znam isto jedan ruski ali download dozvoljavaju samo sa IP adresa iz rusije mozes koristi PROXY uspeo sam, ali download je veoma spor kada ides preko proksija tako da se i ne isplati
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
sajt jeste prelep uradjen u flashu, ali proces biranja pesama i pa onda klikni na download je jako sporo jer ne mozes to da otvoris u novom prozoru...pa sada ako hocu da skinem 100spotova trebace mi vremena ali sve u svemu velika pohvala za sadrzaj
Normalni ljudi niti imaju zelju niti imaju cime da skinu 100 spotova A i normalni sajtovi jos manje imaju zelju da im se neko nakaci ko pijavica i skida sve sto imaju
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Normalni ljudi niti imaju zelju niti imaju cime da skinu 100 spotova A i normalni sajtovi jos manje imaju zelju da im se neko nakaci ko pijavica i skida sve sto imaju
hehe, pa jeste...ja sam se kacio na jedne sajtove pa skidao i po 1GB sadrzaja