Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 15:44:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 44465 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
To da li neko mora biti politicar je samo odgovor na primedbu da ja ne treba da posecujem forum...procitaj celu pricu pre nego sto uzmes da je komentarises.....tim pre sto sa tobom bas nema veze ni moj , ni komentar upucen meni..

Drugo, koji ti problem imas sto sam ja samo u forumu politika??
Sto, treba da trazim ribu preko neta???....ma , pali....

Ako ti nesto licno smetam, ti me brate, banuj....tvoje pravo...samo nemoj da mi delis pridike...niti sam ja decko, niti si ti bas autoritet za to...
Ako ti mislis da na ovaj forum dolaze samo oni sto traze ribe i da se samo to nudi, onda ti definitivno imas problem sa vidom i ostalim chulima. Al to je tvoje pravo.
Razlozi i situacije kada cu nekog banovat su jasno navedeni u pravilniku, a medju njima nije tvoj model ponasanja. Svako ima pravo da ide u kontru sam sebi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung S7
Pazi kad sam znao da ce se tema ujebati ,sad krecu price ko je sta,ko koga itd,a ne obraca se paznja na izdaju gospodina Djindjica za vreme NATO agresije.Konkretno me interesuje misljenje onih ljudi koji misle da je Djiki bio jedina nada za Srbiju i sta ti ja znam ,na stranice koje sam "ukrao" ili copy\paste sa drugih  foruma(lol samo linkove),i to koliko misle da su ti listovi bili pristrasni,objektivni,tacni,netacni,lazljivi itd
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Nema nikoga he he ,tako sam i mislio Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Covek je bio diplomata kakvog nismo imali posle drugog svetskog rata.
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 244
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Herros

Sjajno  Smile Smile Smile

Evo jednog koga si trazio - Djindjic je vodio jako inteligentnu politiku . Okej bio je apsolutista , ali kako vladati drukcije vladati u drzavi koja jos nije zrela za demokratiju i danas vladaju apsolutisti - samo nas ovi vode u propast . Pretpostavljam da se ti izjasnjavas kao desnicar , pa znaj da ne zboris kao desnicar .
Kakve su to price izdaja za vreme agresije - to su obicna prihvatanja komunistickih sran'a .
Na koji nacin je to izdao , sto je govorio da nema svrhe ulaziti u rat sa nato paktom ?
Nacional-komunjare radikali i druga sorta nacional-komunjara iz sps nas je uvela u rat i popili smo batine i izgubili kosovo . Da su bili pametni mogli su da se dogovore sa siptarima za podelu . I sta da nam je ostalo 1,5 miliona siptarske gamadi koja se mnozi i zauzima nas zivotni prostor , za 20 godina bi pobedili na izborima i zaveli islamsku republiku Srbiju , podela je usvakom slucaju bila jedino resenje koj su oni propustili , a on bi ga mozda sproveo da nije popio metak .
« Poslednja izmena: 29. Dec 2005, 17:51:47 od Desper »
IP sačuvana
social share
Maximalno!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Covek je bio genije, "sahista", jedini koji bi nas zapravo "odveo u Evropu". Ko zna ko ga je i zasto ubio. Ali mi je neshvatljivo da ljudi koji se kunu u ljubav prema srpskom narodu slave dan njegovog ubistva. Pa taj atentat je velika tragedija za srpski narod. Sto se Kosova tice slazem se. Podela je bila najbolje resenje, sada srbi podelu mogu da zaborave. Jedna je istina: zemlja pripada narodu koji na njoj zivi, a na Kosovu, na zalost, zive siptari.
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
@Desper

Uz svo postovanje nisi mi odgovorio za Djikijevu izdaju.

PS:Da desnicar sam ,ali Djiki nije sprovodio "desnicarsku" politiku kako treba.Trenutka kad je zgazio ustav,zakon,parlament,skupstinu i volju gradjana postao je druga vrsta diktatora sem sto se krio iza demokratskog paravana.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 244
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Herros

Preciziraj tacno koji njegov postupak smatras izdajom i dobijas odgovor po hitnom postupku .

p.s. Ustav koji je zgazio je bio komunisticki pravljen po slobinim merilima , skupstina je bila bruka kao i sada sto je ( gaze je i ovi sad i ne zameram im , jer bolje i nije zasluzila ) . Ti koji tamo sede su obicne secikese , svi poticu iz istih partija ( isti ljudi se 15 godina vrte po raznim partijama ) , a sve nase partije poticu iz jedne nekadasnje jedine partije . Verovatno sada vidis moje gadjenje prema nasem politickom sistemu pa za to Djindjicu i ne zameram sto je gazio po njemu . Gazio je volju naroda , a to je volja naroda sa komunistickim mentalitetom ( u Poljskoj i dan danas govore o dekomunizaciji iako nemaju komunizam 15 godina , mi ga nemamo ni 5 , a ni reci o tome ) sto znaci da ta volja zapravo i ne postoji jer je u okovima komunizma ( moja prababa je govorila da su se crveni ovom narodu posrali u mozak , vezali mu ruke i on sada tumara naokolo ) . Sve ovo govorim jer je ovaj narod mogao iz svega toga da se iscupa samo vodjen cvrstom rukom , kakva je i bila njegova .
« Poslednja izmena: 29. Dec 2005, 18:22:32 od Desper »
IP sačuvana
social share
Maximalno!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Preciziraj tacno koji njegov postupak smatras izdajom i dobijas odgovor po hitnom postupku

Konkretno njegove izjave za vreme NATO agresije,jer bio sam na Kosovu kad je manijak to izjavio.koliko je to tacno ajde onako realno gledano ,dodaj malo,oduzmi ....ali opet cinjenica je da je boravio po belom svetu,da je insistirao na daljem gadjanju Slobine infrastrukture boleci ga uvo za narod.
E sad ne moj da me pitas ili kazes "dokazi" jer ne mogu vise da cackam po netu trazeci njegove izjave.Par takvih izjava imas 2,3 stranice iza ove pa procitaj.

Za ustav krivim njega i njegovu vladu jer nisu postavili novi ustav.A zasto ??Zato sto posle postavljanja novog ustava moraju i novi izbori.......ne on je gospodin izbacio iz vlade tadasnji DSS i sve koji su mu smetali,okupio oko sebe mafiju i one budale od ministara i sta ti ja znam.

Slazem se sa tobom da je komunizam "rak" rana Srpskog naroda ,ali i izbacivanje komunizma i diktature iz naroda na apsolutni nacin nije podoban.Zasto?Pa zato sto obicni smrtnici nece osetiti razliku izmedju Slobe i Djikija ako se on ponasa kako mu navrne,odnosno kako njemu odgovara.Tako nasilna privatizacija nije zabelezena ni u jednoj bivsoj komunistickoj zemlji istocnog bloka.Pogledaj te Rumune,poljake,Slovake,Cehe,Madjare kako je izvedena kod njih tranzicija.Nisu se firme prodavale za 1E kao kod nas.Klasican lopovluk.

Citat
Sve ovo govorim jer je ovaj narod mogao iz svega toga da se iscupa samo vodjen cvrstom rukom , kakva je i bila njegova .
A u cemu je onda razlika izmedju njega i Slobe?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
+reforma skolsta sa kojom je hteo da napravi male programirane robote

vladao je sa oko 5% uporista u glasackom telu apsolutisticki,milosevic je to radio sa nikada manje od 25%
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 15:44:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.