Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doneta presuda u sporu između Srbije i Hrvatske, sud je drži u strogoj tajnosti  (Pročitano 24241 puta)
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia e63
Ne kaze, kaze da Srbi moraju da nestanu, nije sigruno mislio da im salje obavestenje na kucnu adresu da moraju da idu..

A sad i čitaš misli? Neka... lijepo je to...

A kad već imaš tu fantastičnu sposobnost, možda bi mi mogao reć šta su mislili oni koji su po Vukovaru pjevali "Bit će mesa klat ćemo Hrvate"? I šta su mislili oni koji su te "pjevače" poslali u Vukovar?

Ne, ne citam misli, samo povezes par stvari, kao npr. ovu izjavu Franje i 4. avgust '95...i shvatis sta je mislio po tim da Srbi nestanu...

A rat, Oluja, ovo, ono...to te ne asocira na moguci razlog?

Pa rekoh ti već, prije 15-tak postova, da je rat nedvojbeno razlog za velike demografske promjene.

Pa onda ne mozes da kazes da ne znas zasto su napustili svoje kuce..

Oluja je dokaz.

Dva međunarodna suda ne misle tako.  Smile

Jebe mi se sta oni misle.
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Ne, ne citam misli, samo povezes par stvari, kao npr. ovu izjavu Franje i 4. avgust '95...i shvatis sta je mislio po tim da Srbi nestanu...

Sjajno. Dakle, ako sam te dobro razumio, tvoja je tvrdnja da su Srbi preventivno pustili crtu jer su "povezali" ono šta si ti "povezao", bez ikakvih dokaza?

Ajde neka...

Pa logično je za pretpostaviti da je rat bio razlog. Ali, riječ je o pretpostavci, ja ne mogu doista znati zašto je svaki od njih odlučio otić.

Ali, sad kad je rat gotov, nitko ih ne spriječava da se vrate. Kao šta sam već rekao.

To je, naravno, tvoje pravo da ti se jebe šta oni misle.

Ali, jednako tako je i nečije pravo da mu se jebe šta ti misliš.

Zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Dakle, ne možeš navest niti jedno konkretno ustavno pravo koje su Srbi imali po Ustavi iz '74. a više ga nemaju po Ustavu iz '90.?

Neka. Lijepo da priznaš.

Sve sam ti nacrtao, ali ako ti to ne razumes, ja ti tu ne mogu pomoci. Dzaba nijekas, njaces ili kako vi to vec kazete, Hrvatska je Srbe genocidom smanila sa 18% na 4% i od naroda koji i ustav priznaje kao konstituenta pretvorila u nacionalnu manjinu. Moze sada sto sudova da presudi da je to sve u skladu sa nekakvim pravom, ali kao sto sam vec rekao "stvari koje su ocigledne ne treba dokazivati".  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Pazi, ako uzimaš BiH, kao primer nečeg normalnog, čiji bi model trebalo primenjivati, onda si u dubokom kanalu.

Ja sam malopre rekao, da i trulom kompromisu nekad treba dati priliku. To ti je otprilike Dejtonski sporazum, koji je zamišljen kao privremeno rešenje. Zaustavio je rat, ali je sa druge strane učinio BiH potpuno nefunkcionalnom državom.

Međutim BiH je ipak malo drugačije od Hrvatske. Pre svega imaš tri naroda, gde nijedan nema apsolutnu (nadpolovičnu) većinu. U Hrvatskoj su Hrvati apsolutna većina i to preko 80%, po zadnjem SFRJ popisu, dok su Srbi činili oko 13-14%, čini mi se.

Колико Хрвати чине посто сада у Босни? Smile

« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 23:33:54 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Sve sam ti nacrtao, ali ako ti to ne razumes, ja ti tu ne mogu pomoci. Dzaba nijekas, njaces ili kako vi to vec kazete, Hrvatska je Srbe genocidom smanila sa 18% na 4% i od naroda koji i ustav priznaje kao konstituenta pretvorila u nacionalnu manjinu. Moze sada sto sudova da presudi da je to sve u skladu sa nekakvim pravom, ali kao sto sam vec rekao "stvari koje su ocigledne ne treba dokazivati".  Smile

Ne, nisi ti ništa "nacrtao".

Lijepo sam te pitao koje konkretno ustavno pravo su Srbi imali po Ustavu iz '74. a da ga nemaju po Ustavu iz '90. Na to pitanje ti nisi dao odgovor, nego si počeo o "statusu naroda".

Pa sam te ja pitao koja to konkretna ustavna prava "status naroda" ima da da ih nema nacionalna manjina. Opet, odgovora nema.

I možeš ti ignorirat sudske presude koliko god hoćeš, ali genocid se nije dogodio. Jer onaj tko nešto tvrdi, svoje navode mora i dokazat. A Srbija (i Srbi) do sada apsolutno nikome (osim samima sebi) nisu dokazali niti jedan svoj navod o genocidu.

Колико Хрвати чине посто сада у Босни? Smile

Ne znam, stvarno... wikipedija kaže 14,3%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia e63

Sjajno. Dakle, ako sam te dobro razumio, tvoja je tvrdnja da su Srbi preventivno pustili crtu jer su "povezali" ono šta si ti "povezao", bez ikakvih dokaza?

Ajde neka...

Smile Smile

Evo ti jedan dokaz, ja sam cuo 4og ujutru gratanu kako eksplodira, i sta treba da cekam da dodju i da nas ubiju?

Preventivno su otisli oni koji su otisli pre '95, oni koji su ostali do kraja, otisli su zato sto su morali..

Pa logično je za pretpostaviti da je rat bio razlog. Ali, riječ je o pretpostavci, ja ne mogu doista znati zašto je svaki od njih odlučio otić.

Ali, sad kad je rat gotov, nitko ih ne spriječava da se vrate. Kao šta sam već rekao.

Da, da to sigurno, da se vrate...pa ni iz grada nismo izasli, ustase su vec usle u nasu kucu, gde da se vratim?

To je, naravno, tvoje pravo da ti se jebe šta oni misle.

Ali, jednako tako je i nečije pravo da mu se jebe šta ti misliš.

Zar ne?

Apsolutno.
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Priznaj lepo...

Nemci vas nalozili...

Niste vi hteli...nego oni ...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Smile Smile

Evo ti jedan dokaz, ja sam cuo 4og ujutru gratanu kako eksplodira, i sta treba da cekam da dodju i da nas ubiju?

Preventivno su otisli oni koji su otisli pre '95, oni koji su ostali do kraja, otisli su zato sto su morali..

Čuo sam i ja granatu kako eksplodira. Čuli su je i moji susjedi, pa su ostali. Evo ih još ovdje.

I šta sad? Kako to da oni nisu "morali" otić?

Da, da to sigurno, da se vrate...pa ni iz grada nismo izasli, ustase su vec usle u nasu kucu, gde da se vratim?

Netko u posjedu drži nekretninu koja je tvoje vlasništvo?

Za takve stvari postoje sudovi.

Apsolutno.

Eto vidiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung 
Moje mišljenje,ne mora biti tačno,je da na Kosovu ne bi mogli da izbegnemo ovaj scenario,u Bosni smo imali politički organizovane sunarodnike koje smo samo podržavali,čak ne ni dovoljno podržavali,jedina naša odgovornost je prodaja Krajine.i kao što vidiš ja i ti danas 2015 kao dvojica pretpostavljam Srba prilično normalno razgovaramo o tome i to je veći dokaz nego bilo šta da smo to stavili iza sebe,ali to nije razlog da ne znamo svoju istoriju,šta je naš istorijski geografski prostor i da se ne sećamo svih zločina počinjenih nad nama,zar ne?

Da bi uspeo nešto izbeći, prvo moraš uložiti bar nekakav trud, čega jednostavno nije bilo, kada je u pitanju Miloševićev pristup prema kosovskom problemu. Dakle, bataliti taj stav, bila nam je sudbina, stajalo je zapisano u zvezdama, svetski moćnici su tako odlučili, jer ponovo se možemo naći u sličnoj situaciji i ne bi baš valjalo da nam se devedesete ponove.

Što se bosanskih Srba tiče, ne vidim šta je to Srbija još mogla učiniti za njih, osim da se direktno umeša u rat, što bi nam vrlo brzo navuklo NATO avione iznad Beograda. Dobili su na tacni veći deo naoružanja JNA, dobijali su logističku pomoć iz Srbije, dobijali su i novac, pristizali su dobrovoljci. Ako bi podvlačili paralale, videli bismo ni da Rusija ne ulazi u otvoren sukob u Ukrajini, ali podržava pobunjenike na sve druge načine.

Krajišnici jesu žrtve beogradskog spletkarenja, neiskrenosti, real-politike, Tuđmanove srbofobije, ali su isto tako žrtve i sopstvene gluposti. To ih je dokosurilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
mob
Samsung 111111
 Smile Smile

Jevreji su krivi jer su svojom politikom sebe naveli da ih Nemci pobiju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.