Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:13:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Donna Ares  (Pročitano 115217 puta)
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson 
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

19.jpg
(168.98 KB, 800x600)
033.jpg
(119.8 KB, 800x600)
101.jpg
(585.3 KB, 1333x1000)
114.jpg
(435.33 KB, 1333x1000)
118.jpg
(552.18 KB, 1333x1000)
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61493
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Trandza Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Smile Smile Smile jos,jos....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K 800i
dona je stvarno prirodno lijepa cura, sta pricate onako nekako nasminka se bezveze pa to je cini smjesnom ali prelijepa je sto se tice tjela i osobine

kakve, bre, osobine, leba ti???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

od miline da ti krenu sline ...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N73
kobila samo takva sexy jo ko krmaca
IP sačuvana
social share
... ponekad zaboravim da se izlogujem na javnom terminalu, ali nije strasno ... mada ...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
0 Smile u svakom pogledu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Intervju donna ares! Nemamo ništa zajedničko, posebna je svaka na svoj način i mislim da je suvišno porediti nas

selma i ja smo dva različita svijeta!

mnoge kolege iz srbije traže da im pišem pjesme, ali o tom potom
u beogradu nisam iznajmila stan, kupiću ga ako mi bude trebao
svuda pričam koliko volim bihać i smiješno je dovoditi moj patriotizam u pitanje
moj uspjeh nije slučajnost, jer puno novca ulažem u karijeru
donna ares, zvijezda koja punim sjajem sija na samom vrhu estradnog neba, kako u bih, tako i mnogo šire, ovih dana punom pari radi na pripremi velikog solističkog koncerta povodom desetogodišnjice svog estradnog rada. Inače, "vila", kako je mnogi zovu zbog njenog istoimenog hita, ovu godinu smatra najuspješnijom…
"najuspješnija je, mada bih mogla reći da je sada jednostavno sve došlo na svoje mjesto. Moj uspjeh nije slučajnost, jer puno novca ulažem u karijeru, sebe dajem maksimalno publici, radim iskreno i od srca, i konačno se desilo da su se složile kockice. Evo, otkriću vam i to da ove godine okupljam bend. Uskoro će nam se na sceni pridružiti migos, omer raković i hamdija mesić, pa ću publici ponuditi totalno novi muzički doživljaj", kaže naša sagovornica.
- sa relativno starom pjesmom si napravila posao u srbiji. Koliko ti to znači?
u srbiju je prvo došla pjesma, pa ja za njom. Odradili smo turneju, a nakon nje sam objavila album za "grand". Saša popović je najveći diskografski profesionalac, prepoznao je kvalitet i sve smo se lako dogovorili. Pjesma "to mi nije trebalo" mi je otvorila vrata crne gore i makedonije, a i najizvođenija je na audicijama za nove "zvezde granda" što mi veoma imponuje.
- ko te od srbijanskih kolega najljepše dočekao?
svi! Bez foliranja! Oni dobro znaju da nisam došla tamo da se s njima takmičim, znaju da svako ima svoje mjesto na estradnom nebu i zato me vole.
- imaš li ponuda od kolega iz srbije da im pišeš pjesme?
imam i to mnogo, ali o tom - potom.
- gdje si u beogradu iznajmila stan?
nisam uopće iznajmila stan! Tamo boravim u hotelu, a kad se odlučim za stan u beogradu onda ću ga kupiti, a ne iznajmiti. Inače, obzirom na turneje, trudim se da sve slobodno vrijeme provodim kod kuće, a kuća je definitivno bihać!
- iako često potenciraš ljubav prema bihaću i domovini, u jednim sarajevskim novinama osvanula je tvoja izjava da su bosanci priglup narod. . .
bosanci su veoma inteligentan narod, što dokazuju naši uspješni ljudi širom svijeta, pa je suvišno komentarisati bilo kakvu navodnu izjavu, jer nije prvi ni zadnji put da se moje riječi krivo interpretiraju i stavljaju u krivo značenje. Moj narod vrlo dobro zna koliko pažnje posvećujem domovini, a kroz posao i našoj djeci, jer sto puta sam vidjela da je nekim pjevačima teško napisati autogram što se meni nikad nije desilo. Gdje god dođem pričam koliko volim svoj bihać i smiješno je dovoditi moj patriotizam u pitanje. Apsurdno je da osvane takav naslov u novinama, a da sam ja iste večeri na humanitarnom koncertu za tuzlansku bolnicu. Mislim da je svaki daljnji komentar suvišan.
- znaš li ko je krivac za takvu "tvoju" izjavu?
glupo je da bilo koga imenujem, ali ne mogu uvažiti komentare osoba koje kažu "allaha mi" - pa slažu, jer baš takvi uzimaju sebi za pravo da pričaju o meni. Generalno, shvatila sam da mnogima smetam zato što ne ovisim ni o kome. Ovo je meni na kraju dobro došlo da vidim ko su mi stvarni prijatelji, jer su neki jedva čekali tako nešto da me mogu "dočekati na nož".
- vrlo često su novinari dovodili u svađu tebe i selmu bajrami, pa se pisalo da niste u svađi. Šta je prava istina?
nikada nismo bile u svađi, čak se uopće ne družimo i mislim da nemamo ništa zajedničko. Posebna je svaka na svoj način i mislim da je suvišno porediti nas. Generalno smo dva različita svijeta, po svemu.
sarajevo mi je donijelo sreću
- možeš li pjesmu "to mi nije trebalo" sada izdvojiti kao najdražu?
kada je o toj pjesmi riječ mogu reći da mi je sarajevo donijelo sreću. Naime, radi se o tome da sve pjesme snimam u svom studiju u njemačkoj, ali tu pjesmu sam napisala u sarajevu, gdje sam je i snimila kod našeg prijatelja dejana pejakovića, a na njoj su svirali i poznati sarajevski muzičari amar češljar i almir đozo. Nije nam se dalo ići čak u njemačku kako bismo snimili samo jednu pjesmu i, eto. . .

[Edit by crni scorpion: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

9.jpg
(8.94 KB, 397x217)
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 08:47:35 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"bosanci su veoma inteligentan narod"

Smile Smile Smile

zemljo otvori se,nema vise viceva o "bosancima"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2002
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
 Smile Smile Smile

P3245801.jpg
(84.77 KB, 450x337)
P3245804.jpg
(54.08 KB, 450x337)
P3245806.jpg
(71.89 KB, 450x337)
P3245817.jpg
(56.56 KB, 337x450)
P3245824.jpg
(61.64 KB, 450x337)
P3245925.jpg
(40.49 KB, 450x337)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ruzna je za sve pare
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:13:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.531 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.