Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dozvoljena sredstva samoodbrane u Srbiji  (Pročitano 48437 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
puuuu za 300 kinti, svadbu da napravis  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ako ce mlada da bude i pevaljka onda nije problem Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
И алкохол је средство самоодбране Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ja sam pre nekoliko meseci imao kod sebe palicu teleskop, metalni predmet sa čeličnom kapom na vrhu. u sklopljenoj formi je veličine 30-tak cm, a kad se trzajem ruke izvuče u krajnju poziciju izadje ispadne skoro pola metra dužine.
zaista jedno efektno sredstvo, koje sa da držati u rukavu, pričvršćeno za zglob ruke, jedan kožar mi je napravio nešto kao uložak fotrolu, kad cimnem rukom izleti palica. praktična stvarčica, ja sam je koristio, kao deo borbene opreme za kretanje beogradom, dakle u saobraćaju i kad odlazim u inostranstvo. medjutim policija, interventa, mi je to oduzela uz obrazloženje, da je njegova slobodna procena da je to u mojim rukama opasna stvar i da mi je oduzima. ne može ništa, ni da piše kaznu, ni prijavu, ni da me privede, ništa, ali slobodna procena mu je sasvim dovoljan razlog da to oduzme. pošto mi je to nadjeno u vozačevim vratima, to je za njega samo bio dokaz više da sam je spreman za eventualni obračun, a da je to bilo u kaseti ili negde pozadi, možda bi mi i progledao kroz prste? ja ne budem lenj i odem u tempo, tamo lepo uredno kupim testericu, koja se sklapa kao perorez, koja ima dugme koje kad se pritisne oslobadja sečivo, koje je dužine ono 40-50cm i koje se pošto se otvori, automatski i ukoči, dakle ne može da se zatvori. to lepo stavim u kesu iz tempa u koju stavim i fiskalni račun i stavim u gepek. još nisam imao situaciju, ali ukoliko naletim na "slobodne procenitelje" šta je ovo? to je to je vrtlaska testerica. zašta vam služi? za sredjivanje vrta.
gde ste je kupili? imate račun. ako mi to uzmu, sudim se sa MUP-om RS!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Ocigledno je da nije problem u drugim ljudima nego u tebi. Ti si taj koji pocinje konflikte i ocigledno je da si ti tip ljudi zbog kojih je ponekad potrebno imati nesto za samoodbranu.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
 Опет *ењаш Миливоје.
 Самоодбрана је нужна ствар човече, зар не схваташ колико силејджиства има по граду, по целој Србији?? Чак (!) и по малецним селима туче и убиства само тако!
 Јел треба да купи букет цвећа и кад га неко на путу испрозива да изађе и поклони му...

Надам се да свако ко овде пише оружје искористи искључиво и само у самоодбрани.
 Нисам до сада никог набоо палицом, увек су биле руке у питању али ако те неко дира без разлога а има тога(Роки, немој ми рећи да тога нема леба ти) онда је заустављање нападача највиши приоритет, како год умеш и знаш. Или га заустави или ће да те мрцвари па ти види али, онеспособити га без превише озбиљних повреда ако је икако могуће. Ако је крме кренуло прво да напада зато што има тај Српски силеџијски карактер-опаучити га свом снагом по рукама да их не би користио за малтретирање било кога. Тачније-држати му ногом подлактицу и свом снагом бејзболком ударити по шаци руке којом је украо, ударио, иживљавао се.
 "Имао је лоше детињство". Море мрш бре! Сву ту гамад одрати од батина да прекину да се курче!

Синоћ ми се драли испод прозора у 23 и кусур умало се нисам побио, гамад је ипак отишла до пола 12.
 Жао ми је што Мунка мора да трпи олоше али ја бих то снимао ии све на ју тјуб.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
Ocigledno je da nije problem u drugim ljudima nego u tebi. Ti si taj koji pocinje konflikte i ocigledno je da si ti tip ljudi zbog kojih je ponekad potrebno imati nesto za samoodbranu.
jebiga, nismo svi fini i sa začešljanom kosom ulevo kao ti, mora neko da bude i loš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
Опет *ењаш Миливоје.
 Самоодбрана је нужна ствар човече, зар не схваташ колико силејджиства има по граду, по целој Србији?? Чак (!) и по малецним селима туче и убиства само тако!
 Јел треба да купи букет цвећа и кад га неко на путу испрозива да изађе и поклони му...

Надам се да свако ко овде пише оружје искористи искључиво и само у самоодбрани.
 Нисам до сада никог набоо палицом, увек су биле руке у питању али ако те неко дира без разлога а има тога(Роки, немој ми рећи да тога нема леба ти) онда је заустављање нападача највиши приоритет, како год умеш и знаш. Или га заустави или ће да те мрцвари па ти види али, онеспособити га без превише озбиљних повреда ако је икако могуће. Ако је крме кренуло прво да напада зато што има тај Српски силеџијски карактер-опаучити га свом снагом по рукама да их не би користио за малтретирање било кога. Тачније-држати му ногом подлактицу и свом снагом бејзболком ударити по шаци руке којом је украо, ударио, иживљавао се.
 "Имао је лоше детињство". Море мрш бре! Сву ту гамад одрати од батина да прекину да се курче!

Синоћ ми се драли испод прозора у 23 и кусур умало се нисам побио, гамад је ипак отишла до пола 12.
 Жао ми је што Мунка мора да трпи олоше али ја бих то снимао ии све на ју тјуб.
imaš mentole koji gutaju steroide, preko dana ne izlaze iz teretane, napaljeni su na neki krimi-džimi fazon, funkcionišu po principu čopora, naoružani su i spremni su zarad svoje promocije, da jebu kevu svakome ko im se nadje na putu u svakom smislu "nalaženja na putu". ponašaju se bahato, provociraju svojim ponašanjem, nameću sebe po bilo kom pitanju, od ponašanja u saobraćaju, do izlazaka. e sad, ja imam neke sasvim druge ambicije u životu, dok sam trenirao, to mi je koristilo ali samo u svrhu takmičenja. danas sa četri banke i sa nekim idejama o životu i stavovima prema istom, nemam vremena da oštrim svoje atribute na te nafurane kretene. medjutim, za njih sam spreman u svakom smislu, od toga da ih pojašim sve do mame i tate, do toga da im saspem okvir u stomak. i nećete verovati, sasvim se dobro kapiramo, okrećemo glavu jedni od drugih, pravimo se da oni druge ne postoje na ovoj planeti.
jebe me malo novi zakon o nošenju i posedovanju oružija, tako da sam primoran da se služim alternativama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Nisam ja fin, samo nisam vise klinac, a nisam ni budala. Sam si napisao da si bez razloga zaustavio lika kod pumpe sa namerom da ga polomis. Vidis ... ma ovo je internet i nemam nameru da se raspravljam o takvim stvarima ovde. Smile

@Tax
Sinoc negde u kraju bila neka zurka i ko zna do kad se cula muzika, nisam ih nazivao stokom, niti sam se svadjao sa njima. Jutros oko sedam komsija uzeo nesto da cuka, ja niti sam ga psovao, niti sam se svadjao sa njim...
Da li ti mislis da ti ne radis stvari koje smetaju drugima? Zasto pokusavas da promenis druge, promeni sebe. Ako ti smeta to sto neko hoce da bude budan u jebenih 11 sati u jednom urbanom gradu onda zivot u Beogradu nije za tebe.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Ma sta boli nekoga sto se tamo neka matora usedelica buni...zivi svoj zivot...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.