Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr Andrej Fajgelj: Uče dečake da ljube drugare  (Pročitano 36953 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
smesno - ni manje ni vise nego bas Crveni Krst  Smile

Znaci, Treca Srbija  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2015, 08:33:18 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
a ja sam im jednom ostavio 2din u posti... Smile Smile
p e d e r c i n e !!! Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Kako li se ti i Duci izvukoste iz tih kandži škole da mi je znati?  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Kako li se ti i Duci izvukoste iz tih kandži škole da mi je znati?  Smile
Iskustvo.
Jesi ti nekad ucio u skoli npr. "Sta je sistem i kako se moze promeniti?" : )) Samo mi to odgovori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nisam,a sad ti meni odgovori,jesi ti u školi igde učen da ćutiš i trpiš dok te lupaju po glavi?Kao što to sugerira naš dragi Duci...

Ja recimo imam teoriju da decu više uništavaju ovi lezilebovići kao što je tip iz naslovnog teksta nego bilo koji nacrt zakona o zlostavljanju dece ili seksualnom obrazovanju i takve gluposti,jer bavljenjem ovakvim stvarima daješ izgovore debilima od tata i mama,umesto da se skrene pažnja na to da sa decom moraš da radiš ti podjednako ako ne i više nego što se radi sa njim u školi,a ne šutneš ga i misliš da će neko drugi da sastavi ono što si ti propustio...ne ide to tako...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Nisam,a sad ti meni odgovori,jesi ti u školi igde učen da ćutiš i trpiš dok te lupaju po glavi?Kao što to sugerira naš dragi Duci...
To je pravilo u skoli. Autoritet se ne dovodi u pitanje! Naravno, kod nas je rasulo, svuda je, pa ni autoritet nastavnika vise nije kao sto je bio ali ovde se radi o sistematsko unistavanju bilo kakve svesti o vaznosti drustvenog angazovanja.
Citat
Ja recimo imam teoriju da decu više uništavaju ovi lezilebovići kao što je tip iz naslovnog teksta
Ispravka...sad sam procitao pravilno.

Citat
nego bilo koji nacrt zakona o zlostavljanju dece ili seksualnom obrazovanju i takve gluposti,jer bavljenjem ovakvim stvarima daješ izgovore debilima od tata i mama,umesto da se skrene pažnja na to da sa decom moraš da radiš ti podjednako ako ne i više nego što se radi sa njim u školi,a ne šutneš ga i misliš da će neko drugi da sastavi ono što si ti propustio...ne ide to tako...
Ovo su takve frazetine, da je to neverovatno. Pa kako roditelji da budu sa decom kada moraju da robijaju ceo dan na radnom mestu i da se "snalaze", pa ni pored toga nemaju za struju!? Kako takva atmosfera utice na unutarporodicne odnose?
A sto s etice seksualnog obrazovanja i zakona o fizickom kaznjavanju dece, to ce ljudi ovde tek osetiti!
« Poslednja izmena: 26. Feb 2015, 09:25:10 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
To je pravilo u skoli. Autoritet se ne dovodi u pitanje!
Javi nam ime tvojih škola da nikad ne šaljemo decu...u mojim školama to nikad nije bio slučaj...

Citat
Ja nemam teoriju, ja sam siguran da decu najvise unistavaju tipovi koji ljudi poput ducija nazivaju lezilebovicima.
To su oni, koji ce da na svaki nacin opravdavaju kmetovski odnos zaposlenog i poslodavca, izrabljivanje, eksploataciju i sve ce to da prikazu kao cin pojedinca, a ne kao problem sistema.

Rekao sam tip iz naslovnog teksta....Jeste samo što ja nisam govorio o tome već o edukaciji dece,ali dobro...

Citat
Ovo su takve frazetine, da je to neverovatno. Pa kako roditelji da budu sa decom kada moraju da robijaju ceo dan na radnom mestu i da se "snalaze", pa ni pored toga nemaju za struju!? Kako takva atmosfera utice na unutarporodicne odnose?
A sto s etice seksualnog obrazovanja i zakona o fizickom kaznjavanju dece, to ce ljudi ovde tek osetiti!
Kao što rekoh moji roditelji su Bil i Melinda Gejts  Smile ...ovo tvoje su baš takve frazetine da nemam reči...u takvoj atmosferi se našla moja porodica devedesetih,jel' se sećaš toga?Mnogo zajebana situacija,mnogo zajebanija od Srbije 2015,oba moja roditelja su u jednoj godini otpuštena zbog toga što je nekome tako palo na pamet,pa smo se skupili i izgurali to zajedno,nisam postao narkoman,nisam postao dizelaš,mafijaš,ubica,niti sam ijednog trenutka sumnjao kako treba da radim,a gle čuda niko me ni u školi nije učio da je Sloba sin boga Ra....ali jebi ga moji roditelji tada nisu imali internet gurue da im objasne da to nema veze sa njima,da je sistem kriv i da je sve četiri u vis najbolje rešenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Дуци износи чињенице Smile
Istina boli...to je uvek tako : )

Са овим се апсолутно слажем Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
u mojim školama to nikad nije bio slučaj...
Lepa zelja, na zalost malo verovatna, no dobro.

Citat
Kao što rekoh moji roditelji su Bil i Melinda Gejts  Smile ...ovo tvoje su baš takve frazetine da nemam reči...u takvoj atmosferi se našla moja porodica devedesetih,jel' se sećaš toga?Mnogo zajebana situacija,mnogo zajebanija od Srbije 2015,oba moja roditelja su u jednoj godini otpuštena zbog toga što je nekome tako palo na pamet,pa smo se skupili i izgurali to zajedno,nisam postao narkoman,nisam postao dizelaš,mafijaš,ubica,niti sam ijednog trenutka sumnjao kako treba da radim,a gle čuda niko me ni u školi nije učio da je Sloba sin boga Ra....ali jebi ga moji roditelji tada nisu imali internet gurue da im objasne da to nema veze sa njima,da je sistem kriv i da je sve četiri u vis najbolje rešenje...
Tvoji roditelji se verovatno nisu pitali zbog cega im se sve to desava, vec su reagovali na situaciju. Ja o tome pricam, sto ljudi nemaju moc da uticu na svoj zivot, kapa im se kroji negde drugde.
Znaci, ti hoces da kazes da je, zapravo, sve u redu i da je problem u pojedinacnim slucajevima?
Da li jizuzetak potvrdjuje pravilo? : ) Pa i americki san je nekad bio moguc. Danas, studenti u SAD ulaze u dugove, rade dva posla dnevno i otplacuju dugove dozivotno, sa vrlo malim izgledima da ih ikad otplate. Jel to tekovina 21. veka?
Ne znam, zbog cega se svaka kritika sistema dozivljava kao poziv na "nerad"? : )) Sa tvog stanovista, robovi bi trebali da budu najbogatiji sloj drustva, u odnosu na rad koji obavljaju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Da se vratimo na temu, koga briga za Duci kompleksasa...

Zar ljubljenje i grljenje muskaraca nije deo srpske ili srBske tradicije?

I sta je lose da u nekom igrokazu klinci budu stavljeni u zensku ulogu? To se radi od antickih vremena kada su svi glumci bili muskog pola i igrali sve uloge.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.239 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.