Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 13:36:17
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Dr Iggy (Pročitano 17952 puta)
01. Jul 2007, 19:29:03
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Da li znas Da li znas, da li znas koliko to boli dok druga te voli Zasto se ubacujes u fazon los kada cu te voleti dugo jos ti dobro znas da smo odlican par i stvarno ne vidim u cemu je stvar Videla si me s nekom i nisi znala da je to moja sestra mala dosla je u posetu na par dana a tebi je da izmisljas dusevna hrana Ref. Da li znas, da li znas da li znas koliko to boli da li znas kako je kako je, kad druga te voli Da li znas, da li znas da li znas koliko to boli da li znas kako je kako je, kad nisam tvoja jedina Mozda ti nisam rek'o al' sam hteo juce sam slucajno drugaricu sreo samo smo na kratko seli i bas smo tvog brata sreli Ti sad mislis opet akcija neka al' stvarno nije, dzabe ta dreka mozda izgledam tako, al' ti i ja znamo da zauvek tvoj sam samo Ref. Ti, ti si bio samo moj uvek bio samo moj nikome te nisam dala nikada Ti si bio samo moj uvek bio samo moj i ja sam samo tebe volela I opet nasa prica ide dalje za umisljanje steta sto ne daju medalje jer jednom sam kod komsinice otis'o na caj a tvojoj masti to je dalo novi sjaj Ma ne jurim nikog, i ti si mi mnogo i da te zamenim stvarno ne bih mog'o prestani da od svega dramu stvaras znas da te volim, i nemoj da me smaras Ref
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Da si tu Ref. Ja samo sebi pripadam i samo tvoje ime znam nezno saptati u snu o kako zelim da si tu Vec dugo ja te poznajem i imam te kao druga i mada sebi to ne priznajem zelim da je relacija druga Mnogo mi se dopadas, o da, a da li ti to znas pa se samo zato pravis fin a onda pomislim Ref. Jer ja volim samo tebe i ti to dobro znas i jedino sto zelim je da mi pripadas S tobom zelim vrele noci pune ljubavi jednom sve ce proci al' nikada ti Svi vide to osim nas medju nama kakve su stvari koliko god se pravili mi smo sve, ali ne drugari Ti stvarno si drugaciji i volim kad si tu jedino sto ne znam da li znas da mi se dopadas
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
I ove noci Spavaces sam Ref. I ove noci ti ces spavati sam (da, znam da cu spavati sam) ja ti necu doci iako to zelela sam (da znam) spavaces sam Ja znam da cesto radim neke strasno glupe stvari ali to uopste ne treba odnos nas da kvari Ne zelim da te varam tacnije, ne umem i ponasanje tvoje sad uopste ne razumem Kazes da me volis i znas da te volim ali bilo kako bilo ja necu da te molim I iz tvog ponasanja sada tacno znam da i ove noci ja cu spavati sam Ref. U tvojoj glavi ja sam frajer prvog reda i to tvojoj sujeti uopste mira ne da Tvoje bubice rade a sa njima tvoja masta koja ti pomaze da smislis stvarno svasta Ali cinjenice govore u prilog meni pa pogledaj bolje i sama to oceni Ja potpuno sam tvoj spreman tebi sve da dam pa makar i ove noci spavao sam Ref. Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Ja ne mogu bez tebe Ref. Ja ne mogu bez tebe bez tvoga dodira i kao ptica slomljenih krila sam bez tebe ja Ja ne mogu bez tebe kao sanjar sam bez sna srce od hladnoce zebe bez tvoga poljupca Svake noci kada legnem sama bez tebe prevrcem se, lose spavam kada nema te svake noci kada zaspim dolazis u sne i tek tada mirno spavam u snu kraj tebe Jedna sijalica, vidim, cele noci sija pomisao da nisi sama nikako ne prija setim se kako je nekad nama sijala i toplina tvoga zagrljaja kako mi je prijala A ti ne znas sta ja ispod tvoga prozora tim da mi suza krene kad te vidim s njim Ali sklonim se da ne vidis ne zelim da znas da i dalje patim i zalim raskid nas Ref. Svake noci dok ja spavam mi dolazis u sne sapuces mi neznim glasom kazes, volim te Svaku noc mi jutro kvari i zato mrzim dan jer odnese slatke snove prekine mi san Sada sve sam shvatio i znam da si u pravu to je onaj proces to dodje ti u glavu Al' tu popravke nema nakon svih teskih reci kraj koji niko ne moze da spreci bol ne prolazi, cak sve vise boli mozak i srce da te zaboravi moli al' nije lako, stvarno ne znam kako ne znam sta, sta cu bez tebe ja Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Jednom kad ostanes sam Znam, volela sam volela nekog ko ne zna vratiti to znam, sad sama sam jer ti nikad me nisi stvarno ni voleo Cesto cujem tvoj glas kako zove me okrenem se, ali nema te trazim te, ali vec unapred isto to znam jednom kad ostanes sam Jednom shvatices i sama sta je bilo sa nama kad bude ti jasno tada bice vec kasno I ja bicu daleko kraj tebe drugi neko kraj mene neka druga a izmedju tuga Tada moraces da shvatis i pomalo patis ali bice tada kasno neces moci da me vratis Jer bicu daleko kraj tebe drugi neko kraj mene neka druga a izmedju tuga Znam, volela sam volela nekog ko ne zna ljubav da da znam, dok sama sam da za tebe ja nisam nikada bila ja Samo obicna veza bez ljubavi bez osecanja i neznosti tesila sam se a odavno istinu znam jednom kad ostanes sam
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kad volim Vec dugo tu kraj tebe stojim i dane uzaludno brojim kad ces u pravcu mom da pogledas ti stalno na drugu stranu gledas i sansu nikakvu mi ne das da ti za oko zapadnem ja Sunce sija, vec pocelo je leto na plazi lezi zena kao pseto i osecam se tako da dodje mi da lajem sto nisam ost'o kuci pomalo se kajem Kad odjednom sve je ovo prestalo da vazi jer ugledao sam tebe na plazi razmisljam i gledam, pravim neki plan kako da ulepsam nama dan Ref. Kad volim ja tada stvarno volim ne mogu da odolim tvojim usnama kad zelim ja tada stvarno zelim ne mogu da te delim jer nisam takva ja Sad vidim da gledas ti ka meni u sebi kazem, hajde, kreni osmeh ti saljem, to je dovoljan znak i vidim da ti ka meni kreces krenes pa se vratis ko da neces kreni vec jednom, ma budi jak Taktika je uspela, sad nastavak sledi vreme da uz pice i kaficu se sedi tvoj osmeh me greje dok koka kola hladi i sad mislim da je vreme da se nesto radi Poljubac je pao i trajao dugo shvatio sam ubrzo da jedno smo za drugo i bese lepo sve dok necu kreci te Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kada dodje kraj Bila si mi prva, a i ja tebi tako nesto ko pamtio ne bi ali to je proslo, sad je nesto drugo od tada se nismo videli dugo Sada imam devojku koju volim bolje je da odes, stvarno te molim znam sami smo, secas se, zar ne molim te idi, ja moram kod nje Ref. Kada dodje kraj sve tako brzo nestaje kada dodje kraj sve ono lepo prestaje A ja zelim da me ljubis kao nekada jos uvek srce moje tebi pripada Ostani veceras i budi samo moj a sutra, sutra idi njoj Uspomene lepe, molim te, ne kvari zelim da se setim kad budemo stari nisam tvoj, niti zelim biti ja nju volim, nemam sta kriti Drago mi je sto te vidim, ali samo to bolje idi, ne uzmi mi za zlo nisam sada i necu biti tvoj ona pripada meni, ja pripadam njoj Ref. Ne zelim te suze, nismo vise deca koja su plakala kad popiju keca odrasli smo ljudi i dovoljno stari da mozemo biti dobri drugari Sve sto je bilo ostaje za nama ja moram kod nje, ona je sama vise ti ne pripadam, a ni ti meni kasno je za nas, bolje kreni Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kada reci nisu potrebne Pogledom jednim si rekao sve sad reci vise nisu potrebne ti odlazis njoj i nisi vise moj Kisa ce vecito da pada da podseti me hladni vetar u srcu mom da vlada jer nemam te Ref. Sad nisu potrebne nam reci one sad gube znacenje i niko ne moze da spreci oci uvek kazu sve O zasto sada cinis mi to zar ti nije dovoljno boli me, znaj ne zelim sada kraj Moj pogled znaci da ne mogu vise i sve ono lepo sad ovo ruzno brise znam i sam da nisu potrebne nam reci tvoj bol nista ne moze da spreci Isto tako znam da boli i mene jer i ja ne volim ovakve scene ne postoji nada, nista ne postoji samo ostaju neostvareni snovi moji i tvoj
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kada spavam Samo zelim da si tu kada spavam i da me nocu probudis kad lose sanjam Ref. Samo zelim da si tu na mome jastuku kada spavam i da me nocu probudis i nezno poljubis kad lose sanjam Meni trebas ti i ti to dobro znas zivim za svaki susret nas ti si moj svet i uvek ces biti a ja sam tvoj cuvar sto od zla te stiti Nikad necu otici nigde bez tebe i uvek cu te voleti i vise od sebe sada mirno spavaj i uzivaj u snu spavaj, jer ja sam tu Ref. 2x Bez tebe ja sam sam i sa hiljadu ljudi i samo tvoj poljubac iz sna me budi uz tebe zelim biti svaki cas jer ja, zivim samo za nas Nasa osecanja niko ne razume i niko tako ludo voleti neume mi smo Romeo i Julia ovoga doba dvoje ljudi, veli do groba Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kao pre Nocas pada kisa sve jace i jace kao da Bog nad nama place kao da zali trenutke neke tako daleke Kap po kap, tragove brise ono sto smo bili, a nismo vise jedna ljubav i srecnih ljudi dvoje ne postoje, ne Ne postoji nista osim tuge u nama i dva srca u kojima je tama mrak, koji nikad nece proci ma koliko hteo znam da nece moci Jer u svakoj drugoj trazim nesto tvoje bilo sta da radim, mislim na nas dvoje kao da sam proklet imenom tvojim jer bez tebe ja kao da ne postojim Ref. 2x Ljubomorna jos sam na svaki pogled tvoj i nesrecna jer sada ti pripadas njoj I dobro znam da sada kasno je za sve al' i dalje zelim da je isto kao pre Jos uvek me misli k tebi vuku nanose bol, nanose muku ali kasno je za sve jer znam da nemam te Sve je bilo tako lepo nezno i strasno sve je to bilo, ali sad je kasno kazu zivot ide dalje a nasi su stali na ispitu ljubavi kao da smo pali Slusali smo druge, a ne srca svoja sada nisam tvoj i ti nisi moja trebali smo ti i ja sve od sebe dati ali covek kad izgubi tek onda shvati Ref. 2x
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 13:36:17
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .