Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:32:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragan Cavic i borba za vlast  (Pročitano 20550 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 5
Neznam ko vam je ukinio tkz vojsku jna-rs i prenio mnogebrojne nadleznosti u BiH,himna itd...
Ja znam da se moja drzava BOSNA I HERCEGOVINA i te kako pita vise nego dodik ili entitet

Zelim svima da cestitam bozic zivite u miru i u zdravlju i da jednom otvorite ocu kako bog zahtjeva

Kakve veze tvoj post ima sa temom? I onaj prethodni?

Drzite se teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Neznam ko vam je ukinio tkz vojsku jna-rs i prenio mnogebrojne nadleznosti u BiH,himna itd...
Ja znam da se moja drzava BOSNA I HERCEGOVINA i te kako pita vise nego dodik ili entitet

Zelim svima da cestitam bozic zivite u miru i u zdravlju i da jednom otvorite ocu kako bog zahtjeva

И шта са Чавићем?
Ко је вама укинуо АБиХ?
Моја је држава такође БиХ (како сада ствари стоје) али се за мене више пита
Република Српска од Силајђића и Лагумџије.
Пошто свима нама није божић и ја вама честитам бајрам (такође преурањено) и
 да једном отворите очи како бог захтјева.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 

Hvala , ali malo je rano, božić je tek za 10 dana. Navedi kome čestitaš Srbima, ili Hrvatima , ili i jednima i drugima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Republika Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kao prvo bozic cestitam srbima i hrvatima i znam da sam poranio jer cu biti odsutan u narednih 20-ak dana.

Evo moj prijedlog jedna drzava,jedna vojska,jedan predsjednik,jedan zakon,i naravno tri naroda koja ce biti ravnopravna bez obzira na vjeru i na naciju da li se slazete sa samnom.
Ja mislim da se na taj nacin mozemo izvuci iz ove krize i svima bih bilo dobro....
IP sačuvana
social share
Republika Bosna i Hercegovina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k530i
Kao prvo bozic cestitam srbima i hrvatima i znam da sam poranio jer cu biti odsutan u narednih 20-ak dana.

Evo moj prijedlog jedna drzava,jedna vojska,jedan predsjednik,jedan zakon,i naravno tri naroda koja ce biti ravnopravna bez obzira na vjeru i na naciju da li se slazete sa samnom.
Ja mislim da se na taj nacin mozemo izvuci iz ove krize i svima bih bilo dobro....

А је л верујеш ти и у Деда Мраза? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
BiH je tvorevina koja se održava na aparatima, da nema stranaca pukla bi odavno. Naravno, ovo je svima jasno, samo što neki vole da maštaju pa imaju drugo viđenje situacije.  Smile A što se tiče ovog lakrdijaša Čavića, on ima šanse da pređe cenzus koliko i LDP da pobedi u Srbiji ikada. A ni eventualni pređeni cenzus mu ništa ne bi značio. Volim Dodika baš zato što ga svi Muslimani i NVO sektor mrze. To je samo po sebi dovoljan dokaz da je pravi čovek na pravom mestu. Kad se ujedini ono što se mora ujediniti (a biće to brže nego što se misli) ako se bude kandidovao na izborima glasam ga sigurno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
BiH je tvorevina koja se održava na aparatima, da nema stranaca pukla bi odavno. Naravno, ovo je svima jasno, samo što neki vole da maštaju pa imaju drugo viđenje situacije.  Smile A što se tiče ovog lakrdijaša Čavića, on ima šanse da pređe cenzus koliko i LDP da pobedi u Srbiji ikada. A ni eventualni pređeni cenzus mu ništa ne bi značio. Volim Dodika baš zato što ga svi Muslimani i NVO sektor mrze. To je samo po sebi dovoljan dokaz da je pravi čovek na pravom mestu. Kad se ujedini ono što se mora ujediniti (a biće to brže nego što se misli) ako se bude kandidovao na izborima glasam ga sigurno. Smile

tako su nekad zborili i za milosevica freemana  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Tačno, samo s tom razlikom što je Dodik, po svemu dosad viđenom, mnogo mudriji u vođenju politike koju većina Srba podržava. A znam da vas to boli najviše, svesni ste da je on mnogo za*ebaniji igrač. Smile 
Možeš da se smeješ, ali od muke, neizbežno će se desiti, a onda ne bio vam u koži u tom parčetu Bosne u kom ćete ostati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
Tačno, samo s tom razlikom što je Dodik, po svemu dosad viđenom, mnogo mudriji u vođenju politike koju većina Srba podržava. A znam da vas to boli najviše, svesni ste da je on mnogo za*ebaniji igrač. Smile 
Možeš da se smeješ, ali od muke, neizbežno će se desiti, a onda ne bio vam u koži u tom parčetu Bosne u kom ćete ostati.

ko a jebe, on nista ne moze uciniti...sve njeove prijetnje su izubile na tezini, on je predmet sprdanicje postao, institut referneduma je srozao samo tako, niko a ne uzima za osbiljno...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16

ko a jebe, on nista ne moze uciniti...sve njeove prijetnje su izubile na tezini, on je predmet sprdanicje postao, institut referneduma je srozao samo tako, niko a ne uzima za osbiljno...

Da je nebitan i da nije pretnja ne bi se protiv njega vodila orkestrirana kampanja zapada i vas iz federacije. Pre bih rekao da je Čavić politički apsolutno nebitna figura. E sad što se vi uzdate u njega to je druga priča. Ljudski je nadati se, ali takođe je ljudski i prihvatiti činjenično stanje - RS ne želi sa BiH i tu ni Dodik ni Čavić ni ti ni ja ne možemo ništa. Svako sa svojima i mirna Bačka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:32:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.