Dolazi "delija" u gradskoj biblioteci. Posle razgledanja dođe do žene koja radi tu (blibliotekarke) i pita: -Jel imate "Zvezda pobedila Partizan" ? A ona ga pogleda tužno i kaže: -Bajke su vam na drugom spratu.
PS. Možda je već bilo ali nema veze.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 17:33:43 od vandemon »
Добар је лик он,али навија за погрешну страну. Што се тиче вица,он се мења према потреби,ето видиш,победе нас једном и сад ми тражимо ту књигу,а они су је тражили годинама
Добар је лик он,али навија за погрешну страну. Што се тиче вица,он се мења према потреби,ето видиш,победе нас једном и сад ми тражимо ту књигу,а они су је тражили годинама
E da zaboravio sam da ti dam link da vidis ovo. Ali ovaj vic sam stvarno prvi put cuo a da se koristi za partizan, nisam cuo drugu verziju tj za zvezdu. I ja sam za pravu stranu.....
E ovo je vic, imas temu za navijacke strasti. Kad bi ti tako poceo neko sledeci bi rekao a kakva je sad tabela ili kako je u kosarci, i sve tako do besvesti. Stvarno mi nije do rasprave, pogotovo sto sam preneo vic iz dobrih namera.
Video sam temu gde vic ide u korist zvezdi i veoma sam se nasmejao, ali sad kad vidim da druga strana nije takva... ne svi, pojedinci.
Ja sam prvi put video ovaj vic u drugom kontekstu na Partizanovom sajtu navijača, mislim da je bio na Južnom frontu... i to boga mi pre najmanje 5 godina.
ovako je otprilike glasio original sve ostalo su moderisane verzije
- Imate li knjigu Zvezda u Ligi Šampiona? - Bajke su na drugom spratu.
Ovaj vic ganci... ghhr pardon Zvezdaši nisu mogli da izokrenu... a i da se ne lažemo koliko ste pesama od nas pokrali nije čudo da ste i sa vicevima isto uradili.