Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:36:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40265 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Koji je interes Izraelcima,Nemcima,Holandjanima da lazu,a koji Djindjicu.Prosta logika.

Citat
Mada neces mnogo postici, pokazao si kakav si cim uzimas za istinu takve gluposti...

Cekaj tvoja neargumentovana istina je Istina, a moja nacrtana nije.......neznam stvarno ko je slep.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Kazem ti daj mi jednu stranicu sa neta gde kazu za Djikija da nije to rekao za bombardovanje ,sto je rekao.....samo jednu!!!
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Ti, bre Herros.........nije prvi put da se tako odnosis prema pokojnom Zoranu, Dzukelo jedna seljacka....

Sta si ti??? Neki satro mangup ??..Pichketino jedna.....sram te bilo...

Jebo te Legija, smradu jedan...da bog da ti se deca veselila ko Zoranova...........
1. Lechi se.
2. Nastavi ovako da se ponasas pa ces biti udaljen sa foruma jer uprkos svemu, ovakvo ponasanje ne planiram da trpim.

Vidi....gazda......to sto primitivno pljuvanje pokojnog premijera, iako prevazilazi sve granice pristojnosti i dobrog ukusa, prija, izgleda tvojim usima......to je tvoj problem...

Ja , kao sto vidis, redje mnogo pisem na ovom forumu, bas iz razloga sto vidim da prozivanje pokojnika da je bio pichka, ovde prolazi bez opomene.....to je valjda ok

Reagovao sam kao svaki normalan covek, koji ne tolerise takav odnos prema ljudima koji su pokojni, ako nista, iz respekta prema njegovoj porodici. Pa to sto seljacine nemaju nista hriscanskog i ljudskog u sebi, i uz tvoje odobravanje
pljuju coveka na najniskije nacine, mene izbaci iz takta......

Narocito, ako se radi o pokojniku, bez obzira na to sta mislio o njegovoj politici.....niko nije zasluzio metak u srce, zato sto ti se njegova politicka opcija ne svidja....Ali, ti , mozda mislis drukcije...kao i ovaj tvoj prikan, koji odavno ovako lupeta po tvom forumu bez opomene.....

I stojim iza toga da je to sto sam o njemu napisao.....

A ti, mozes da me izbacis sa foruma, tvoje pravo....ali ne mozes da mi kazes da se lechim......ako si gazda foruma, trebao bi vise da pazis na recnik nego obican posetioc...
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@ziggy

Na ovom forumu je vishe nego igde dozvoljena sloboda misljenja! Medjutim to shto si ti uradio se protivi Pravilniku Burek Foruma i to minimum u dve stavke. Ljudi imaju svoja misljenja, 6 i kusur milijardi ljudi i sigurno vishe od tog broja mishljenja! Prema tome, sve dok neko ne pretera, dozvoljeno mu je da kaze shta misli, a ti si preshao tu granicu! Citiracu ti te dve stavke:

Korisnici Burek Foruma su obavezni:

- Da postuju druge korisnike i njihova misljenja bez obzira da li se sa njima slazu ili ne.
- Da ne podsticu i ne sire mrznju prema drugima, ne vredjaju i ne provociraju sagovornike.
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G

Citat
Mada neces mnogo postici, pokazao si kakav si cim uzimas za istinu takve gluposti...

Cekaj tvoja neargumentovana istina je Istina, a moja nacrtana nije.......neznam stvarno ko je slep.

Opet si pobrkao pojmove (zasto me ne to cudi  Smile ), vi koji napadate vi morate imati dokaze za to sta napadate! Kakvo je to lupetanje gluposti da ja dokazujem da li je neko lopov ili nije, to je na tuziocu i pravobraniocu da na sudjenju (gle cuda nije ga bilo, zaista neznam zasto  Smile ) jedan iznese dokaze, a da ih pravobranilac ospori! Ali necudi me da to neznate, cim lupetate vec 20 strana... Bilo kako bilo, najlakse je lupetati gomilu lazi i kleveta zato sto je to dozvoljeno pravilnikom foruma (verovatno ako si moderator) : "- Da ne podsticu i ne sire mrznju prema drugima, ne vredjaju i ne provociraju sagovornike.", dakle Herrosu je dozvoljeno da podstice i siri mrznju prema politiskio-ideoloskim ne istomisljenicima (da ne pominjem to da je covek ubijen na vrsenju duznosti premijera)...i ne samo ovde, Djindjic je ubijen zato sto su ga blatili i oni najbljizi njemu, i oni koje je doveo na politicke funkcije a ne umeju "dupe sami da obrisu"!

A ti bato, ako si tako u toku sa zbivanjima, i patriota si daj onda dokaze, kad vec volis da solis pamet svima kako je pokojnik ovakav ili onakav, to je na tvojoj savesti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
......ali jebiga popio je metak ....sta da vam kazem .....Pizda mozes da budes par puta ...al nekad se i zajebes .....bas kao i on.

Razumeo sam...moderatoru......

Ne smeju da se vredjaju ucesnici foruma...a mogu najbezocnije i najprimitivnije da se vredjaju pokojnici...to je po pravilniku, valjda......ccccccccccc
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i

Opet si pobrkao pojmove (zasto me ne to cudi Smile ), vi koji napadate vi morate imati dokaze za to sta napadate! Kakvo je to lupetanje gluposti da ja dokazujem da li je neko lopov ili nije, to je na tuziocu i pravobraniocu da na sudjenju (gle cuda nije ga bilo, zaista neznam zasto Smile ) jedan iznese dokaze, a da ih pravobranilac ospori! Ali necudi me da to neznate, cim lupetate vec 20 strana... Bilo kako bilo, najlakse je lupetati gomilu lazi i kleveta zato sto je to dozvoljeno pravilnikom foruma (verovatno ako si moderator) : "- Da ne podsticu i ne sire mrznju prema drugima, ne vredjaju i ne provociraju sagovornike.", dakle Herrosu je dozvoljeno da podstice i siri mrznju prema politiskio-ideoloskim ne istomisljenicima (da ne pominjem to da je covek ubijen na vrsenju duznosti premijera)...i ne samo ovde, Djindjic je ubijen zato sto su ga blatili i oni najbljizi njemu, i oni koje je doveo na politicke funkcije a ne umeju "dupe sami da obrisu"!

A ti bato, ako si tako u toku sa zbivanjima, i patriota si daj onda dokaze, kad vec volis da solis pamet svima kako je pokojnik ovakav ili onakav, to je na tvojoj savesti!

@mus Moderatorima je ponajmanje dozvoljeno da krshe pravilnik burek foruma. To shto zovesh lazima i klevetama, to je misljenje kako ja gledam u tu stvar! Ja koliko sam video,Herros nije nigde podsticao mrznju, a ako greshim molim te mi poshalji citat tog njegovog posta koji shiri mrznju

Lichno, ja poshtujem zalaganje pokojnog premijera, mada se sa mnogim njegovim postupcima i delima koja je uchinio protivio! Srbiji trebaju ljudi agilni kao on, ali relativno drugachijeg mishljenja (relatino u ovom kontekstu znachi malo)!

Zao mi je jako dece koja su ostala bez oca, ali je i on nerezonski postupio u par situacija koje su i dovele, po mom misljenju do njegovog ubistva.

@all  citat gde se vredja pokojnik! Molio bih da vidim taj post!

@ziggy thin border Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 12:34:03 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
@ziggy_stardust
Naravno da mogu da ti kazem da se lechis, jer ako mislis da je to normalna reakcija, zaista i treba da odes do lekara.
A sto se tice misljenja o Zoranu.. iako mogu da kazem da sam ga izuzetno cenio, niti je bio andjelcic (jer andjelcici se ne okruzuju takvim skotovima kakvima se on okruzio), niti je bio nevinasce (jer da je bio nevinasce i dalje bi bio medju nama).
Braniti sve sto je rekao i radio je suludo.. ali cinjenica jeste da je ova zemlja sa njim na celu imala neku sansu.. iako ga narod generalno nije mnogo voleo... i da se on kandidovao umesto Pihtije, Sloba bi i danas bio na vlasti...
Ja licno ne mislim da je zasluzio metak u srce ili u glavu i za razliku od mnogih bio sam izuzetno tuzan, sjeban i uplasen tog prokletog dana.. ali koliko vidim.. oni koji su ga bolje poznavali i koji su uz njega bili, ne pate nesto preterano zbog toga sto ga vise nema.. pa sad.. to stavlja mnogo stvari na tapet..
Kako god, ti nikom, nikad nemas pravo na ovom forumu napisati onakvu poruku, ma sta ti o njemu i njegovom stavu mislio.
I batali te price o pokojniku... svako ima pravo na misljenje uprkos svemu.. tita pljuju vec 25 godina iako je pokojnik i iako je za ovu zemlju bio znacajniji barem 100 puta od djindjica, kostunce i vuka zajedno.
Treba stvari gledati realno a ne nasminkano zbog situacije.. a realno je da je on bio mnooogo daleko od cvecke.. e sad.. sto trenutno daleko gori od njega kroje sudbinu ovog naroda.. to je druga stvar..
Mozda je njega ubila dobra namera.. ali ga je ubila njemu najbliza ruka...
Nije zasluzio da tako zavrsi.. naravno i sigurno da nije...
Ali jebiga.. to je zivot.. hoces da se junacis.. neces da nosis pancir.. znas da hoce da te ubiju.. neces da nosis pancir ... da nije stradao to bi bila samo stvar srece, ali ni nju ne treba toliko iskusavati.. jednom su promasili sansu.. drugi put nisu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ziggy_stardust
Naravno da mogu da ti kazem da se lechis, jer ako mislis da je to normalna reakcija, zaista i treba da odes do lekara.
A sto se tice misljenja o Zoranu.. iako mogu da kazem da sam ga izuzetno cenio, niti je bio andjelcic (jer andjelcici se ne okruzuju takvim skotovima kakvima se on okruzio), niti je bio nevinasce (jer da je bio nevinasce i dalje bi bio medju nama).
Braniti sve sto je rekao i radio je suludo.. ali cinjenica jeste da je ova zemlja sa njim na celu imala neku sansu.. iako ga narod generalno nije mnogo voleo... i da se on kandidovao umesto Pihtije, Sloba bi i danas bio na vlasti...
Ja licno ne mislim da je zasluzio metak u srce ili u glavu i za razliku od mnogih bio sam izuzetno tuzan, sjeban i uplasen tog prokletog dana.. ali koliko vidim.. oni koji su ga bolje poznavali i koji su uz njega bili, ne pate nesto preterano zbog toga sto ga vise nema.. pa sad.. to stavlja mnogo stvari na tapet..
Kako god, ti nikom, nikad nemas pravo na ovom forumu napisati onakvu poruku, ma sta ti o njemu i njegovom stavu mislio.
I batali te price o pokojniku... svako ima pravo na misljenje uprkos svemu.. tita pljuju vec 25 godina iako je pokojnik i iako je za ovu zemlju bio znacajniji barem 100 puta od djindjica, kostunce i vuka zajedno.
Treba stvari gledati realno a ne nasminkano zbog situacije.. a realno je da je on bio mnooogo daleko od cvecke.. e sad.. sto trenutno daleko gori od njega kroje sudbinu ovog naroda.. to je druga stvar..
Mozda je njega ubila dobra namera.. ali ga je ubila njemu najbliza ruka...
Nije zasluzio da tako zavrsi.. naravno i sigurno da nije...
Ali jebiga.. to je zivot.. hoces da se junacis.. neces da nosis pancir.. znas da hoce da te ubiju.. neces da nosis pancir ... da nije stradao to bi bila samo stvar srece, ali ni nju ne treba toliko iskusavati.. jednom su promasili sansu.. drugi put nisu...

све је ок само ми се несвиђа ово око тита .... "значајнији барем 100 пута"... можда али у негативном смослу !

Барем ја тако мислим !
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam rekao znacajniji.. ne bolji ne gori.. samo znacajniji...
A da li je bolji ili gori.. to neka svako proceni.. nekima je bravar definitivno bio bolji.. ja nisam doziveo nista lepo tako da meni svakako nije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:36:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.