Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 16:06:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doris Dragović  (Pročitano 37770 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 17:29:37 od Ante22 »
IP sačuvana
social share
Ćućim i plačem razočaran gorko! Došao sam sr**, a zapravo sam samo pr***o!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
TOP LISTA Radio Dalmacije.
Glasujte online za Ivu Gamulina Giannia i Doris Dragović - "Molitva"
Najnoviji duet Doris Dragović!!!

LINK: http://www.radiodalmacija.hr/Topliste/Hrvatskitop33/tabid/2286/Default.aspx
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dooooris, oduvijek je trebalo preskočiti žice;
Dooooris, ne plaši ne ni močvare, ni perja, ni ptice,
Dooooris, oduvijek je pamet bila srcu nepoznata;
Dooooris, i dalje će biti budala i rata.
------------------------------------------------------
Doris - song by Zrinko Tutić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Morate shvatit da Doris ima nešto što drugi nemaju, a to nešto se naziva šarmom, karizmom, osobnošću, toplinom... Ona naprosto zrači, a tu emociju i energiju sposobna je prenijeti na publiku. Zbog toga je poseban, specifična i prepoznatljiva. Drugačija je od drugih i kao takva; jedinstvena.
Ona ne mora bit non-stop u novinam poput Ivane Banfić kako bi se njeni abumi prodavali, ne mora imat iza sebe marketing kakav ima Severinebi bila zanimljiva narodu, ne mora biti sklona skandalu poput Alke Vuice da bi poradila na popularnosti ili umjetna poput Jelene Karleuše da bi bila atraktivna.

Doris djeluje iz sjene. Ona se pojavljuje kad ima nešto za reć, a kad govori; onda govori kroz svoje pjesme tj. pojavljuje se kada je to potrebno.
Zato je NIKADA nećete zateći u štampi bez svrhe i razloga jer njoj NIJE potrebna besplatna reklama, brukanje, kompromitiranje, blamaža...

Doris djeluje po principu: VENI, VIDI, VICI.

P.S. Njen album: "Baklje Ivanjske" iz 1995. god. još uvijek se prodaje u službenim trgovinama Croatie Records.
Dakle; već 12-tu godinu zaredom i još je dostupan.
Koliko je meni poznato to je velika rijetkost na ex-Yu gl. sceni.
Znam podatak da se zadnji uradak F. Sinatre prodaje već 50. god.
Izgleda da je Doris krenula njegovim stopama.
---------------------------------------------------
Vrijeme praštanja - song by Doris D.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 17:57:29 od Ante22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DORIS DRAGOVIĆ IMALA JE KONCERT U HOTELU "MAESTRAL" U BUDVI , 20. 04. 2007. SA POCETKOM U 21:30h!

DOJMOVI: Pojavila se u predivnoj haljini otvorenih leđa koja je opšivena biserima, a u drugom dijelu koncerta imala je bijelu rolku sa prelicama bez rukava i uske crne hlače...
Izgledala je predivno!
Repertoar je bio izvanredan, od bržih pjesama do "Krivih ljudi".
Publika je najbolje reagirala na "Malo mi za sriću triba" i "Krive ljude".
Na kraju je, na incijativu publike otpjevala: "More", pred kraj pjesme zamolila je bend da odlože instrumente i ona je "a capella" otpjevala refren spomenute pjesme i to je odradila maestralno, a na bis je izvela skladbu: "Ne sudi mi pogledom".
Što se tiče cijene koncerta, karta je koštala 20 EURA, radi se o ekskluzivnom prostoru gdje nastupaju najveće zvijezde sa EX-YU prostora.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 00:26:14 od Ante22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fotke sa snimanja spota za pjesmu Marija Magdalena.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EKSKLUZIVNO

U najstarijem i najtiraznijem dnevnom listu u Crnoj Gori, POBJEDI, Doris Dragovic je dala veliki intervju za njihov dodatak koji se zove Mozaik, inace ovo je praznicno izdanje novina koje je u prodaji od 30.IV do 2. V , a na naslovnoj strani tog dodatka je ogromna slika od nase Doris. Intervju nosi naziv " CETVRT VIJEKA USPJESNE KARIJERE" .
Prenosim Vam djelove intervjua:\

"ZIVIM OD STARE SLAVE"
"Tokom dugogodisnje karijere snimala sam puno ploca, kaseta, cd -a , mislim da ih je bilo oko trideset. Nakon toligo godina malo sam se ulijenila i rekla bih da zivim od stare slave sto je ugodno, ali ta ljepota stare slave je kao sto sam vec i kazala su brojne pjesme , brojni hitovi , koje ljudi vole i pjevuse. Naravno da cu poceti da radim na novom albumu ,ali otom potom."\

O MUZICKOM PRAVCU NA NOVOM CD
"Vjerujem da treba pratiti tokove moderne produkcije, a kako covjek sazrijeva tako dolazi i do profesionalnog sazrijevanja. Ne treba zaboraviti da na nase koncerte dolaze sve mladji ljudi i da moramo biti informisani o svjetskim tokovima i trendovima. TREBA OSTATI DOSLJEDAN SEBI , A DA SVE BUDE U DUHU MODERNOG, STO JE NAJTEZE I U TOME JE IZAZOV.TREBA UKOMPONOVATI ONO STO SI TI VEC GODINAMA, ALI U MODERNOJ VARIJANTI "

O KONCERTU U MAESTRALU
"Na ovom koncertu koji je na neki nacin obiljezio moj 25godisnji rad na estardi prisustvovali su moji dugogodisnji prijatelji iz Crne Gore sto me posebno raduje i cini srecnom.Ja sam bila clanica grupe "More" i upravo u tom mom pocetku karijere i na nasoj prvoj turneji gospodin Slobodan Kovacevic nas je dove u ovaj isti hotel (Maestral) u kojem sam ja veceras nastupila.MOJI PRVI KORACI , MOJA PRVA SPOZNAJA O OVOM POSLU O PROFESIONALIZMU VEZANA JE ZA CRNU GORU ,I OVAJ HOTEL."

"PRIVILEGIJA JE BITI DIO ISTORIJE"
"Vjerujem u mostove prastanja, u pogled prema naprijed.Ako je moj korak kada sam pjevala za Novu Godinu u Igalu samo korak naprijed onda sam ja na taj korak vrlo ponosna, zadovoljna i sretna. Vjerujem da je tako, a privilegija je biti dio istorije. Ljudi koji su me pozvali da pjevam u Igalu bili su cista srca, i to su uradili samo zbog vizije prema boljoj buducnosti. Milo Djukanovic i njegova supruga Lidija na tom gostovanju pokazali su se kao sjajni domacini i bilo mi je prijatno u tom drustvu"

O CRNOJ GORI

"Dolazila sam u ovu lijepu drzavu i posjetila njene kulturno istorijske spomenike. Grad Cetinje je sam po sebi citav grad muzej sa tolikom tradicijom, posjetila sam te sve muzeje na Cetinju i to je za mene jedno istorijsko cudo, jer kao da je vrijeme stalo, a to me sve impresioniralo.Budv a se razvija, gradi,a najvaznije je da je ovdje mnogo mojih prijatelja..."

Inervju je pun slika sa koncerta na kojima Doris izgleda prelijepo u najmanju ruku receno. Nesto je slikano u holu hotela, a nesto na samom koncertu . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo neki od hitova sa posljednjeg studijskog uratka.
Hvaljeni od strane kritike ali i dobro prihvaćeni kod publike.

1. "Malo mi za sriću triba": prva nagrada stručnog žirija tj. Zlatni galeb za Doris na MHJ 2002.
LINK: http://www.balkanmedia.com/m2/doc/1604-1.shtml

2. "Teret ljubavi": winner of the jury vote na Splitskom festivalu 2003.
LINK: http://www.skalinada.hr/stfest.php?p=2003&s=1401

3. "Molitva" - duet između Doris i poznatog hrv. tenora Ive Gamulina Giannia. Pjesma je nedavno puštena u eter, a već sad je zasjela na prva mjesta mnogih lokalnih radio stanica kao NPR.
LINK: http://www.radio-martin.hr/emisije.php?Emisija=50

4. "Krivi ljudi" - to je prva pjesma na posljednjem albumu Doris Dragović i pomalo je autobiografska. Poslušaj pjesmu pa ćeš možda shvatit o čemu je riječ.
Sa tom pjesmom Doris je nastupila na HRF-u 2002.
LINK: http://www.croart.com/cdinfo.php?kataloski_broj=14098
LINK na text pjesme: http://tekstovi.net/2,518,21019.html
« Poslednja izmena: 04. Maj 2007, 03:56:25 od Ante22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 16:06:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.342 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.