Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 23:59:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 44521 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 244
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Herros

Razlika izmedju djindjica i slobe je utome sto je Sloba komunista ( doduse odrekao se dela komunizma i zamenio ga sa kvazi-nacionalizmom da bi lakse vladao ) , ali ipak komunjara do bola .

Ako imas bolju ideju za dekomunizaciju od cvrste ruke , javi itekako me interesuju sve moguce formule ( mozda treba otvoriti poseban topic o dekomunizaciji pa bas da vidimo koliko ce se desetina javiti sa pricom kako je nekad bilo lepo , pa zasto smo toliko protiv komunizma ...  Smile ).

Sto se tice izjava strpi se jos malo dok ne iscackam i ne iscitam .
IP sačuvana
social share
Maximalno!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 244
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo ono iz Izraelskog dnevnika da treba nastaviti bombardovanje se moze dvostruko tumaciti :

pod 1.

da treba nastaviti bombardovanje ( da bi se srusio sloba , spasli siptari ... ) po ovom tumacenju on je neko ko ne voli svoju naciju ili neko ko je nekakav levicarski internacionalista  ( ako mene pitas to su praznoglavi sanjari ) kome je zao siptara koji se suocavaju sa jacim srbima , ali jos uvek nije izdajnik jer on nije u tom trenutku relevantna licnost od cijeg misljenja zavisi da li ce nas bombardovati vec samo neko ko izrazava neko svoje uverenje (suudo uverenje jos uvek nije izdaja ) .

pod 2. da treba da nastave bombardovanje ako zele da najure slobu , ovo je opis stanja , a ne izdaja .

I zaista videcete da je sloba najuren kada su bombe usled njegove pogresne politike pale i po unutrasnjosti , pa stanovnici unutrasnjosti vise nisu toliko glasali za njega kao ranije , a i panduri iz unutrasnjosti vise nisu hteli sa toliko zara da mlate narod po beogradu .
Da bi se sklopila cela slika znajte da je Sloba ostao da bi otisli i Sandzak i sto je jos gore Vojvodina .
IP sačuvana
social share
Maximalno!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
pod 2. da treba da nastave bombardovanje ako zele da najure slobu , ovo je opis stanja , a ne izdaja .

Bas to,znaci po meni bombe ,a njemu stolica.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Desper...cenimtvoju zelju da nekim likovima objasnis , prosvetlis, otvoris oci....
Ali, ako pogledas nekoliko stranica unazad, videces da je to vrlo jalov posao....od kog su mnogi digli ruke....
Kako se izboriti protiv teza, tipa :" Djindjic je imao podrsku 5% biraca"?????
EEEjjjjjj......pa DS je uvek bila i sad je jedna od dve -tri najozbiljnije i najmasovnije partije.....5 %....koliko si ti, rodjace casova matematike eskivirao u zivotu????sve....

Ima jos tu bisera i prosera kao :"Nije mi zao, zasluzio je da ga roknu"......pazi, zasluzio....cime, zemo????

Pa onaj silova dete od tri godine, pa nece da ga roknu, a Djindjic je zasluzio, zato sto to tebi prija....strasan si

Desper. mani se rasprave sa bukvama....obojica su, cenim, placena od SRS da lupetaju preko neta .....
verovatno ih placaju 50 E mesecno....ali, radikali ce uvek naci nekoga da u njihovo ime serucka.....
problem je sto im u birackom telu ima malo onih koji znaju da ukljuce komp....pa ipak moraju da se odvoje od evrica....

Al ova dvojica se uzivela ko da ce oni postati ministri kad srs pobedi...a nazalost pobedice.........
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Desper...cenimtvoju zelju da nekim likovima objasnis , prosvetlis, otvoris oci....
Ali, ako pogledas nekoliko stranica unazad, videces da je to vrlo jalov posao....od kog su mnogi digli ruke....
Kako se izboriti protiv teza, tipa :" Djindjic je imao podrsku 5% biraca"?????
EEEjjjjjj......pa DS je uvek bila i sad je jedna od dve -tri najozbiljnije i najmasovnije partije.....5 %....koliko si ti, rodjace casova matematike eskivirao u zivotu????sve....ije mi zao, zasluzio je da ga roknu"......pazi, zasluzio....cime, zemo
Pa time sto sam ja bio dole pod bombama,a on u nemackoj kod druga Sredera jos navija da se gadja vise ........
Ima jos tu bisera i prosera kao :"Nije mi zao, zasluzio je da ga roknu"......pazi, zasluzio....cime, zemo????

Pa onaj silova dete od tri godine, pa nece da ga roknu, a Djindjic je zasluzio, zato sto to tebi prija....strasan si

Desper. mani se rasprave sa bukvama....obojica su, cenim, placena od SRS da lupetaju preko neta .....
verovatno ih placaju 50 E mesecno....ali, radikali ce uvek naci nekoga da u njihovo ime serucka.....
problem je sto im u birackom telu ima malo onih koji znaju da ukljuce komp....pa ipak moraju da se odvoje od evrica....

Al ova dvojica se uzivela ko da ce oni postati ministri kad srs pobedi...a nazalost pobedice.........
Citat

To je tvoj komentar na one linkove "Bizibismenu" koga ne zanima politika???Jadan si koliko i tvoji postovi .....idi bavi se tvojim bizbismom (Garant valja gajbe piva na crno posto ovo moze samo pijan covek da prica) , a to ako se ne slazem sa DS-om da ne valjam mozes da obesis macku o rep.
Jadna tvoja deca kakvog oca imaju ....mislim bas si IDOL jebote trebao si da odes u pevace ,umesto da krekeces gluposti i vredjas ljude.

Citat
verovatno ih placaju 50 E mesecno....ali, radikali ce uvek naci nekoga da u njihovo ime serucka...

Voleo bih da si video sveta upola kao ja pa ne bi tako srao ovde.Mogu moderatori da ti procitaju sve moje IP adrese sa kojih sam postovao do sada kad sam na terenu u inostranstvu, a tih 50 E o kojima ti pricas osecam da ti krades zeni pre spavanja ,posto ako se razumes u Bizbis kao i u politiku ....mozes samo prosjak da budes.
Nauci da postujes neistomisljenike, ne zbog njih nego zbog sebe ........ili ako bas ne mozes onda se drzi KISAS.....
« Poslednja izmena: 30. Dec 2005, 01:13:18 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
U ebote.... Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
@sez
uopste mi nisi jasan sa ovim programiranim robotima... ili sam ja neopisivo glup pa ne mogu da dosegnem do najvisih sfera duha intelektualno iluminiranog DB-ejca. Kako je to Djindjic preko skolskog sistema kanio da  sistematski unisti  srpsku mladez? Npr...
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
".pa DS je uvek bila i sad je jedna od dve -tri najozbiljnije i najmasovnije partije.....5 %....koliko si ti, rodjace casova matematike eskivirao u zivotu????sve...."

bulaznis i nisam ti ni najmanje rodjak hvala bogu,neposredno pre nato bombardovanja kao i posle njega,sam djindjic je bio na 5% od onih koji bi izasli na izbore,ako je bio tako mocan sto se sleapo na ledjima kostunice,tada i kasnije na republickim izborima,pa on je bio omrazen u stanovnistvu,cak i meni kome je nekada bio simpatican lik,posle svog najblaze receno lezernog stava u vezi bobradovanja

A tebi zelim da malo manje lupetas i prekines sa uvredama i licnom sujetom,ako nemozes da diskutujes bez toga onda bolje odjebi,nemam vremena za tvoja nebulozna lupetanja

"Desper. mani se rasprave sa bukvama....obojica su, cenim, placena od SRS da lupetaju preko neta .....

Al ova dvojica se uzivela ko da ce oni postati ministri kad srs pobedi...a nazalost pobedice........."

Rekoh ti bez tih uvreda,jel moze sinko,ako nemas nesto suvislo da kazes bolje cuti ,pametniji si,zar ne primecujes

"Pa onaj silova dete od tri godine, pa nece da ga roknu, a Djindjic je zasluzio, zato sto to tebi prija....strasan si"

Ovaj je pokusao da siluje celu naciju

"uopste mi nisi jasan sa ovim programiranim robotima... ili sam ja neopisivo glup pa ne mogu da dosegnem do najvisih sfera duha intelektualno iluminiranog DB-ejca. Kako je to Djindjic preko skolskog sistema kanio da  sistematski unisti  srpsku mladez? Npr..."

E ajd bez glupe ironije,procitaj promene plana skolsta doba njegove vladavine,pa ti mozda nesto bude jasno,evo otkricu ti koji je sistem toga,bazicna pshologija masa,filovanje jednostranim informacijama,prepoteretiti decu a nedati im nikakvio znanje

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
da. ali na sta ti konkretno mislis kada iznosis svoju tvrdnju? meni se cini da se ovakvim sistemom, koji nije nista drugo do nastavak one stare komunisticke pedagoske prakse, deca filuju jednostranim informacijama i da im se tako preopterecenim  ne nudi nikakvo znanje. Gde je to Djindjic pogresio kada je hteo da menja ovakvu nesvsrsishodnu praksu:? Zasto mislis  je to bas Djindjicevo "maslo"?
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
bobradovanja
E ajd bez glupe ironije,procitaj promene plana skolsta doba njegove vladavine,pa ti mozda nesto bude jasno,evo otkricu ti koji je sistem toga,bazicna pshologija masa,filovanje jednostranim informacijama,prepoteretiti decu a nedati im nikakvio znanje

Bajo...sudeci po pravopisnim i gramatickim greskama, kojih ima vise nego dovoljno, tebe je zakacio taj Djikijev program za zaglupljivanje dece....ti ga bas nisi izbegao

bobradovanja..se kaze bombardovanja
skolsta......................skolstva
pshologija..................psihologija
prepoteretiti..............preopteretiti
nedati.......................ne dati
nikakvio.....................nikakvo

sta reci ??? Smile Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 23:59:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.