Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:46:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40145 puta)
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Ej i ja sam bio njegov fan nekada,ali bio sam mlad i zelen,inace video sam na nemackoj tv tj snimak od nemacke televizije,koji je strogo cenzurisan od kad je isti dosao na vlast,tj nemoze se nigde naci,inace stranka koja sebe naziva "radiklalima" mi je totalno ogavna samo da znas
Video si na snimku nemacke tv koji je strogo cenzurisan...a tvoje veze u Bundestagu i BND su ti omogucile uvid u taj cuveni snimak , gde Djindjic poziva da se bombarduje Srbija......ne mogu da verujem.....mislio sam da sam sve gluposti sveta cuo..ali.... Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Od mene samo ....slava ti, da te je zasluzila, Srbija bi te jos imala........
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Siemens mc60
@Bojan74

Ma nemojte o Vuku ljudi. Covek je mogao da izvuce Srbiju jos 93' al' su mu lepse bile pare. Da ne pominjemo da se pola Beograda vodi na njega...

malo kasnim al' nema veze
« Poslednja izmena: 19. Dec 2005, 02:09:25 od flat »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Ej i ja sam bio njegov fan nekada,ali bio sam mlad i zelen,inace video sam na nemackoj tv tj snimak od nemacke televizije,koji je strogo cenzurisan od kad je isti dosao na vlast,tj nemoze se nigde naci,inace stranka koja sebe naziva "radiklalima" mi je totalno ogavna samo da znas
Video si na snimku nemacke tv koji je strogo cenzurisan...a tvoje veze u Bundestagu i BND su ti omogucile uvid u taj cuveni snimak , gde Djindjic poziva da se bombarduje Srbija......ne mogu da verujem.....mislio sam da sam sve gluposti sveta cuo..ali.... Smile

Prvo nauci da pravilno tumacis ono sto je napisano pa se javi,taj snimak je kruzio i mogao se naci posle bombardovanja,to su fakti sinko,i da ne psujem te ovim zadnjim recenim,a ako ti je do gluposti netreba ti niko vise osim tebe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-D500

Svi pricaju o tom snimku, i o nekoj emisiji u Sloveniji kada je kao on rekao da bi Srbija trebala da se bombarduje zbog rata na prostorima bivse SFRJ. Medjutim, koliko god puta je bio na izborima, niko nije pokazao taj snimak ljudima. Znaci da ljudi vide na televiziji te emisije. To bi bili veliki politicki poeni za suprotnu stranu. Ipak oni se stalno odlucuju za pricu a ne za prikazivanje. Dok ne vidim taj snimak ili te snimke, ne verujem da ih je bilo.
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600

Prvo nauci da pravilno tumacis ono sto je napisano pa se javi,taj snimak je kruzio i mogao se naci posle bombardovanja,to su fakti sinko,i da ne psujem te ovim zadnjim recenim,a ako ti je do gluposti netreba ti niko vise osim tebe

Evo..ja kazem da lazes, i da nikada nisi video taj snimak....nabavi kopiju i javno ti obecavam 100 E...taj snimak postoji samo u masti.....
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-D500
Prica se o nekom svercu, uvozu koji je on kontrolisao da bi zaradjivao. Ali on je prva osoba koja je prijavila svoje imovinsko stanje kada je napravio Vladu. Covek je jako popularan u Nemackoj i mogao je da radi kao profesor na bilo kom fakultetu. Za jedno predavanje od jednog ili dva dana, on je mogao da uzme par hiljada evra. Sto se novca tice, on uopste nije morao da brine. I to da uopste nema kontakte sa ljudima kao sto su Legija, Siptar, koji ni osnovnu skolu nisu zavrsili a kamo li dalje. Potpuno je smesna i suluda prica da je on pokusavao da zaradi preko bilo kakvog sverca.
Hram Svetog Save je Milosevic gradio dok nije navukao ljude da ulazu u njega. E onda je novac naprasno nestao. Niko vise nije hteo da ulozi novac u izgradnju Hrama. Djindjic se organizovao, pronasao ljude i nabavio novac za zavrsetak hrama. I gle cuda, stvarno se na njemu radi. Nesto se ne secam da se 90-ih taj hram gradio.
Ali me jos uvek odusevljava da ljudi i dalje veruju kriminalcima.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2005, 15:11:22 od mikelandjelo80 »
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
"nabavi kopiju i javno ti obecavam 100 E"

Ako prestanes da lupas gluposti ja tebi dodajem duplo,a snimak postoji i tacka,predstavljati za sveca jednog demagoga koji je mogao satima da prica i nista ne kaze je malo bezobrazno prema ljudima sa bar "malo" inteligencije,njegova uloga ce tek biti otkrivena kao i svi dilovi u kojima je ucestvovao,ne kazem da je zasluzio da bude ubijen,ali da je pocewo sa sistematskim razaranjem ovog drustva to da,pa sta reci o coveku koji na pitanje kako ce se resiti veliki dugovi za struju "da napomenem njegov naslednik je terao ljude da iste racune bacaju u veliko bure" odgovorio je prodajte stan pa platite struju,a gde da zive posle ti ljudi na ulici jeli,pa jel on gradio elektroprivredu jeli.A to da je bio nemacki covek i to je tacno,pa sta mislis da ga nisu svabe vrbovali
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
"nabavi kopiju i javno ti obecavam 100 E"

Ako prestanes da lupas gluposti ja tebi dodajem duplo,a snimak postoji i tacka,predstavljati za sveca jednog demagoga koji je mogao satima da prica i nista ne kaze je malo bezobrazno prema ljudima sa bar "malo" inteligencije,njegova uloga ce tek biti otkrivena kao i svi dilovi u kojima je ucestvovao,ne kazem da je zasluzio da bude ubijen,ali da je pocewo sa sistematskim razaranjem ovog drustva to da,pa sta reci o coveku koji na pitanje kako ce se resiti veliki dugovi za struju "da napomenem njegov naslednik je terao ljude da iste racune bacaju u veliko bure" odgovorio je prodajte stan pa platite struju,a gde da zive posle ti ljudi na ulici jeli,pa jel on gradio elektroprivredu jeli.A to da je bio nemacki covek i to je tacno,pa sta mislis da ga nisu svabe vrbovali
Ma , sve ja to postujem.....ali, sve mi to vec pricala baba Kurana.....gde je bre snimak?????....gde ja dokaz???
nema????.........e, onda batice, verujem ti koliko i doticnoj baba Kurani...
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Oces snimak za bure?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:46:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.