Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:26:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doooobro...  (Pročitano 11087 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...to oko guzve i sto te mrzi da cekas.vidi,ako zivis u Beogradu,lepo prosetaj do brankovog mosta,dodji na sredinu mosta,preskoci ogradi i zgledan u ambis stani.mislim,koristi periferni vid,da vidis,da te neko ne marne sa strane,pa ti jos izvuce usi.dakle stanes,kao da zelis da skocis,neko ce pozvati muriju,kad murija dodje eto guzve na mostu,TV ekipe,hitna pomoc.dolazi pregovaracki tim,pricaju sa tobom,ovo ono,nemoj zivot je pred tobom,zasto na takav korak......da li je neka devojka razlog,da nije skola.....?????? ti ono cutis zagledan dole,ali zapamti periferni vid kao u orla,da te ne marnu na foru.pazi sad,a ti im kazes,da sa mosta skaces zbog bola,koji te proganja vec dugo vremena,zbog cega si popustio u skoli,ali ti vise ne mozes da se nosis sa bolom,a ne zelis da roditelji vise imaju problem sa tobom i ne zelis da ih vise sekiras.....pazi sad kad te kao odgovore od samoubistva,nikome nista neces morati da objasnjavas,cak ces mozda postati i heroj???????

Ajde ne smaraj,nedao Bog da sam iz Beograda.
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...to oko guzve i sto te mrzi da cekas.vidi,ako zivis u Beogradu,lepo prosetaj do brankovog mosta,dodji na sredinu mosta,preskoci ogradi i zgledan u ambis stani.mislim,koristi periferni vid,da vidis,da te neko ne marne sa strane,pa ti jos izvuce usi.dakle stanes,kao da zelis da skocis,neko ce pozvati muriju,kad murija dodje eto guzve na mostu,TV ekipe,hitna pomoc.dolazi pregovaracki tim,pricaju sa tobom,ovo ono,nemoj zivot je pred tobom,zasto na takav korak......da li je neka devojka razlog,da nije skola.....?????? ti ono cutis zagledan dole,ali zapamti periferni vid kao u orla,da te ne marnu na foru.pazi sad,a ti im kazes,da sa mosta skaces zbog bola,koji te proganja vec dugo vremena,zbog cega si popustio u skoli,ali ti vise ne mozes da se nosis sa bolom,a ne zelis da roditelji vise imaju problem sa tobom i ne zelis da ih vise sekiras.....pazi sad kad te kao odgovore od samoubistva,nikome nista neces morati da objasnjavas,cak ces mozda postati i heroj???????

Ajde ne smaraj,nedao Bog da sam iz Beograda.
...ma i to sto kazes.
jebiga,sta da radis ne znam?neubedljivo je da pokusas samoubistvo sa plota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Krenuo sam u 15:00 iscimao sam kevu da me poveze,medjutim zaboravio sam da joj kazem da ne idem kod zubara nego kod lekara...Slucajno sam to spomenuo i njena reakcija je bila:

,,MOOOLIM?KAKO BRE MOZES TAKO NE RADIS NISTA CEO ZIVOT SAMO ZAJEBAVAS SVE OKO SEBE!''  Smile

,,Kazna'' je bila da sam morao peske da se vracam kuci  Smile

Dovezla me je i otisla...Ulazim kod dispanzera,na moje odusevljenje svega 5 pacijenata pre mene.Sve Madjari naravno.Ja sednem,opusteno.Kazem ovoj medicinskoj koja je bila nadrkana u cemu je problem,posalje me ona kod moje doktorice...Ja udjem...

,,Dobar dan doktorice,ne znam od cega,ali jako me boli stomak.Sinoc me je strasno boleo,isao sam vise puta na wc.I danas od bolova nisam mogao u skolu.Oko 11 me je tek prestalo i evo sad sam dosao.''

Ponasala se kao da sam joj ja sef,takve su joj reakcije bile,uplasene  Smile

Medjutim onda mi je rekla da legnem.Otkopcao sam se i pocela je da mi pritiska stomak.Pitala me je da li me boli,a ja sam rekao da me boli samo tamo gde sam ustvari osetio nesto  Smile uglavnom ,,provalila'' je da imam problema sa ,,levim debelim crevom'' ako sam dobro skontao...I dala mi je dijetu i opravdanje dva dana... Smile Smile Smile Smile

Sutra pauza  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Zatvarajte temu, poso zavrsen.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zatvarajte temu, poso zavrsen.

Aj ne budi berstreee mooolim te  Smile

Zatvarajte temu...S ovim si me bas razocarao...Sta tebe to toliko izaziva da napises to? Smile

Mozda ce nekome jos trebati savet kako da izbegne skolu pa reko da ostavimo temu...
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Da, pogotovo ce neko kucati u search-u dobroooooooooo da bi pitao za opravdanje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Tel.Me Your.Number
Taj rad. Sve zavisi od lekara... ja sam kod jedne "doktorke" i pored "prisustva roditelja" morao da vadim neke nalaze od specijaliste da bi mi dala opravdanje Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jebiga  Smile Odoh sad da spavam bar do 2... Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Prvi problem resen - dobio si opravdanje.

E sad resi drugi problem, ne zezam se. Obzirom na sve sto si napisao, ne bi bilo lose da nadjes malo vremena, odes do lekara (gledaj da nije ista  Smile) i objasni joj sve sto ti se desava u poslednje vreme sa stomakom.

Iako je verovatno neka zezancija, bolje ti idi. Ne zelis da prodje 2 godine dok ne shvatis da ne prolazi i da te i dalje boli, pa da se iznenadis kada konacno odes i kazu ti - jos 2 meseca maksiimum.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E bas si me utesio...Pa ja sam joj koliko toliko govorio istinu jebiga

Sad mi dolazi Mirce pa treba uciti za sutra  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:26:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.