Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Voli me
Sreli smo se mi u tramvaju devedeset cetvrte u maju ja sam gledao ka tebi i tada zakleo se sebi
Moram je imati pod svaku cenu onda sam primetio u jednom trenu iako smo oboje hteli pogledi su se u trenu sreli
Nasmesila si se, ja takodjekao u prici kad sve lepo podje poceo je razgovor, dalje se znalo menjanje brojeva tada je palo
Sisla si dve stanice pre mene kad tramvaj kod hipodroma skrene znao sam da bice nesto vise i pogledao u broj sto na papiru pise
Ref. 2x Voli me ove noci lude ucini sve da nam lepo bude (voli me, voli me)
Kad osetis da volis me nemoj kriti, reci mi sve i ja isto osecam da volim te i ove noci, uzmi me
U kucu ulazim, slusalicu hvatam zivot je lep, tek sada shvatam dogovaramo se gde cemo se naci stvarno, mi motamo izaci
Dogovor je pao u 9 kod meka 7 sati ko ce to da ceka
Dosla si, svi gledali su tebe bio sam sretan jer imam te kraj sebe jer naci devojku takvu kao ti ne mogu cak ni oni najbolji
Izlazak je protekao ludo kao da si osmo svetsko cudo puna si energije i volje za zivotom i ja sam, zasto, otom-potom s tobom se osecam kao Bog postala si smisao zivota mog
Ref. 2x
Kad osetis da volis me nemoj kriti reci mi sve i ja isto osecam da volim te i ove noci, uzmi me
Ja hocu, ja zelim Ja volim kad si mi tu Jer s tobom moj zivot Ja zivim kao u snu Ali ponekad, rusi sve I kvari nam sne... Znaj da cak i tad Kad srusi se sve I pokvari sve Bicu Tu
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Zajedno smo sedeli, ceo dan ucili kad poceo je pljusak mi smo zakljucili. Ja treba da krenem a kisa jako pada razmisljam i ne znam sta da radim sada, kazes da ostanem, a ja sve kao ne bi volim svaki tren kad sam blizu tebi, ostajem jer padace kol'ko vidim dugo ustvari ima tu i nesto drugo. Volim da sam s tobom i to je sustina iskrena si, nezna i mnogo fina kisa malo stane, pa pocne jace ti kazes ostani, jer uskoro stace ja se kao neckam i ne delujem srecno, a u sebi molim boga da pada vecno da ostanem s tobom kad spusti se tama vreme ja za novu pricu o nama.
Gde da krenes sada hladna kisa pada, skroz ces da pokisnes volela bi kad bi mogao ti celu noc samnom sa ostanes x2
Sedimo i pricamo lagano nekoliko sati kisa ni u najavi da ce li stati sad nema ni buseva cak i kad bi stala mislim da i ti si sve ovo znala pravimo se ludi kao drugovi smo samo a ti i ja istu stvar znamo svidjas se ti meni, svidjam se ja tebi, zasto vec jednom zajedno bili ne bi?
gde da krenes sana hladna kisa pada skroz ces da pokisnes volela bi kad bi mogao ti celu noc samnom da ostanes x4 Gde da krenes sada hladna kisa pada
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.