Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doneta presuda u sporu između Srbije i Hrvatske, sud je drži u strogoj tajnosti  (Pročitano 24209 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
А истовремено, хрватска верзија Деретића:

Smile Smile

Smile  Smile  Smile

Dal me neko zajebava  Smile

Нажалост, не. То је писао лик кога Хрвати зову "оцем домовине", кога су ставили на свој новац и којем дижу споменике и по којем називају улице:

П.С
Vukovar su branile ustaše?

Ajde neka... ako ti tako kažeš, to je onda sigurno istina.

Не кажем ја, то кажу саме усташе... Smile

Ako ti kažeš da je Ante Starčević "duhovni preteča ustaša" onda je to sigurno istina.

Не само да је претеча, него и главни идеолошки узор Анти Павелићу.

Novi svjetski poredak. Beskrajno pouzdan izvor.

Ево ти иста фотографија са другог извора:

Или ваљда хоћеш да кажеш да ова фотографија у ствари показује догашај који се није догодио?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Da. I? Srbi ocem domovine zovu trgovca svinjama. Pa šta onda?

Ко је то био "трговац свињама" а кога Срби зову "оцем домовине"?

Ја не знам ни за једног српског аутора или писца који је неке друге етничке групе називао "пасмином", ко је лупетао као Деретић и ко је тврдио да су ти народи "накот зрео за сјекиру", а кога су Срби ставили на свој новац, назвали улице по њему, подигли му споменика на градским трговима и назвали га "оцем домовине".

Добро, Украјинци су ту слични са вама, имају Степана Бандеру... Smile

Иста школа.

Postalo je zalosno citati ovu temu. Toliko vredjati nekoga i nazivati ustasom, ko da ne znate sta su oni bili. Nismo ni mi bili zlatni, pustili su Seselja koji je zapadnu Vojvodinu i da ne spominjem po Bosni, etnicki ocistio, pa to ne spominjete. Pa nisu ni svi Nemci nacisti. Kontrolisite se bre i diskutujte ko ljudi. A admini umesto da opominju, oni se ukljucuju u vredjanje.

Ne branim nikoga nego jednostavno ne smatram da je to zdravo i normalno.

Шешељ очистио Босну и западну Војводину? Да ли си ти нормалан?

Па имали су више од деценије да му докажу све то...па нису могли ништа да му нађу.

Опет изједначавање онога што се не може изједначити.

Са једне стране имамо зајапуреног хрватског националисту, а на другој српске мутавце који због "братства и јединства" хоће да изједначавају оно што се не може изједначити.

« Poslednja izmena: 04. Feb 2015, 18:42:12 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0

Не кажем ја, то кажу саме усташе... Smile

Ja ne znam šta o tome kažu ustaše, niti me briga šta o tome kažu ustaše, a niti vjerujem onome šta o tome kažu ustaše. Općenito mi se gade ustaše i sve vezano za ustaše prezirem i smatram uvredljivim.

S druge strane, vidim (odn. čitam) ono šta kažeš (odn. pišeš) ti.

A kao šta već rekoh - ako si to rekao ti, onda je to nedvojbeno istina.

Baš kao šta istinita mora biti tvoja tvrdnja da se ja moram ponosit ustašama, iako sam jasno naveo kako taj pojam smatram uvredljivim.

Ali, ako si ti rekao da se ja time moram ponosit, onda je to nedvojbeno istina. Jer si ti to rekao.

Не само да је претеча, него и главни идеолошки узор Анти Павелићу.

I još jednom, ako to kažeš ti onda je to nedvojbeno istina.

Ево ти иста фотографија са другог извора:
...
Или ваљда хоћеш да кажеш да ова фотографија у ствари показује догашај који се није догодио?

Ne. Nego hoću reć da se koristiš materijalom preuzetim sa web-stranice Novog svjetskog poretka.

Tvoja tvrdnja da su po automatizmu ustaše svi oni koji imaju bilo kakve veze sa Antom Starčevićem, koji nije bio ustaša, koji je živio i umro pola stoljeća prije pojave ustaša i koji nikad u svoje životu nije niti izgovorio niti uopće poznacao riječ "ustaša" je apsolutno nebulozuna i beskrajno kretenska.

Ali ako ti tako tvrdiš, onda to mora bit istina. Jer si ti to rekao.

Ко је то био "трговац свињама" а кога Срби зову "оцем домовине"?

Ako ti to ne znaš, onda to zacijelo ne postoji, nije se dogodilo i ne može biti istina.

Ја не знам ни за једног српског аутора или писца који је неке друге етничке групе називао "пасмином", ко је лупетао као Деретић и ко је тврдио да су ти народи "накот зрео за сјекиру", а кога су Срби ставили на свој новац, назвали улице по њему, подигли му споменика на градским трговима и назвали га "оцем домовине".

Ne znam ni ja za niti jednog hrvatskog "autora ili pisca" koji bi takvo nešto govorio ili pisao o drugim etničkim skupinama.

I šta sad?

Добро, Украјинци су ту слични са вама, имају Степана Бандеру... Smile

Иста школа.

A pošto si ti to ustvrdio, to je zacijelo istina.

Da.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2015, 18:49:39 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
mob
Samsung 111111
Postalo je zalosno citati ovu temu. Toliko vredjati nekoga i nazivati ustasom, ko da ne znate sta su oni bili. Nismo ni mi bili zlatni, pustili su Seselja koji je zapadnu Vojvodinu i da ne spominjem po Bosni, etnicki ocistio, pa to ne spominjete. Pa nisu ni svi Nemci nacisti. Kontrolisite se bre i diskutujte ko ljudi. A admini umesto da opominju, oni se ukljucuju u vredjanje.
Ne branim nikoga nego jednostavno ne smatram da je to zdravo i normalno.

Znamo sta su bili  Smile Ustase su bili Hrvati  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ako ti to ne znaš, onda to zacijelo ne postoji, nije se dogodilo i ne može biti istina.

Заиста не знам ни за једног свињарског трговца, којег Срби зову "оцем домовине". Ето ти ме просветли, јер сам необразован.

Ne znam ni ja za niti jednog hrvatskog "autora ili pisca" koji bi takvo nešto govorio ili pisao o drugim etničkim skupinama.

Па ето, ја сам ти показао ко је то, а то је Анте Старчевић, шовинистички дегенерик и ваш "отац домовине" кога славите на националном ступњу. Пошто сам ја тебе подучио, можеш ти мене око "свињарских трговаца".

A pošto si ti to ustvrdio, to je zacijelo istina.

Наравно:

Иста школа, иста кухиња, исти ментори, исто паковање...

Све док одрађујете посао за своје стране менторе, против "бизантинаца", имаћете сву подршку "Света"...тј, Запада
« Poslednja izmena: 04. Feb 2015, 18:58:20 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
Evo potresla sam se sto dolaze ustase i hrvatski nacisti ovde da nam izjavljuju kako treba da pitamo pola miliona Srba zasto su otisli sa svoje zemlje. Nek idu na svoje forume pa postavljaju takva pitanja. Ovde niko nece da cita provokacije.

I iskreno ne znam zasto se uopste upustate u raspravu sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Evo potresla sam se sto dolaze ustase i hrvatski nacisti ovde da nam izjavljuju kako treba da pitamo pola miliona Srba zasto su otisli sa svoje zemlje. Nek idu na svoje forume pa postavljaju takva pitanja. Ovde niko nece da cita provokacije.

Усташе и хрватски нацисти само раде свој посао, а долазак овде им је духовна храна, јер им прија троловање. Али они се могу разумети.

Проблем су сами Срби који им наводе воду на воденицу. То је већ за психијатрију, али ти хрватски шовинисти не би могли ништа да постигну без аминовања Београда.

Али добро, зато смо ми страна колонија која сама ради на своју штету, и то са поносом, а они етнички чиста нео-наци источноевропска државица.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2015, 19:06:45 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Znamo sta su bili  Smile Ustase su bili Hrvati  Smile

To je potpuno točno. Zacijelo nisu bili Islanđani. Moram ti čestitat na tom vrhunaravnom logičkom zaključku. Bravo.

Заиста не знам ни за једног свињарског трговца, којег Срби зову "оцем домовине". Ето ти ме просветли, јер сам необразован.

Zašto da te ja prosvjetljujem. Ti ionako sve znaš, pa ono šta ti ne znaš nije niti može bit istina.

Па ето, ја сам ти показао ко је то, а то је Анте Старчевић, шовинистички дегенерик и ваш "отац домовине" кога славите на националном ступњу. Пошто сам ја тебе подучио, можеш ти мене око "свињарских трговаца".

Da. A ako ti to kažeš, to je onda nedvojbeno istina.

Izvrsno. Moram ti iskreno čestitat šta si svima uspio pokazati kako su tijekom drugog svjetskog rata u Ukrajini i Hrvatskoj postojali kolaboracionistički pokreti.

Vjerujem da si nam svima ovdje otvorio oči, jer zacijelo nitko od nas do sada to nije znao.

Bravo.

Све док одрађујете посао за своје стране менторе, против "бизантинаца", имаћете сву подршку "Света"...тј, Запада

Točno. A pošto si ti to rekao, to je nedvojbeno istina.

I ja sam ovdje, a nisam ni ustaša niti sam nacist, niti sam ikada bio ustaša ili nacist.

I nije točno da sam rekao kako trebate pitati pola milijuna Srba zašto su otišli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
nemoj da lazes provokatoru bezobrazni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Citat
Шешељ очистио Босну и западну Војводину? Да ли си ти нормалан?

Па имали су више од деценије да му докажу све то...па нису могли ништа да му нађу.

Da da, ako ne mogu da dokazu, onda se nije ni desilo.. Boli me dupe za Hag, ja znam sta se desavalo, braca mi bila u ratovima.

Nebitno. Hrvati su u EU, mi smo na putu ka EU, vise nama nazad, nema vise prepucavanja i beskonacnog vucaranja po sudovima. Presudili su da nema zasta da se sudimo. Gotovo je. Kraj.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.