Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:37:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dosije Navijaci  (Pročitano 38381 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700
Treca je ubedljivo najvece djubre i ne treba je ni gledati.Kenjanje sociologa i drugih papaka,price o maksimiru,hravtima,Arkanu i to sve pametnjakovic do pametnjakovic na kasicicu su nesto rekli i navijaci,po meni najveci promasaj uz Drazena Lalica koji ne znam cemu sluzi u svakoj epizodi i nejasno mi je zasto je on dobio toliko prostora.Sofranac je mozda i dobar sportski novinar,ali u emisiji me jako nervira.

Sofranac uglavnom daje neke nebulozne price i ne vidim razlog zbog cega se on pojavljuje....vrhunac cetvrtog dela bilo je pojavljivanje Topalovica sa SOS-a....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
LG L5 II
Drazen Lalic totalni promasaj

ova 4-ta epizoda nije losa, pocetak je dobar kad se prica o nozevima i moze se nesto nauciti a od kad krenu oni sociolozi ili sta su vec  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ljudi serijal se zove : "40 godina bodrenja u Srbiji - DOSIJE NAVIJACI"

Ako su hteli da objasne navijacku kulturu mogli su drugacije da nazovu emisjiu.Ako je emisji o srbiji koga bole za englesku,argentinu,nemacku,SFRJ,hrvatsku...Lepo su trebali jednu emisji o delijam drugu o grobarima,trecu od vosi i ofki recimo,cetvrtu o uf-u i invalidima,petu o red devilsima i zemuncima ili tako nesto.Ne da od 40 minuta emisjie reklame idu petneast minuta,15 minuta kenja lalic(covek lepo prica al je zalutao u emisjiu),10 minuta pricaju sociolozi i ko zna ko(mogli su i slucajne prolaznike da dovedu da pricaju tamo),5 minuta prica narator(isiti onaj sto je vodio dnevnik 2 pre 40 godina,) i ona dvojica morona sto idu ulicom i kenjaju o pekarima i studentima i 5 minuta ostave da se pojave vodje grupa i kazu kako se zovu,to je sve.dok sami navijaci ne naprave neku emisiju/dokumentarac o tom svetu nista o pomaku i shvatanju "obicnih ljudi" naseg "mentalita ultra"...

jocicu pederu!
spasi srbiju i ubi se kostunice"
tijanicu majmune, jedi govna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Im chilling out...always...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230i
Lepo sve to izgleda,ali da se razumemo,to nije to...  Smile
Dok navijaci sami ne urade dokumentarac ljudi ce i dalje imati predrasude prema navijackom pokretu...
Hocu da kazem da je tema u emisiji promasena,niko ne spominje niti prikazuje manje navijacke grupe. Smile
Samo Delije i Grobari.Dokle vise?Prica se vise o ratu nego o navijanju,lepim koreografijama,malo je
receno o dozivljajima sa gostovanja... Smile A o tome ima mnogo da se prica... Smile
IP sačuvana
social share
A.C.A.B!!!
Baise la police!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
LG L5 II
Trebali su navijaci to da odrade da bi bila prava emisija o navijacima  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Nije toliko losa emisija...
Ali bi mogli malo konkretnije o navijackim grupama...
jocicu pederu!
spasi srbiju i ubi se kostunice"
tijanicu majmune, jedi govna!
Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 21:07:04 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700
Lepo sve to izgleda,ali da se razumemo,to nije to...  Smile
Dok navijaci sami ne urade dokumentarac ljudi ce i dalje imati predrasude prema navijackom pokretu...
Hocu da kazem da je tema u emisiji promasena,niko ne spominje niti prikazuje manje navijacke grupe. Smile
Samo Delije i Grobari.Dokle vise?Prica se vise o ratu nego o navijanju,lepim koreografijama,malo je
receno o dozivljajima sa gostovanja... Smile A o tome ima mnogo da se prica... Smile

nisam siguran da smo gledali istu stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Ljudi serijal se zove : "40 godina bodrenja u Srbiji - DOSIJE NAVIJACI"

Ako su hteli da objasne navijacku kulturu mogli su drugacije da nazovu emisjiu.Ako je emisji o srbiji koga bole za englesku,argentinu,nemacku,SFRJ,hrvatsku...Lepo su trebali jednu emisji o delijam drugu o grobarima,trecu od vosi i ofki recimo,cetvrtu o uf-u i invalidima,petu o red devilsima i zemuncima ili tako nesto.Ne da od 40 minuta emisjie reklame idu petneast minuta,15 minuta kenja lalic(covek lepo prica al je zalutao u emisjiu),10 minuta pricaju sociolozi i ko zna ko(mogli su i slucajne prolaznike da dovedu da pricaju tamo),5 minuta prica narator(isiti onaj sto je vodio dnevnik 2 pre 40 godina,) i ona dvojica morona sto idu ulicom i kenjaju o pekarima i studentima i 5 minuta ostave da se pojave vodje grupa i kazu kako se zovu,to je sve.dok sami navijaci ne naprave neku emisiju/dokumentarac o tom svetu nista o pomaku i shvatanju "obicnih ljudi" naseg "mentalita ultra"...

100% upravu! a montaza im je katastrofa
« Poslednja izmena: 23. Nov 2007, 10:57:00 od trip tripuje »
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700
Jao popodne ova tri invalida bila na rts-u u emisiji...ne znam tacan naziv ali znam da se spominje oko  Smile Smile
Zaista kada ih ovako saslusam brinem se za njihovo zdravlje ljudi daju neke ne relevantne podatke a jedan od glavnih novinara spominjem trenutni zakon kod nas i kao primer navodi utakmicu Vozdovac-Partizan , toliko o tome koliko je covek informisan o domacoj ligu.... o ciijim navijacima i radi emisiju...Videcemo veceras kakva ce esmisija biti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Tattoo
Drazen Lalic totalni promasaj

ova 4-ta epizoda nije losa, pocetak je dobar kad se prica o nozevima i moze se nesto nauciti a od kad krenu oni sociolozi ili sta su vec  Smile
Koliko se meni čini,taj Dražen Lalić se pojavljuje i u onim snimcima sa maksimira iz 1991,tada je isto snimana emisija o navijačima i on je govorio o "torcidi",čak je i bio snimak sa stadiona kad mu prilazi onaj navijač i nešto mu preti.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:37:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.