Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:02:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doooobro...  (Pročitano 11113 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Da ali kad me pregleda i vidi da mi nista ne fali... Smile Dosta je ovo da kazem da me stomak ubija,imam te neke grceve sta su,uzasan bol,poceli su jos odavno,medjutim ima period kada ih nema po 3 dana i onda jedan dan me ubijaju kao recimo danas kad od bolova nisam mogao nigde da idem tek su me oko 11 prestali  Smile

Sta da to pogleda covece? Ner moze creva da ti vidi jbt  Smile
A posto tog momenta neces imati temperaturu recices da ti je mama (obavezno kevu spomeni ) dala lek jutros pre posla , ili otprilike 2 sata pre nego sto krenes kod lekara.
Nemoj dalje da razlazes pricu poslace te kod sprecijaliste onda si najeb'o  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Cekaj Sandra cekaj...(Jebote bez zezanja dok pisem ovo tako strasno jako prdim  Smiley 1 Smile bez prestanka!)

Znaci sad da promenim koncepciju cele price?Ajde ti meni lepo sve to spakuj zajedno sa mojim stomacnim problemima(Bolovi-grcevi ne prdezI) sa time sto ti kazes i onda cu ja to lepo da iznesem crno na belo  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Pa prdezi nece piti vodu jer prdezi su znak da stomak radi kako treba. Ali recimo, mozes da mu postavis pod pitanje zasto ti se to desava ostalo vreme kad ti, kao, stomak radi kako treba.
Reci da ocigledno nesto nije u redu sa probavnim traktom i da ti je jako cudno zasto smrdis ko bivo  Smile
A opravdanje neces dobiti zbog prdenja, nego zbog proliva bato Smile
To je jedina "bolest" zbog koje se i sa posla odsustvuje, svi se boje da ih ne useres  Smile
A keva nece ni znati, jer si nekad sigurno bio bolesta, pa keva bas i nece brojati koliko si dana opravdao  Smile
Pici u grad, kod nekog druga igrajte igrice ili...ucite za pismeni iz latinskog  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sandraaaaaaaa neeeeee  Smile

Ali nisi mi rekla sta da radim!

Ne zelim da izazivam sudbinu ali mislim da sam jedno 2 puta ukupno u zivotu bio bolestan...

Ajde jos jednom te pitam,sastavi mi molim te kako i sta da radim...Jer ovo za proliv se iskreno bojim,imam problema sa kenjanjem ide mi preko reda vec mesecima ne uzivam uopste...Ali proliv nisam imao...Osecam da moze da me provali
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Jbt , toliko si mastovit kad ne treba a sad ne mozes da smislis  Smile
imas proliv, imas temp, slabost ti je, boli te glava...sada, zbog opravdanja..
a inace..imas problem sa stomakom...pa mu lepo objasnis sta se desava...
Samo si malo slagao, nema sta da te provali, Smile
Lazi bre ko ker, sta te boli, imas i ti dusu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ja sam uvek kevi pricao sve... kazem jebiga uspavao sam se Smile kazi joj brate slobodno da si mogao da odes u skolu ali da nisi hteo jer ti fali jedan neopravdani za smanjenje ocene... razumece keva, e Smile onda odes s kevom kod lekara a kad keva pocne da laze tu nema price vise Smile Smile

Bar sam ja tako radio...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo kako ovo zvuci kazi mi kolike su mi sanse sa ovom pricom  Smile :

Ulazim kod dispanzera,ja najstariji...Sve cigani i madjarstine sa bebama,deru se,placu...

Ostavljam zdravstvenu tamo gde se ostavlja...Posle 15 minuta dolazi medicinska sestra(ili sta mu vec dodje,uglavnom sve su dosta dobre izmedju 20-30 godina),dere se onako na srpskom sa ogromnim madjarskim naglaskom izgovara moje ime i prezime...Ja ustajem naravno svi gledaju  Smile prilazim joj ona me pita:

-U cemu je problem?

-Imam ozbiljne stomacne probleme i glavobolju

-Proliv?

-Ne,strasni bolovi u stomaku,grcevi...

-Sacekaj da dodjes na red pa da te doktorica pregleda

Ulazim ja posle 3 sata cekanja kod lekara,ili je kevina drugarica,ili je zena koja me je spasila od smrti za novu godinu kad sam se alkoholisao i skoro umro  Smile

-Dobar dan

-O kako si?

-Onako dosta me muci stomak

-U cemu je problem?

-Poceo sam jos u maju da osecam ove bolove,ne javljaju se po 3 dana,ali onda kad me uhvate to je strasan bol...Kao da me neko probada kroz stomak necim,neki grcevi...Uzasno boli.Jutros nisam mogao da ustanem iz kreveta i nisam otisao u skolu...

I ne znam sta ce onda reci ovde? Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ja sam uvek kevi pricao sve... kazem jebiga uspavao sam se Smile kazi joj brate slobodno da si mogao da odes u skolu ali da nisi hteo jer ti fali jedan neopravdani za smanjenje ocene... razumece keva, e Smile onda odes s kevom kod lekara a kad keva pocne da laze tu nema price vise Smile Smile

Bar sam ja tako radio...

ahahahaa djubre jedno keva da laze, a on sedi i trepce , jadno malo bolesno stvorenje  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
I ne znam sta ce onda reci ovde?
Jebote ona ce te posle te price poslati na operaciju Smile Smile Smile pu pu daleko bilo
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E jebite se sad  Smiley 1 Za koji minut mi dolazi keva,a sad jos manje znam nego kad sam otvorio temu...Sta sad dakazem doktorici jebote?!
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:02:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.