Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr.Phil. Zoran Djindjic ?  (Pročitano 18457 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Ja ich fühle mich angegriffen, weil sich das provokativ angehört hat und es sah so aus als wolltest Du sagen das Du eine bessere Schulbildung hast als viele andere, wobei die Schulbildung nicht besonders viel über die Intelligenz des einzelnen aussagt, aber das solltest Du als Phillosophin wissen.
Aber OK, mozda nisi htela tako da se izrazis tako da nije to vise problem.

Sad da se vratimo na stvar.

Vidi, on se pojavljivao na mnogim mestima na vestima, tako da je moguce da nisi videla bas TE vesti, ali ako oces tako, ajde daj TI meni dokaz da je on TO reko sto TI tvrdis ??? jel mozes TO ??? Mislim da mozes isto toliko kao i ja, a to je nikako (skoro nikako).

Nesto drugo, ja nikad nisam reko da se ja zelim postaviti iznad nekoga, niti iznad njega,m niti bilo koga, ne to si pogresno protumacila.
Ja cenim i postujem svakog ko je bilo sta zavrsio i cenim i postujem TO sto je zavrsio, pa makar to bila i samo dopunska skola, nema veze, zavrsio je ono sto je bilo u njegovim mogucnostima i to treba postovati.
Tako da ja cenim i postujem i njegovu skolu i struku, ali ne postujem neke njegove stavove, kao na primer da je izjavio to sto sam reko da jeste, kao na primer da je setao po Beogradu sa zastavama amerike i nemacke, kao na primer da je prodao i izdao Srbina, a to sestro moja, TO je cinjenica i za to imam dokaz koji svi znamo i koji je svima nama vrlo dobro poznat, a to je da je prodao Milosevica u Hag.
Svaki Srbin, koji ima i MALO ponosa u sebi to nece da prizna, taj postupak. Ja sam jedan od najvecih ANTI-Milosevica, ali nisam niukom slucaju za to da se BILO KO proda. Zasluzio je da mu se sudi i presudi najstrzijom merom i kaznom koju nas sud ume i zna da izrekne, ali da mu se sudi u NASOJ ZEMLJI i od strane NASIH SUDIJA, a ne da ga prodajem za neki usrani dolar koji tako i tako necu nikad dobiti ali i da ga dobijem poserem se na njega, a TO je cinjenica za koju mi ne treba nikakav dokaz jer se to ZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ja ne tvrdim da si ti pogresno razumela vesti..........

A ako si rekla da to sto sam ja reko nije misljenje vec optuzba, ja ipak ostajem kod toga da je on ANTI-Srbin jer je prodao svog coveka (Srbina) i TO je misljenje i imam pravo na to !

Ja se nikad nigde ni u jednoj reci nisam usporedio sa njim niti ja to mogu da ucinim jer ja kao prvo nisam filozof i nemam tu skolu zavrsenu a on je ipak imao, tako da je glupost da bi se i pokusavao usporediti sa njim......

Ja, na primer, ja se recimo ne ljutim i ne postupam drsko prema ljudima koji ga cene i vole niti se osecam provociranim od strane istih, cisto izjavljujem svoje misljenje, i niti provociram niti izazivam druge, jer svako ima pravo da misli sta hoce, kao sto sam sto puta do sada reko.
I moji otac i majka jednostavno gotive Milosketa koga ja licno ne mogu ocima da gledam, pa se i dalje volimo i slazemo u kuci, oni pricaju kako oni misle, ja kako i sta ja mislim ali to sve u normalnom stilu diskusije, tako da mi nije jasno zasto se ti osecas uvredjena........

Vidis kako lepo mozemo da diskutujemo bez ikakvih naredjenja i ucutkivanja SmileySmileySmiley:wink:

PS, svaka cast ako si duze u nemackoj od mene, onda se izvinjavam na onome sto sam pretpostavljao da sam ja duze u nemackoj nego ti na svetu :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Очигледно је да убиство сваки нормалан човек мора да осуди али такође се мишљење о неком човеку формира на основу онога какав је био и шта је радио за живота. Зато, без обзита на то какву је смрт доживео ја и даље мислим све најгоре о њему, а верујем да тако мисли и велика већина српског народа и поред све ове ненормалне пропаганде која је почела после његовог убиства и која покушава да нас убеди да је црно бело. Сутра можда јаве на телевизији да и космичка енергија саосећа са дубоком патњом свих грађана Србије због трагичног губитка светога Зорана преподобног и непогрешивог, који се, узгред речено, поносио тиме што је атеиста и који је својом божанском визијом водио Србију у боље сутра. Стварно ме вређа када неко мисли да су Срби овце и да ће ове глупости да прогутају.

О Ђинђићу и његовим злоделима би се могло писати и писати, али је питање има ли сврхе јер сматрам да није вредан да се човек бакће њиме. Ал ево укратко мало необоривих доказа који се траже:
-Апсолутно је доказано и познато (већина лидера дос-а је то признала) да је ДОС а самим тим и ДС и Ђинђић годинама финансирани од стране истих оних који су убијали наш народ. Нико не даје паре на лепе очи него се то ради из неког интереса и остварења неког циља. Стога се може извести очигледан закључак да су НАТО и Ђинђић имали исти циљ - убијање српског народа и уништење српске државе.
-Такође је необорива чињеница да је под његовом влашћу и уз његову изричиту подршку непријатељу изручен велики број Срба. Што није успео НАТО бомбардовањем, што нису успели Хрвати геноцидом, Муслимани фанатизмом, Шиптари својом подмуклошћу, урадио је Ђинђић када је српске патриоте и борце за слободу бацио под ноге непријатељу и тиме потпуно понизио српски народ.
-Такође је опште позната чињеница да је са истим овима који су данас оптужени за убиство за време и после 5. октобра Ђинђић и његов режим уско сарађивао и узео их под своју заштиту. Они су за Ђилета урадили многе прљаве послове, а ту спада и хапшење Милошевића. Џабе је Шешељ годинама указивао на тај клан, сви су га говорили да је блесав и да лупа глупости, али ето посвађаше се пајташи па један погину...
-О томе да је Милошевићева диктатура била мачији кашаљ у односу на Ђинђићеву, о једноумљу у медијима, о уништавању привреде да би се `лакше` приватизовала, о одузимањима мандата и демонстрирању силе у парламенту о каквима Слобин режим није ни помишљао не вреди ни причати јер би јако дуго та прича трајала. Слоба је сваких годину-две расписивао изборе, а Ђинђић засео на власт са 10-15% подршке бирачког тела па не да обећане изборе ни за живу главу, утриповао да је Тито, а и испраћају га тако.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Radikal, nemoj me shvatiti pogresno, ali preterao si ga. ne bih sad da citiram ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ајде цитирај оно што мислиш да није тачно, па ћу пробати тај део мало детаљније образложим...  :wink:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
pa sve je tipa zlodela, strani placenici itd. Nemoj vise tako to je ostalo iza nas, ponasajmo se bar malo  normalnije! Smiley  :wink:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Kao prvo da opet najavim da necemo svadju, kao drugo da kazem da ne vidim gde je preterao, kao trece da opet najavim da svako ima pravo na svoje licno misljenje Smiley :wink:

Auuu, osecam da ce nas ovaj Djindjic ovde zavesti u svadju.....Ako ovako nastavimo, bolje da prestanemo da raspravöljamo o tome ljudi...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
OK than!

No comment.....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Ljudi, bez ljutnje.
Mislim da smo svi mi u pravu na neki svoj nacin.
Nemoze sad niko na silu da promeni svoje licno misljenje samo sto se to desilo.

Znaci ako sam ja imao misljenje o njemu koje sad mozda nije da se o tome prica zbog ovoga, ja ga necu promeniti samo da se slazem sa svima sotalima, ali isto tako ocekujem od svih koji imaju i drugacije misljenje nego ja i radikal da ostanu pri njihovim i da mozda mozemo ovde konstruktivno da diskutujemo o tome, mada, nema tu mngo svrhe za diskusiju, sto je bilo bilo je, mislim da je pametnije sada diskutovati o tome STA NAS CEKA u buducnosti, a za ovo ostalo nek to ostane iza nas.....

Sta kazete vi na to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
no comment se odnosilo, nema vise komentara.      Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
[
...  COSMICKA   ENERGIJA   JE    PRIRODNA    I   FUNKCIONISE  

AUTOMATSKI  KROZ  VREME  ...  

Sta  se  desava  na  ovoj  zemaljskoj   kugli   -  to  mora   tako  -    
i   ne  moze   nikako  drugacije....  
Princip  URSACHE  UND  WIRKUNG    -  UZROK   i   DEJSTVO  !

Ona dovodi  SVE   automatski  u  RED   i   na   SVOJE   MESTO .

Milosevic  je  za  mene  bio  MRAK   i  ZIMA  -  

Zoran   je   za   mene   bio   SUNCEV  ZRAK  ... koji  se  odjednom ugasio

-  normalno - da  je  i  on  pravio  greske,  jer  je  imao  drugacije  razmisljanje    ili   radi  preopterecenosti  ...  
ali  sa  njim  si  mogao   normalno  da  comuniciras ...
svaki  covek   je  mogao da  ga  razume,  da  ga je  samo pazljivo  slusao.  

...  u  ostalom  kao i  svuda  ...  i on  je  imao  izdajice  u  DSu  i  u Vladi ...
koji  su  ga  kocili  u  NAPREDKU  -  inace  bi  vec  uveo  NAROD  u   Evropu  koliko  je  brz   i  snalazljiv   bio ...

meni  se  sada drijema....   sutra  imam  1  Referat  o  Djindjicu  da  sastavim  i  1  Reportazu  za  Evropski   ekoloski  List   ...  pa...

MISLIM :   Djindjic  nece  da  nas  posvadja...  ali  Milosevic  bi  mogao  

:twisted:
IP sačuvana
social share
Lj-Sia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.