Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 21:22:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40229 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Сад ми је лакше  Smile ...
све најбоље .... SerbianFighter
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Vidi....gazda......to sto primitivno pljuvanje pokojnog premijera, iako prevazilazi sve granice pristojnosti i dobrog ukusa, prija, izgleda tvojim usima......to je tvoj problem...

Ja , kao sto vidis, redje mnogo pisem na ovom forumu, bas iz razloga sto vidim da prozivanje pokojnika da je bio pichka, ovde prolazi bez opomene.....to je valjda ok

Reagovao sam kao svaki normalan covek, koji ne tolerise takav odnos prema ljudima koji su pokojni, ako nista, iz respekta prema njegovoj porodici. Pa to sto seljacine nemaju nista hriscanskog i ljudskog u sebi, i uz tvoje odobravanje
pljuju coveka na najniskije nacine, mene izbaci iz takta......

Narocito, ako se radi o pokojniku, bez obzira na to sta mislio o njegovoj politici.....niko nije zasluzio metak u srce, zato sto ti se njegova politicka opcija ne svidja....Ali, ti , mozda mislis drukcije...kao i ovaj tvoj prikan, koji odavno ovako lupeta po tvom forumu bez opomene.....

I stojim iza toga da je to sto sam o njemu napisao.....

A ti, mozes da me izbacis sa foruma, tvoje pravo....ali ne mozes da mi kazes da se lechim......ako si gazda foruma, trebao bi vise da pazis na recnik nego obican posetioc...

@Ziggy
Cccccc junacina..........bedno bre.

@mus510
Ok sad vrtimo u prazno.Ocigledno je da ne zelis da procitas,a jos manje verujes,znaci bilo sta sto su strani novinari izlozili o pokojnom premijeru je za tebe laz,a apsolutna istina je ta u koju ti tako slepo verujes.Takodje kazes "lupetanja ma 20 strana" ,gde bas u nekim od tih strana mozes da vidis i linkove i slike sta je premijer tada rekao i uradio.To te apsolutno ne interesuje?? jer ti znas iz prve ruke da to nije tacno.Daj mi jedan argument da to nije tacno?
Kazes "klevete" ,pa dobro ajde kazi da ja lazem ,ali ti listovi ne lazu.

Citat
dakle Herrosu je dozvoljeno da podstice i siri mrznju prema politiskio-ideoloskim ne istomisljenicima
Ne ja Djindjica ne volim i to otvoreno kazem i znam zasto kazem,ali daleko od toga da sam ja tebi rekao "Picko jedna Zuta jebo te Djindjic i njegova politika",ne ja tebe nisam vredjao za razliku ti mene kao radikalcine .....
Pre nego sto izjavis ovako nesto bar procitaj sta si pisao pre toga jer skaces sam sebi u usta.Sa Ziggyijem nemam sta da pricam on jeste za lecenje jer covek koga ne interesuje politika i koji samo gleda kako da zaradi(njegove reci) koji pusti samo buvu da vidi kako ce ljudi da reaguju ....malo je mnogo.

Dakle da sracunamo jer nemam vise nameru da se vracam ovde ako stvarno neko ne ume da kaze nesto u Djikijevu korist ....manite me politike "Covek sa energijim,covek sa vizijom,Jedini koji je umeo itd" ....dajte neki dokaz sta je to on uradio za ovaj narod iz prakticne perspektive.Sta je on to olaksao?
Po meni je samo bio drzak i to je sve.Sem na njegovoj stranici na netu nisam nasao nista pohvaljujuce za njega.....
Iskreno meni je Tadic mnogo bolji politicar nego on,samo sto jos nije imao sansu da to pokaze.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
Kada neko napada onda je na njemu da iznosi dokaze, a na odbrani da ih opovrgne, nemam ja sta da iznosim dokaze, ovaj forum je secanje na Djindjica, a to sto ga ti napadas daj argumente, u krajnjem slucaju raspitaj se malo kod pravnika kako to funkcionise, ne dajes ti brazlozenje blanko, pa nek onda neko optuzuje... Ako optusujes imaj dokaz ili ne optuzuj.

Ako klevetanje i laganje bez dokaza nije sirenje mrznje, ja stvarno ne znam sta je  Smile
Svako je pozvan da iznese svoje misljenje, ja bar to radim kad god imam sta da kazem, ali nikoga nisam klevetao, pricao nesto bez dokaza... Ako neko ne veruje to sto sam ja licno prosao u smislu politicara i kampanja 2000. ne mora da veruje, ni ja ne verujem u to sto mi se servira i onda se lepo slozimo u neslaganju, ali ako neko iznosi lazi a nema argumente, sta vise ne postoji i nije postojao ni sudski postupak cak ni za vreme Milosevica protiv Djindjica, onda su to lazi i klevete i da, sirenje mrznje prema bivsem premijeru (ili prema bilo kome)!

Djindjic definitivno nije bio savrsen, ne zelim da budem pogresno shvacen, ali jel ima neko bolji? Sta radi Kostunica na istoj funkciji? Ne znam da li ste upoznati, ali vecina zakona koji su usvojeni u proteklih 2 godine su zakoni Djindjiceve vlade, to da je bilo katastrofa dok je Djindjic bio premijer, pa, cekaj, kakvu je infrastrukturu zatekao? Kolika mu je bila koalicija (19 stranaka)? Sta mislite, koji su tu sve kompromisi padali da bi se uradilo nesto korisno? To je ljudi politika... A pogledajte ove: Odjednom im ne valja Karic i to bas kad ima vecu popularnost od Kostunice i bas kad se sprema da obara Vladu, sto ga nisu jebavali odmah, nego sad? Kako to?

Kad za nekoga kazes da je lopov, kriminalac.... Daj dokaz, inace je to kleveta - tesko krivicno delo, mada Herros nije ni prvi ni poslednji, i zaista nemam nista protiv njega, ne poznajem ga...

Molio bih moderatore da mi pojasne ako kleveta nije sirenje mrznje, sta je onda, po pravilniku Burek Foruma, sirenje mrznje?
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 15:24:55 od mus510 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
"Dakle da sracunamo jer nemam vise nameru da se vracam ovde ako stvarno neko ne ume da kaze nesto u Djikijevu korist ....manite me politike "Covek sa energijim,covek sa vizijom,Jedini koji je umeo itd" ....dajte neki dokaz sta je to on uradio za ovaj narod iz prakticne perspektive.Sta je on to olaksao?
Po meni je samo bio drzak i to je sve.Sem na njegovoj stranici na netu nisam nasao nista pohvaljujuce za njega.....
Iskreno meni je Tadic mnogo bolji politicar nego on,samo sto jos nije imao sansu da to pokaze."

Pa, pogledaj oko sebe sta je uradio... Ti mislis da je lako prevrniti sjebani sistem naopacke i krenuti iz pocetka? I to uz pomoc kretena iz DOS-a... To je posao od 20 godina, i cudi me da ljudi ocekuju sve odmah, a i dalje bacaju djubre po ulicama... Ako hocemo promenu onda prvo trebamo da menjamo sami sebe, nista ne moze preko noci.

Da li je Tadic bolji politicar? Hm, i tu mogu da podelim licna iskustva, znam coveka, ali necu da ne bismo usli u isti krug(potpuno se slazem Herrose sa tobom). Tadic je za Srpsku scenu mnogo bolji politicar od bilo koga i tu si u pravu, ali veruj mi, taj je tek povukao za sobom kretena, i neznam kako ce se iz toga izvuci... Ovo mi veruj, znam ih sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@mus Shirenje mrznje je Direktno izrazavanje netrpeljivosti na incidentan, vulgaran i napadachki raspolozen nachin prema pojedincu ili nekoj verskoj zajednici u globalu. Nadam se da sam uspeo da ti pojasnim!

Shta da kazesh za ovo: Dechko je pronashao i postovao sledecu informaciju. Pretrazujuci internet doshao sam do sledecih podataka, da njegova informacija nije u potpunosti tachna, jer je objashnjenje iste dato ovde. Pa shta sada da radimo, da ga tuzimo za klevetu?

IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
Ok, pojasnio si mi.

Ajde da smirimo strasti i lepo polako: Da li je on izneo optuzbu? Da li je dao dokaz? Nemoj da brkamo pojmove...
Pusti ti dezinformacije, a ovo su ozbiljnije stvari... Pljacka, kriminalizacija i jos stosta... kad optuzujes za takva teska krivicna dela, u pravno razvijenim zemljama, kleveces i krivicno odgovaras ako ne izneses dokaze. I dalje nisam cuo dokaz. Mozda ono da je Djindjic radio u inostranstvu pa da nije patriota, ali onda plujemo po svim gastarbajterima...nije to resenje...

A i ako neko treba da ga tuzi onda je to Britansko pravosudje za vredjanje kraljevske porodice....(ako sam ubo ono na sta si hteo da mi skrenes paznju)
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 16:03:39 od mus510 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@mus to stoji!

Ti uvek mozesh, (a smatrao bih to najvecim debilizmom da uradish) da pokrenesh krivichni postupak protiv njega za klevetu! Shta cesh dobiti? Prazne dzepove ponajvishe. Samo ne satisfakciju! To je njegovo misljenje! Moje misljenje, istovetno o datom gospodinu je izneo SF u svom poslednjem postu! Veruj mi, svaka stvar moze da se kaze na vishe nachina i da ne bude uvredljiva! Ja ne vidim nishta uvredljivo u Herros-ovim postovima, i ne vidim osnovu krshenja bilo pravila foruma, bilo aktuelnih zakona ove drzave! Prema tome da je tako neshto bilo, bilo bi sankcionisano! Ali ako mislish da ima osnova, za svaki "problem" postoji i "reshenje"
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
Uopste nije na meni da bilo sta pokrecem, nije mene vredjao nego pokojnika (ko god on bio), sam nacin mi smeta, ne kazem da ni ja nisam nekoga vredjao u proteklim postovima, ali i ako jesam, naglasio sam da je to iz licnog iskustva, dakle moje misljenje moze biti uslovljeno nekim drugim stvarima, ali nisam ni za koga rekao da je lopov, kriminalac...

Da je Herros lagao, jos uvek jeste tacno, dok se ne dokaze da je bio u pravu ili ne. To prosto tako funkcionise svuda u svetu i ne treba da izmisljamo toplu vodu, a kao narod smo skloni tome...

Jedini koji su merodavni da dokazu takve tvrdnje su sudovi ove zemlje, a koliko vidim, nevidim nista takvo. Ako sutra oslobode Legiju, onda on nije kriv i to je to. Sudovi se pitaju, a ne mi, mi mozeo da polemisemo, i dobro smo polemisali, smetalo m ije samo to sto kad onestane tekstova iz novina onda krecemo na radikalske fore (izvinjavam se Herrosu ako se nasao prozvanim da je radikal, ali to je njihov nacin izlaganja).

O eksplicitnom vredjanju mogu samo da kazem da bez obzira na sva neslaganja Herros i ja nismo razmenili licne uvrede (ili je to samo moj utisak, ako nisam u pravu, onda jebi ga), vec smo odrzali kakav takav nivo razgovora, i ne bi bilo lose da se i drugi ucesnici povedu tim primerom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Hmm Ok ,posto ne mogu da dokazem (a i neznam ko moze) da je lopov .....priznajem neka bude da sam lagao.
Sto se tice njegovih izjava tokom 1999 godine dok smo bili pod bombama ....mozete da pricate do mile volje ....nisam ja izneo to vec strani listovi.
Da je lagao ...jeste dovoljno je ovo "Svaka clanica DOS-a ima jednaka prava u parlamentu i osnova za realizaciju sopstvenog programa dok se ne krsi zakon"
Onda stize Vidovdan,nasilno hapsi Milosevica i isporucuje Hagu bez dogovora unutar DOS-a kao i bez realizovanog zakona o saradnji sa Hagom.Sta se desava kasnije DSS ne deli isto stanoviste sa DS-om ,izbaceni su iz skupstine.......toliko o demokratiji za koju se on borio.
Cementara u Zrenjaninu je radila na informacionom sistemu koji je pisala moja firma,veruj mi (iz prve ruke,mislim moje)da je ta firma imala masine i tehniku koju Srbija nece jos videti,ucinak i prodaja te cementare je mogao da prehranjuje ceo grad ....sta se desilo firma koja je bila u takvom usponu je prodata za 1 E Stanisi Lukicu (Djikijevom daljem rodjaku) da bi je on kasnije sjebao,otpustio ljude,prodao i stavio pare sebi u dzep.Naravno ja to pismeno ne mogu da dokazem ,ali mogu da tvrdim.

Djikijeve reci"Niko nije iznad zakona" .....sem njega jer je radio na svoju ruku stosta(predaja Milosevica Hagu,raspustavanje parlamenta itd)
Onda se pojavljuje ona narkomancina Ceda koji kad pogresno predje ulicu tvrdi da je u pravu ,i kasnije postavi pesacki prelaz.

Mozda i sam Djindjic nije bio toliko los,ali bagra koju je skupio oko sebe (posebno onu lopinu Mihajlovica ....(i to znam iz prve ruke jer tojotu 1991 godine nisam dobio a uplatio sam 57%) ga je srozala do samog dna.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
E, tako vec moze, krece diskusija...

Pod dokazom mislim na prmer, na neku sudsku odluku, nema ih, nazalost nema ikakvih sudskih odluka ni za koga, ali to nije tema...

Da je imao lose poteze, izjave zovi to kako hoces 1999. tacno je imao je, i umalo nije izgubio stranku zbog toga (Vuksanovic), a da ju je izgubio otisli bi u picku materinu u svakom pogledu.

Koji politicar ne laze? "Svaka clanica DOS-a ima jednaka prava u parlamentu i osnova za realizaciju sopstvenog programa dok se ne krsi zakon" pa, to nije laz, ima, i popusili su mnogi (Veselinov, Perisic...) koji su pravili sranja, (nazalost ne svi).

To sto je uhapsio Milosevica, to je bilo za dobrobit Srbije, imao je jedini muda da ga uhapsi! A svi su bili obavesteni, pusti price o nejavljanju... Znalo se i na sastankiu DOS-a, a tada je jos uvek DSS imao ministre u Vladi Srbije i vrlo dobro su znali kad je doneta uredba na osnovu koje je uhapsen.

Za cementaru neznam. Verovacu ti na rec.

Kad si lider, a okolo pickice, onda moras i na svoju ruku, to su bili visi ciljevi, a stanje je i previse bilo zategnuto da bi rizikovao sankcijea... Nije raspustio parlament, vec je DOS izbacio DSS-ove poslanike - katastrofalna greska! I danas se pokazuje, da ipak, ne bi trebalo da poslanici imaju mandat, vec partija na cijoj su listi bili, a to se resava novim ustavom, a to ce biti nikad...

Pusti Cedu, on je uvek bio prenaduvan i nadobudan... Da nije takav verovatno bi od njega i bilo nesto, ali ovako nista.

Djindjic nije bio los, bagru je morao da skupi, to je bio jedini nacin da srusi Milosevica, konkretno Mihajlovic je bio tu kao neko ko je pun love i to je to. Ni ja ga ne podnosim, ne mogu da pondesem preletace, isto i sa Covicem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 21:22:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.