Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 05:09:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40239 puta)
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne znam sta nije jasno u citatu Zorana Djindjica? Bas je jasno i precizno opisao svoj odnos prema politici i za sta se  borio. Iza njega stoje rezulati, samo sto to ne mozes objasniti nekome ko to nece da vidi, iako je ocigledno. Problem je kako posmtaras stvari, kada je neko ogranicen i ne razumije ono sto je jasno napisano kako da mu objasnis nesto.

Ako je neko bio moralan i odgovoran onda je to Djindjic. Slobo i Seselj sta god da su branili to su i izgubili, to su ljudi koji nisu imali osjecaj za realnost, ljudi koji su zivjeli u svom svijetu. A Kostunica je tip politicara kojem je samo na umu da se odrzi na vlasti po svaku cijenu, politicar koji prica samo ono sto hocete da cujete; prica jedno, radi drugo a misli trece.
Politicara kao Djindjic tesko da cemo vise ikada imati, covijeka koji je imao viziju kako Srbija treba da izgleda i znao kako da je dovede do tog cilja. Imam osijecaj da sadasnja vlast u Beogradu ne zna gdje im je dupe a gdje glava.

Mene ne interesuju namere. Mene intersuju posledice. Svako ima dobre namere i mislim da je to stvar pristojnosti.
Ja nemam nameru da diskutujem o necijim namerama. Podrazumevam da svako ima dobre namere.
 Ali to je toliko trivijalno da me to ne interesuje. Mene interesuje šta sledi iz toga.
 Ako ne sledi neka posledica koja je korisna mene dobre namere ne interesuju.
 Ako sledi, to što ce neko da kaže to su motivi ovakvi ili onakvi, ni to me isto ne interesuje.
 U javnom životu mene interesuju posledice koje su dobre za tu zajednici u kojoj se taj javni život sprovodi.
 Ako imate permanentno loše posledice, po meni je svejedno da li je na Božijoj pravdi,
na nekoj drugoj pravdi zasnovano ili na dobrim namerama, jer to na kraju dovodi do propasti te zajednice
koja treba na kraju da uspe. Smile Smile

Ako sam ja tebe razumeo sad sta si ti hteo da kazes ......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
"""Ђикијеве речи у скупштини: "КОМЕ  ЈЕ ДО МОРАЛА НЕКА ИДЕ У ЦРКВУ !"""

Da doticni se izjasnjavao kao ateista, a kasnije da bi pobrao glasove crkve postao najveci "vernik" i uvlacio se istoj skupljanjem nekih para za izgradnju hrama,zanimljivo licemerje

""" Iza njega stoje rezulati"""

Da pogubni po Srbiju,postavio je temelje ovoga sto se sada desava
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Problem je kako posmtaras stvari, kada je neko ogranicen i ne razumije ono sto je jasno napisano kako da mu objasnis nesto.

Ajde prosvetli me molim te Smile

Poenta toga sto je on izrekao je da to slobodno moze da sprovodi u sopstvenoj kuci ,a ne na ojadjenom narodu......
Lepih nam posledica ostavio ....mozemo da izvozimo.Mislim kad nesto citiras objasni zasto si to citirao ....,a ne sta to znaci...svako ume to da procita.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Djindjic definitivno nije bio savrsen, ne zelim da budem pogresno shvacen, ali jel ima neko bolji?

ima... nazlost ti se ljudi ne bave politikom...

Sta radi Kostunica na istoj funkciji?

daleko bolje radi...

Ne znam da li ste upoznati, ali vecina zakona koji su usvojeni u proteklih 2 godine su zakoni Djindjiceve vlade, to da je bilo katastrofa dok je Djindjic bio premijer, pa, cekaj, kakvu je infrastrukturu zatekao? Kolika mu je bila koalicija (19 stranaka)? Sta mislite, koji su tu sve kompromisi padali da bi se uradilo nesto korisno? To je ljudi politika... A pogledajte ove:
ma da... nije vecina nego 1000 zakona je ostalo od djindjiceve vlade...... ma kakvi hiljadu milion zakona... toliko zakona je ostalo da nece sve skupstine na svetu moci da ih usvoje narednih milion godina....

nije tacno... od 200 donetih zakona mozda 50 je bilo ostalo od prethodne vlade... u principu nije malo... i sledeca vlada kad dodje zateci ce dosta zakona od ove vlade...

Odjednom im ne valja Karic i to bas kad ima vecu popularnost od Kostunice i bas kad se sprema da obara Vladu, sto ga nisu jebavali odmah, nego sad? Kako to?

pa nije da je bas odjednom...

pravo pitanje je zasto se karic spemao da obara vladu?
zato je karic jos u maju prosle godine navodno prodao mobtel austrijancima ispod cene?
zasto je licno usao u politiku i osnovao svoju stranku jos 2004. godine?
zasto je demokratska stranka vratila karicu 50 miliona evra krajem 2003. godine?
zasto su prinudni upravnici mobtela iz demokratske stranke uhapseni?

ima tu jos mnogo da se prica ali ocigledno je da kostunica za razliku od ds ne namerava da saradjuje sa karicem i da je tu glavni problem...
« Poslednja izmena: 20. Jan 2006, 08:59:01 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@aleksa kako to Koshtunica daleko bolje radi?

Ajde mi malo objasni. Da ne bude zabune ja sam glasao za Koshtunicu i dok je Djiki bio ziv, i posle toga, ali je mlakonja! Shta je Koshtunica uradio?
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
pa dobro eto ti ga karic on nije mlakonja izvoli glasaj za njega... Smile  karic je puno toga uradio i "postigao" u zivotu...

ovde se za mlakonje proglasavaju cestiti ljudi a okoreli kriminalci za uspesne domacine i ljude vredne uzora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
ja pitam shta je on to uradio za mene i tebe kao obichne gradjane drzave koju predstavlja!

pravo da ti kazem boli me k*** shta su karic i kompanija uradili za sebe, mene zanima gde je to moj zivot unapredjen! Ja i dalje kazem, opet cu glasati za Koshtunicu!
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 316
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako smo dosli do toga da  je Kostunica posten covek i nije mlakonja...pa gde ide ovaj svet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava Ναισσός
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6300
Pa Djindjic je bio bog Zevs u odnosu na ova sadasnja gov..,licemere,lopove nazivi te ih kako hocete
jedino je Djindjic ovu zemlju mogo da odvede u EVROPU.
Kad smo vec kod Kostunice meni nije jasno
kako on misli u Evropu kad se pravi budala i kao ne zna gde su Haski optuzenici,
koje on stiti,a bez njih Srbija nece u Evropu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
jeste i cim haski optuzenici budu u hagu eto nas u evropi... daj bre...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 05:09:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.