Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doslo i do samog brisanja fajlova...  (Pročitano 962 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nek pusti Norton Disc Doctor da malo prosvrlja da vidi jel to sve ok.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Malo je to sumljivo ponasanje bez prisustva virusa.Mislim da su mu lagani format C:/ i Format D:/ i preparticiranje neizbjezni da bi se eliminisala mogucnost prisustva virusa.Sto se tic  NTFS na jednoj a FAT 32 na drugoj (i/ili trecoj particiji) nema problema.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Black Sabbath

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 426
Zastava 011.Serbia
mob
Nokia 6630
A jel koristi p2p ..

pa kako da koristi p2p kada nema internet

pozz.
IP sačuvana
social share
Apple iPhone
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
A jel mogao da dobije taj virus od nekog preko cd'a .. 'malog plavog' .. i sl. ?
Simptomatično je da briše samo određenu extenzije .. pa bi uzrok mogao biti i neki program koji vrši konverziju zvučnih
fajlova a podešen je da briše original nakon uspešne konverzije .. ili neki program za rezanje cd'a i sl.
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Ma nije mogao nikako, ja sam sve diskove koje je on u njegov pc stavljao, stavljao sam i ja u moj.
Za rezanje koristi Nero 6 (isto i ja), a za konvertovanje koristi Sound Forge 6 i 7 e sad je mozda problem u 7 jer ja koristim 6.Ali opet nemoguce, to mu se izbrisalo posle reinstaliranja winXP. Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2005, 13:12:26 od kope »
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Samo mu se izbrisali MP3 fajlovi na D:/ nakon reinstalacije WinXP na particiju C:/?Da li je radio cistu instalaciju na C:/ (tj. prvo uradio format C:/ pa instalacija WinXP) ili je samo "pretabao" WinXP?
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
 format C:/ pa instalacija WinXP
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Teško da je sama instalacija obrisala samo mp3 i to na drugoj particiji .. tako da je problem brisanja na drugom mestu ..
pre će biti da je sam obrisao a da toga nije ni bio svestan .. pogotovu kada se iz dos'a radi ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nokia rulez! (bilo nekad)

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava Krusevac
mob
Apple iPhone 4
Nije reinstalacija radjena u DOS-u. Nemoguce da mu je reinstaliranje pobrisalo fajlove. On kaze da mu se prostor nije smanjio a fajlova nema. Hard ga je i pre zezao a sad se mozda napravila rupa
IP sačuvana
social share
Yesterday is yesterday,
if we try to recapture it
we will only lose tomorrow!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Mislim da ih je sakrio, tako sam ja jednom prosao sa nekim filmom,Levi klik na fajl-general-hidden.Nikada ga nisam nasao a zauzimao je prostor.Mada se nisam ni trudio mnogo.Mozda je hdd pri kraju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.