sa tom gradjom ni u najboljim danima nije mogla da bude manekenka sto je slučaj i sa Majom Japundzom Nikolic.
Ima lepo lice mada i tu ima nedostataka.
Inace veoma je nadmena, nije mi se dopao njen stav, sad da li je tog dana bila nesto nervozna ili je stalno takva ja to ne znam jer sam je video samo tad jednom.
E sad nikad necu reci da nije lepa ali definitivno nije avion kao sto sam mislio.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2021, 20:27:55 od highgelender »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
samo mi jedna stvar nije jasna ,zasto je toliko botna velicina sisa
najlepse su zene sa prosecnim sisama ili malim ,ne racunam sad ove nadogradnje
stavi te male Draganine sise na nekog kepeca od 160cm video bi da i nisu bas male hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
Niko nebi ni pogledao taj šit šou da nema Kosjerine i njenih prkosnih sisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41568
mob
I-mate 
 Smile

1617017715683.jpg
(392.63 KB, 709x1203)
1617017715687.jpg
(221.69 KB, 576x1311)
1617017715691.jpg
(295.61 KB, 729x1295)
1617017715695.jpg
(302.7 KB, 743x1308)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 276
samo mi jedna stvar nije jasna ,zasto je toliko botna velicina sisa
najlepse su zene sa prosecnim sisama ili malim ,ne racunam sad ove nadogradnje
stavi te male Draganine sise na nekog kepeca od 160cm video bi da i nisu bas male hehe

Uopste nisam pominjao da mi je bitna velicina sisa nego sam na ovoj temi procitao da je mnogi smatraju prepickom sa sisetinama (sto sam i ja nekada mislio) ali to prosto nije tacno posto sam se uzivo uverio da Kosjerina ima male sise i koristi sve moguce trikove da ih montira da izgledaju kao da su velike tako da je njoj izgleda bitna velicina sisa.
Uostalom eto tebi su najlepse sa prosecnim sisama ili malim nekom su najlepse velike nekom uopste nije bitna velicina sisa nego neke druge stvari to je pitanje ukusa.
Ja pricam o profesionalnim standardima, kao sto rekoh njene sise su okvirno dvojka a to ne mogu da budu sisetine cak ni zenama od 160cm a kamo li nekome Draganine visine i gradje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 681
Zastava

Nisam bio u prilici da Draganu Kosjerinu vidim uživo, ali ovo što je izneo svedok sa lica mesta se poklapa sa mojim pretpostavkama na osnovu slika i video zapisa.

Dakle, pogodio sam da je ona žena krupnijeg "formata" (šira ramena i kukovi, duže ruke, duže noge, veći broj obuće).

Za njene sise sam u poslednje vreme čak pomišljao da više nisu originalne, već neki ugradni model – toliko često izgledaju ultra nabudžene i "izvitoperenog" oblika...

A faca? Pa, na prvi pogled je veoma atraktivna, ali... Na njenom licu nema baš puno sastojaka ženstvenosti, još manje ima sastojaka otmenosti, a praktično nema sastojaka šarma i simpatičnosti. Postoji samo naglašena jebozovnost. I postoji nešto što "izbija" iz te njene glave... neka arogancija, umišljenost, neka samoživost...

Kada je reč o njenom telu, ono je nesumnjivo snažan seksi mamac – najtačnije bi bilo reći da je onaj tip prave Rasne Kobile.

U šund televiziji kakva je Javna Kuća Srbije (JKS) takav tip (fizički izgled) voditeljke je idealan za šund emisije kakva je ona gde se skače i urla, ono gde učestvuje i rugobica Karajlić i neki ružnjikavi glumac. Očigledno je da je u samoj JKS Dragana Kosjerina jako favorizovana, da dobije posao koji poželi i da ona koristi sve prilike koje joj se ukažu.

Naravno, uvek nas zanimaju i TV cice privatno.
Koliko sam ovde mogao da se informišem, ona već godinama igra predstavu za javnost sa nekim stomatologom... Šta bi sa tim, jesu li se najzad raskantali ili još uvek glume vatrenu ljubav koja samo što nije krunisana spektakularnim venčanjem... već bi bila, nego se isprečila ova pandemija...

Inače, Draganu Kosjerinu slobodno možemo računati kao lice sa srednjom stručnom spremom, jer je diploma koju je ona stekla u rangu WC papira.

Diploma za korpu za otpatke .jpg
(196.27 KB, 1080x1350)
« Poslednja izmena: 02. Apr 2021, 17:36:47 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 271
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Nov 2025, 05:41:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.