Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 17:42:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40291 puta)
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 
Djiki je jedini imao viziju i muda da uradi nešto za ovu zemlju i ovaj narod. I da radi ono što kaže. Njegovo ubistvo nas je i dovelo do toga da se opet sps pita i da radikali ojačaju ovoliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
ao nas Voja Kostunica, on je pobedio Slobu..." price za retardirane!!!!

Retardirane???Hmmm ,cekaj a ti stvarno mislis da mene briga sta si ti radio ili bilo ko drugi.Niste vi to dzabe radili siguran sam.Vi ste bili njegova senka i to je to.Znao je Djindjic koga i kad treba da iskoristi (sto se i dikazalo kasnije) kad je izbacio DSS iz parlamenta ,pa je posle hteo gospodin i da pohapsi Legiju(sa kojima je saradjivao) i ekipu ....boze moj pa oni mu vise ne trebaju ......ali jebiga popio je metak ....sta da vam kazem .....Pizda mozes da budes par puta ...al nekad se i zajebes .....bas kao i on.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Ti, bre Herros.........nije prvi put da se tako odnosis prema pokojnom Zoranu, Dzukelo jedna seljacka....

Sta si ti??? Neki satro mangup ??..Pichketino jedna.....sram te bilo...

Jebo te Legija, smradu jedan...da bog da ti se deca veselila ko Zoranova...........

IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Alo bre upristoji se malo covek je u pravu a te epitete koje njemu zadajes mozes da primenis na sebi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Ti, bre Herros.........nije prvi put da se tako odnosis prema pokojnom Zoranu, Dzukelo jedna seljacka....

Jebo te Legija, smradu jedan...da bog da ti se deca veselila ko Zoranova...........

Kao sto rekoh ......jako si dobar primer Djinjiceve politike.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
Da je bio pizda nije, promio je metak, a nije se ni krio, sumnjam da bi i ti tako!
A o ovima danas ce mo da vidimo, kakvi su i na sta ce sve to da izadje, Bio je najbolji politicar, a politika je nesto sto ti definitivno ne mozes da shvatis, pa ti necu ni objasnjavati!

A oko price da sam ja bio senka i uzeo neke pare:
1. Ponosan sam ako sam bio makar i senka Zorana Djindjica! Da ti nisi mozda sena Kostunice? Usrecio si se!
2. Nisam uzeo pare, a to sto pricas je osnov za krivicno delo klevete! Uzimali neke pare! Sram da te bude, ti si kao video, i znas, cuo si na pijaci! Gluposti! O kakvim ti to parama pricas! A sta je sa otimanjem Mobtela, BK i tako dalje... Ajde pa nas udostoji visokointelektualnim odgovorom jedne radikalcine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s

1. Lechi se.
2. Nastavi ovako da se ponasas pa ces biti udaljen sa foruma jer uprkos svemu, ovakvo ponasanje ne planiram da trpim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
A oko price da sam ja bio senka i uzeo neke pare:
1. Ponosan sam ako sam bio makar i senka Zorana Djindjica! Da ti nisi mozda sena Kostunice? Usrecio si se!
2. Nisam uzeo pare, a to sto pricas je osnov za krivicno delo klevete! Uzimali neke pare! Sram da te bude, ti si kao video, i znas, cuo si na pijaci! Gluposti! O kakvim ti to parama pricas! A sta je sa otimanjem Mobtela, BK i tako dalje... Ajde pa nas udostoji visokointelektualnim odgovorom jedne radikalcine!

Daleko od toga da sam i Radikal ili DSS-ovac.Pa zar covek mora da pripada drugoj partiji da bi imao suprotno misljenje o Djindjicevoj izdajnicko lopovskoj bagri?
Ne.
Drugo ja sam bio na mnogim drugim mestima gde se pokazivao patriotizam ,dok je Djiki to radio u inostranstvu .....hrabrog li lidera ...boze boze...

Citat
Bio je najbolji politicar, a politika je nesto sto ti definitivno ne mozes da shvatis, pa ti necu ni objasnjavati!

Glupost politicar.Cekaj tebi je ovo Izdajnik + lopov+lazov politicar??Ocigledno je da neznas ni sam sta ta rec znaci ...tako da ipak ja tebi necu objasnjavati sta je politicar.Jer vrati se par strana nazad pa vidi sta je taj tvoj politicar radio kad nije trebao.

Citat
Ponosan sam ako sam bio makar i senka Zorana Djindjica! Da ti nisi mozda sena Kostunice? Usrecio si se!

Pateticno ...No comment

Citat
Ajde pa nas udostoji visokointelektualnim odgovorom jedne radikalcine

Ovom recenicom ne vredjas mene ,ali vredjas oko 50% sopstvenog naroda koji su glasali za te radikalcine ,a onih drugih 50% samo inatis bas da glasaju za njih ,jer kao predstavnik "demokratije"za koju si  navodno radio za dzabe ponasas se apsolutisticko diktatorski......tudja misljenja te neinteresuju...bre vamna demokratama i Djinjoljubcima da nacrtamo ispred nosa sta je idiot radio vi ne bi verovali.Strasno....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
Pa, da, kad im ponestane tema za pljuvanje onda krecu na lazi, klevete, uvrede.... Nisam video do sada ni jedan argument da je Djindjic lopov, lazov, a o tome da je izdajnik.... ne budi smesan....

"Daleko od toga da sam i Radikal ili DSS-ovac" majke ti, sta si? Tvoj recnik pripada samo ovim ideolosko-politiskim strukturama.

Vi ljudi stvarno ne shvatate da bi smo bili bez icega da je ostala bagra od SPS-SRS-JUL-a 2000. To sto je sada 50% za radikale, nije, nego po izbornim rezultatima 33% (ako nisi znao samo to se racuna, pusti ti marketing), a za radikale je zato sto je Djindjic ubijen, pa je Zivkovic bio nesposoban, pa onda Kostunicina vlada,a o Velji Ilicu i G17+ da ne govorim!! E to su razlozi za sranje u zemlji i porast rejtinga radikalima, i naravnio da ce ponovo doci na vlast (i treba!) i onda smo najebali totalno, a tada ce mozda povodljivi kao ti da shvate sta smo izgubili gad je Djindjic ubijen!

A mani se ti praznih prica iz populistickih novina koje su lupetale gluposti pa ih sada ljud ponavljaju kao da su istina, zato sto nikoga nema da sankcionise kvazinovinarske lazi (kome god bile upucene). Razmisli malo i veruj u sta hoces, ali nemoj se sluziti ljigavstinama i klevetama, ako imas argumente iznesi ih pa da polemisemo ili da ti odam priznanje ako si u pravi, ja se toga ne plasim, a ti kad si ostao bez praznih prica krenuo si da lazes, a lazes zato sto bi da nastavis diskusiju, a nemas o cemu da pricas, uzmi pa citaj stara izdanja gore pomenutih novina pa obnovi scenario... Mada neces mnogo postici, pokazao si kakav si cim uzimas za istinu takve gluposti...

Ako mislis da si u pravu daj bato dokaz! Ja sam pricao iz licnog iskustva, iz prve ruke, a ti veruj sta hoces!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Aj ti dokazi da nije lopov
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 17:42:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.