Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Down with Visa! - Skup entuzijasta 3. oktobra na Madjarskoj granici!  (Pročitano 20309 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Vrlo prosto i jednostavno

Njihova kuca, njihova pravila ti hoces da udjes u njihovu kucu, a ne oni u tvoju - prema tome postuj njihova pravila i ponizavaj se po ambasadama i kukaj i moli za vizu!
Ne svidjaju ti se njihova pravila? - lepo idi u zemlje za koje ne treba viza ili se lako i prosto dobija (npr. Rusija  Smile  Smile )
Ja ne razumem tu neverovatnu, cak bolesnu,  potrebu da se ide u zemlje koje te (pre nego sto su ti i oci videle) tretiraju kao stoku!?  Smile
Šta je neverovatno i bolesno majke ti???Želja za putovanjem?Stvarno si likčina...
 Jer,ako gledamo po tvome,nigde ne bi trebalo da idemo jer nas skoro svi tretiraju kao stoku usled medijske propagande devedesetih na globalnom nivou protiv Srba.Veruj mi,skoro svi se plaše i zaziru od nas.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Njihova kuca, njihova pravila ti hoces da udjes u njihovu kucu, a ne oni u tvoju - prema tome postuj njihova pravila i ponizavaj se po ambasadama i kukaj i moli za vizu!
Ne svidjaju ti se njihova pravila? - lepo idi u zemlje za koje ne treba viza ili se lako i prosto dobija (npr. Rusija  Smile  Smile )
Ja ne razumem tu neverovatnu, cak bolesnu,  potrebu da se ide u zemlje koje te (pre nego sto su ti i oci videle) tretiraju kao stoku!?  Smile
Šta je neverovatno i bolesno majke ti???Želja za putovanjem?Stvarno si likčina...
 Jer,ako gledamo po tvome,nigde ne bi trebalo da idemo jer nas skoro svi tretiraju kao stoku usled medijske propagande devedesetih na globalnom nivou protiv Srba.Veruj mi,skoro svi se plaše i zaziru od nas.

И ја се плашим и зазирем од њих, разлози су свакодневно - очигледни.
Не само да су геноцидни и лажљиви, већ су и претерано ружни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu

Жеља за путовањем може да се реши, поднесеш захтев извадиш визу и путујеш. Не мораш чак ни да се цимаш по амбасадама може агенција да ти заврши групну визу. Проблем је што би ми да вршљамо како ми хоћемо, а све то онако како они неће. Карикирам али отприлике, ја дођем код тебе у госте и ти ме прихватиш и угостиш на ручку, а ја хоћу да останем мало дуже па можда и да живим код тебе или просто да долазим кад се мени прохте. Е сад ако ми ти то не дозволиш ја ћу да позовем екипу ''ентузијаста'' да протестујемо испред твоје зграде.  Smile
Е сад исто као што тебе заболе уво што ми ту блејимо и бунимо се тако и њих заболе уво што ћете ви да блејите на граници. Отприлике дође ти на исто.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 11:33:44 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
ma svakako će ih zaboleti uvo i blejanje na granici je glupost, al nemojte pričati kako su vize ok. Nisu. I opet mi ne reče da li ima neki emigrant koji nije emigrirao. Na kraju krajeva, iz mog iskustva, najviše zavisi od šalteruše na šalteru ambasade, ako joj se svidiš, svi papiri su u redu, ako ne, izmisliće nešto (na kraju uvek dobijem vizu, samo je pitanje koliko me puta vraćaju)
Oću da ti kažem da vize nemaju ama baš nikakve veze sa emigracijom. Najviše u stvari potresaju nas koji bi se vratili kući.

@ posle tebe ti

2. niko me nikad nije tretirao kao stoku nigde u inostranstvu, obično taj osećaj dobijem kad na "autoputu" subotica NS, ispod nadvožnjaka (gde je bože moj 80 ograničenje) stoji radar, a pre toga su mi uzeli 10e "autoput", što je dovoljno za 7 dana vožnje po pravim autoputevima u Mađarskoj npr.

3. Bolesna želja da putujem, bolestan sam šta da ti kažem.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 13:51:37 od Sillypuppie »
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
ma svakako će ih zaboleti uvo i blejanje na granici je glupost, al nemojte pričati kako su vize ok. Nisu. I opet mi ne reče da li ima neki emigrant koji nije emigrirao. Na kraju krajeva, iz mog iskustva, najviše zavisi od šalteruše na šalteru ambasade, ako joj se svidiš, svi papiri su u redu, ako ne, izmisliće nešto (na kraju uvek dobijem vizu, samo je pitanje koliko me puta vraćaju)
Oću da ti kažem da vize nemaju ama baš nikakve veze sa emigracijom. Najviše u stvari potresaju nas koji bi se vratili kući.

@ posle tebe ti

2. niko me nikad nije tretirao kao stoku nigde u inostranstvu, obično taj osećaj dobijem kad na "autoputu" subotica NS, ispod nadvožnjaka (gde je bože moj 80 ograničenje) stoji radar, a pre toga su mi uzeli 10e "autoput", što je dovoljno za 7 dana vožnje po pravim autoputevima u Mađarskoj npr.

3. Bolesna želja da putujem, bolestan sam šta da ti kažem.

Па једноставно ниси у праву. Највећи прилив јефтине радне снаге из Румуније и Бугарске десио се управо након што су им укинули визе. Емигрирање и улазак на црно су појединачни случајеви којих је увек било и биће али нешто масовно као што је случај са Румунима и Бугарима дешава се тек кад им се укину визе. Они једноставно ништа добро не доносе државама у које долазе јер раде на црно. Колико је мени познато на примеру Словеније, а вероватно је тако за све нове чланице, они постају пуноправни тек након 7 година, а све до тад могу да раде само на црно. И сад замисли шта се дешава у ЕУ када се визе укину Србији, БиХ, Албанији, Турској... Мислиш да они то реално желе?
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 14:17:24 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2

Lupas gluposti, ima vise ljudi koji misle dobro o srbiji sem Amerike i pola EU, cak vise njih misle dobro o nama i nasoj istoriji sem glupih mladih ljudi i onih koje ne zanima politika, istorija sem sto cuju na televiziji.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 14:54:51 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004

Izvlacis moje reci iz konteksta i komentarises samo sto tebi odgovara!  Smile
Naravno da nije bolesna zelja za putovanjem i upoznavanjem drugih zemalja, kultura, naroda...ali je bolesna zelje da se idu u one zemlje - i samo te zemlje koje te tako ponizavaju i maltretiraju...i sto te vise maltretiraju i tretiraju kao stoku to ti je vecea zelja da odes u njih....e ja to ne razumem , narocito imajuci u vidu da te zemlje i ti narodi ne cine ni 15% zemalja i naroda na ovome svetu!
Ali posto ti (iz samo tebi poznatih razloga) ne vidis da mozes da putujes i u druge zemlje gde viza nije potrebna ili se lako dobija, onda postuj pravila tih zemalja i sstoji mirno u redu i dok te sporovode iza dvostruko zakljucanih vrata - it's that simple  Smile

@Sillypuppie

Ako lagano dobijas vize i nemas nikakvih smetnji u tom smislu  - onda nema nikakvog problema, zar ne?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 15:00:37 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Rusija, Kuba, Venecuela, Brazil, Argentina, Jamajka, Kina, Japan, Indija, Egipat.... ima jos mnogo zemalja u koje mozete otici a vi se nameracili na fasisticku EU.
I posle mene ja, pazi ko god da oce da ode u neku drugu zemlju moze da dobiju vizu samo budale prave dramu oko toga i vlast dize prasinu oko toga jer nemaju sta pametije da rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
Rusija, Kuba, Venecuela, Brazil, Argentina, Jamajka, Kina, Japan, Indija, Egipat.... ima jos mnogo zemalja u koje mozete otici a vi se nameracili na fasisticku EU.
I posle mene ja, pazi ko god da oce da ode u neku drugu zemlju moze da dobiju vizu samo budale prave dramu oko toga i vlast dize prasinu oko toga jer nemaju sta pametije da rade.

aj sad uzmi globus pa probaj ponovo

@twice

apsolutno mislim da vize nemaju veze sa emigracijom

oš da kažeš da u italiji nema emigranata iz albanije, na veliko?

naprotiv mislim da je lakše kontrolisati emigrante u bezviznom režimu nego u viznom.

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Sillypuppie u cemu je tvoj problem? Ne svidjaju ti se druge zemlje, nemas para do brazila, ili bi samo da odes u Madjarsku na piknik ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.