Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doneta presuda u sporu između Srbije i Hrvatske, sud je drži u strogoj tajnosti  (Pročitano 24287 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
De priznaj na sta ste hteli da potrosite parice od odstete... Smile

Inace stize odgovor iz kosmosa...na vasu tuzbu...samo nema prevod... Smile

Депутаты намерены потребовать репараций от Германии за войну

По мнению Михаила Дегтярева, несправедливо, что страна, победившая в Великой Отечественной войне, не получила ни копейки от объединенной Германии
Депутаты намерены потребовать репараций от Германии за войну
Фото: ИЗВЕСТИЯ/Александр Матвеев

Депутаты Госдумы создают рабочую группу по подсчету ущерба, который нанесла Германия, напав на Советский Союз в 1941 году, а получившуюся сумму предполагается предъявить Германии в качестве обязательств по репарациям. Об этом «Известиям» рассказал депутат Госдумы, член высшего совета ЛДПР Михаил Дегтярев.

— Фактически Германия не заплатила СССР никаких репараций за разрушения и зверства по время Великой Отечественной войны, — поясняет «Известиям» Дегтярев. — По Ялтинским соглашениям СССР забирал некоторые немецкие активы (в большинстве своем мебель, одежду, промышленное оборудование) из советского сектора, которые и так являлись армейскими трофеями и, конечно же, вообще никак не компенсировали тот ущерб, который был нанесен экономике СССР войной. Хотя с нашим союзником — ГДР — после войны было заключено соглашение о прекращении взимания репараций, с ФРГ и тем более объединенной Германией таких соглашений заключено не было, а значит, вопрос открыт и весьма актуален. Более того, Германия продолжает наносить России ущерб, продавливая незаконные санкции в ЕС.

Даже если подсчитать стоимость вывезенных товаров и труд немецких военнопленных в СССР, репарации с ГДР не превысили $15–16 млрд. В то время как в ходе войны (согласно заключению государственной комиссии СССР) материальный ущерб составил 30% от  «национального богатства» страны, на советской территории было разрушено 1710 городов и поселков городского типа и более 70 тыс. сел и деревень, 32 тыс. промышленных предприятий, разгромлено 100 тыс. колхозов и совхозов. Всего же только материальные потери были оценены в 2 трлн 600 млн рублей ($600 млрд). При этом, замечает Дегтярев, Германия выплачивала репарации даже странам, которых в войну вообще не существовало. Например, Израилю Германия безадресно заплатила свыше 100 млрд марок (€60 млрд) в рамках «возмещения национал-социалистических несправедливостей».

— Получается, Германия выплатила компенсации 6 млн жертв холокоста, но при этом проигнорировала 27 млн убитых советских людей, из которых более 16 млн были мирными жителями, — считает Дегтярев. — Думаю, что итоговая сумма репараций в текущих ценах должна быть не менее €3–4 трлн, которая Германия должна заплатить правопреемнику СССР — России. Мы надеемся, что в нашу рабочую группу войдут представители Белоруссии, Украины и других республик бывшего СССР, которые также имеют право претендовать на репарации от объединенной Германии.

Ранее о возможности предъявления репарационных претензий к Германии заявил новый премьер-министр Греции Алексис Ципрас. По его словам, вопрос о репарациях до сих пор остается неурегулированным. Кроме того, Германия так и не вернула беспроцентный кредит в 476 млн рейхсмарок, которые для покрытия «оккупационных расходов» в 1942 году третий рейх вынудил выдать Национальный банк Греции. Общие потери от оккупации Греция оценивала в €162 млрд. Германия уже заявила, что ничего выплачивать не намерена.

По мнению экспертов, хотя претензии к Германии и обоснованы, взыскать репарации через 70 лет после окончания войны почти нереально.

— Полный ущерб от войны должен быть обязательно подсчитан, мы должны знать, насколько Германия оттолкнула СССР в развитии с учетом невосполнимой потери человеческого капитала, — говорит председатель комитета Госдумы по обороне адмирал Владимир Комоедов. — Не секрет, что если бы не война, то население России сейчас составляло бы 300–400 млн человек и уровень экономики был бы совсем иным. Поэтому деятельность рабочей группы по подсчету ущерба просто необходима. Однако выплата репараций возможна только по межгосударственному договору, и с учетом того, что война закончилась несколько десятилетий назад, вероятность заключения такого договора крайне мала.

— Вряд ли Германия что-то заплатит, но напомнить об этой истории надо, — соглашается профессор кафедры внешнеполитической деятельности России факультета национальной безопасности Российской академии народного хозяйства и государственной службы Сергей Фокин. — И особенно о том, что и после войны, в 1946–1947 годах СССР слал целые эшелоны с зерном, чтобы накормить разрушенную войной Германию. Это происходило в ущерб своим голодающим, которых в СССР также было немало. Возможно, что и фрау Меркель, которая так ратует за новые санкции против России, и на свет бы не появилась, если бы не тогдашняя помощь от победителя побежденным. 

Izvor TASS
« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 22:07:08 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
@damfisk koja presuda je po tebi ispravna ?

Pa ova danas objavljena. Nije bilo genocida, pobogu...

Kretenčine iz HDZ-a su mislili da su jako pametni kad su ustali tom tužbom, ali to bio isključivo potez za unutrašnjepolitičke svrhe... idioti uopće nisu razmišljali o posljedicama... pretpostavljam da su planirali kasnije povuć tužbu ili se nagodit, ali Srbija je učinila jedino pametno šta je mogla - ustala protutužbom.

A obje su od početka neosnovane.

Presuda koja ce im dati parice...

Ostali su bez parica....

Oh...srce mi se cepa lomi i kopni....

Nije njima do pravde...njima je do parica...

Jbg ...u jednom spilu ima samo dva dzokera... Smile

Kakve sad pare, o čemu ti?

A ova razlika izmedju '91 i '11 ti nije cudna? Jer izmedju '48 i '91 je mnogo manja a mnogo veci vremenski period...

Nije mi čudna. Postoji savršeno logično objašnjenje za tu razliku: rat vođen u Hrvatskoj upravo u tom periodu.

Nema ništa čudno u demografskim promjenama uzrokovanim ratnim zbivanjima.

Ne moram ja nikoga pitati, znam vrlo dobro zasto sam otisao iz rodnog grada, nego me samo interesuje do koje granice moze ici tvoj bezobrazluk...

Pa ako znaš, zašto mene pitaš?

Dotakli su dno zivota...  Smile  

Neka, sve polako dolazi na naplatu.  Smile

Slažem se. Sve dolazi na naplatu. Kao, primjerice, pred međunarodnim sudovima...  Smile

Medjunarodni fasisticki sud niko normalan ne priznaje.  Smile

Međunarodni sud pravde kojeg priznaju sve zemlje članice UN. Pa tako i Srbija.

Pogledas malo kroz istoriju sta se desavalo Srbiji i Srbima, pa ce ti biti jasnije o toj zaveri, bednice.  Smile

Gledam kroz povijest, upravo zato je i priča o zavjeri smiješna i bez ikakve osnove.

Управо супротно...нису гладовали кад нису били чланица а ево не гладују ни сад кад јесу...чист пример да то уопште не утиче на стање у Швајцарској.

Ti si tvrdio da Švicarska "nje gladovala dok nije bila članica UN" - dakle, tvrdiš da su živjeli u blagostanju iako nisu bili članica UN.

Sasvim je logično za zaključit kako ti činjenicu da UN nije bila član UN ti navodiš kao jedan od razloga blagostanja Švicarske. A upravo takav je bio moj zaključak.

Знам да ниси зато те и питам посебно да ли важи то и за СР Босну и Херцеговину која је доста сличан пример.

Ако не важи зашто не важи, ако важи зашто важи?

Pravo ti kažem - ne poznajem ustavnopravne tekstove koji se odnose na nekadašnju SR BiH. Zaista.

Jesu,svi su se urotili protiv Srba  Smile

Pre cu u to da poverujem nego da poverujem da je preko 200 hiljade Srba odluclo da odseta ih Hrvatske.
Ili da je Kosovo specijalan slucaj.
Ili da su Hrvatski generali nevini.
Ili da je Hasim taci neduzan.
Da je Naser oric cistunac.
Da je bombardovanje Srbije finoca.

Ponavljam odluke medjunarodnog suda su politicke i msm da mi nismo trebali nikad da saradjujemo sa istim i po cenu istupanja iz UN.

Možeš ti vjerovat u šta god hoćeš. To je tvoje neotuđivo pravo.

Ti vjeruješ u svjetsku urotu protiv Srba.

Netko drugi vjeruje da svijetom vladaju reptilijanski vanzemaljci, i da je britanska kraljica Elizabeta II jedan od njih.

Netko treći vjeruje da u njegovom podrumu živi ružičasti zmaj koji jede sir i gleda TV.

Svatko može vjerovat u šta god želi...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 22:08:12 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Priznaj da ste hteli da pravite put do primorja za parice od odstete...

To vam je bila zadnja nada uteka i spas...

A ovako nista... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Priznaj da ste hteli da pravite put do primorja za parice od odstete...

To vam je bila zadnja nada uteka i spas...

A ovako nista... Smile

Kakav "put do primorja"?

Ne kužim...

Obzirom na ovo

,prokleto si blizu da budeš u pravu...

Protiv Glavaša postoji osuđujuća presuda sa kaznom od 10 godina zatvora.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 22:11:54 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Ti si tvrdio da Švicarska "nje gladovala dok nije bila članica UN" - dakle, tvrdiš da su živjeli u blagostanju iako nisu bili članica UN.

Sasvim je logično za zaključit kako ti činjenicu da UN nije bila član UN ti navodiš kao jedan od razloga blagostanja Švicarske. A upravo takav je bio moj zaključak.

Уопште није логично. Лепо сам рекао шта сам рекао ако ти то хоћеш да изврћеш твој проблем.

И како УН није била члан УН... Smile

Ниш ја не разумем... Smile

Pravo ti kažem - ne poznajem ustavnopravne tekstove koji se odnose na nekadašnju SR BiH. Zaista.

Рецимо да су што се тиче конститутивности народа исте као и код СР Хрватске... Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 22:16:29 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Evo da pojasnim...ima na engleskom... Smile

Russia May Slap Germany With A $4.5 Trillion Lawsuit For Nazi Atrocities

Russia May Slap Germany With A $4.5 Trillion Lawsuit For Nazi Atrocities

A workgroup is being set up by deputies of Russia's parliament to calculate the damage that Nazi Germany inflicted upon the Soviet Union during the Second World War. Initial estimates place the figure between $3.43 to $4.56 trillion dollars — but good luck getting Germany to pay.

Top photo: The Children's Fountain during the Battle of Stalingrad, 1942 ( Emmanuel Evzerihin)

As Izvestia is reporting, this idea was proposed by Mikhail Degtyaryov, a member of the supreme council of the Liberal Democratic Party of Russia (LDPR). His contention is that Germany has hardly paid any reparations for the destruction and atrocities inflicted on the Soviet Union during WWII.

Degtyaryov referred to the Soviet government commission that assessed WWII damages as 30% of the national wealth, adding that the Nazis destroyed 1,710 Soviet cities and towns, 70,000 villages, 32,000 factories, and 100,000 collective farms during the ill-fated Operation Barbarossa.

"What we have now is that Germany repaid compensations over 6 million victims of the Holocaust but ignored the deaths of 27 million Soviet people, over 16 million of which were civilians," he added.

Degtyaryov contends that, under the Yalta agreements, the USSR recouped some damage by taking away a number of German assets in the form of "furniture, clothing, [and] industrial equipment," and that this insufficiently compensated for the damage incurred by the war economy of the USSR. And while an agreement to cease reparations was signed with the Soviet-propped German Democratic Republic, no similar agreement was ever forged with the Federal Republic of Germany (either before or after reunification).

Revealingly, Degtyaryov admitted that the issue remains open and topical because Germany is supposedly inflicting damage on Russia as it presses forward with "unlawful sanctions" on behalf of the European Union.

Should they go ahead with the lawsuit, Russian parliamentarians concede that the chances of winning are extremely low, but that it's important to remind the Russian people about history.

As noted in RT, Russia risks making an already tense situation with the West even worse:

[S]ome lawmakers were extremely critical of the motion. The deputy head of the upper house Committee for Foreign Relations, Vladimir Dzhabarov, said that all reparations issues between the USSR and Germany were settled in 1950s and returning to the issue could only bring problems.

"All we can achieve through bringing up this question is the deterioration of our relations with Germany, which aren't that good at the moment. Russia has enough problems apart from these reparations," the Rossiiskaya Gazeta daily quoted the senator as saying.

The chair of the State Duma Education Committee, MP Vyacheslav Nikonov (United Russia) called the LDPR initiative "utter rubbish" in press comments and noted that the stirring up old conflicts was a stupid thing to do at the moment.

"Germany has paid the reparations, mostly it was done by East Germany. This problem has been solved. They stopped paying in 1953," Nikonov noted.
Germany has already said that it isn't going to pay Russia a single dime. And as Tass reports, "repayment of reparations is possible only upon an interstate agreement and it is practically unrealistic to recover any reparations seventy years after the end of the war."

Russia may or may not hand Germany this lawsuit, but it's clear that some of its more nationalistic elements are using this ploy for propaganda purposes, and as a way to use history to further inflame anti-Western sentiment.

Russia also needs to tread carefully, here — lest it be slapped by countersuits from former Eastern Bloc countries, all of which could argue they suffered tremendous humanitarian and material losses under de facto Soviet occupation.

Izvor Izvestia
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia e63
A ova razlika izmedju '91 i '11 ti nije cudna? Jer izmedju '48 i '91 je mnogo manja a mnogo veci vremenski period...

Nije mi čudna. Postoji savršeno logično objašnjenje za tu razliku: rat vođen u Hrvatskoj upravo u tom periodu.

Nema ništa čudno u demografskim promjenama uzrokovanim ratnim zbivanjima.

Pa da, lepo si rekao, uzrokovane ratnim zbivanjima, a kao sto je tvoj predsednik Franjo rekao trecinu Srba pobiti, trecinu proterati a trecinu pokatoliciti..to su ta ratna zbivanja...

Ne moram ja nikoga pitati, znam vrlo dobro zasto sam otisao iz rodnog grada, nego me samo interesuje do koje granice moze ici tvoj bezobrazluk...

Pa ako znaš, zašto mene pitaš?

Da vidim dokle ces lud da se pravis..
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Nije lepo to...vi da pravite put do primorja...da svabice odmaraju ...a mi da placamo to...

Odma je kosmos odgovorio ...i svi mirni... Smile

« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 22:20:25 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Уопште није логично. Лепо сам рекао шта сам рекао ако ти то хоћеш да изврћеш твој проблем.

A ja sam tebi rekao da je to moj zaključak koji može bit ispravan ili netočan. Zar ne?

И како УН није била члан УН... Smile

Ниш ја не разумем... Smile

Ma tipfeler, jebi ga, citiram i odgovaram petorici odjenom, dogodi se.....

Trebalo je pisat:

"Sasvim je logično za zaključit kako ti činjenicu da Šviacrska nije bila član UN ti navodiš kao jedan od razloga blagostanja Švicarske. A upravo takav je bio moj zaključak."

Рецимо да су што се тиче конститутивности народа исте као и код СР Хрватске... Smile

Znači, u SR BiH nije postojala ustavnopravna kategorija "konstitutivnog naroda"?

Nije lepo to...vi da pravite put do primorja...da svabice odmaraju ...a mi da placamo to...

...

Kakav "put do primorja"?

Pa da, lepo si rekao, uzrokovane ratnim zbivanjima, a kao sto je tvoj predsednik Franjo rekao trecinu Srba pobiti, trecinu proterati a trecinu pokatoliciti..to su ta ratna zbivanja...

A ti, nedvojbeno, imaš dokaz da je Krivousti Ljigavac to ikada rekao?

Smile

Da vidim dokle ces lud da se pravis..

Uopće se ne pravim lud.

Samo nastojim odgovorit na tvoja pitanja najbolje šta znam...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Kakve pouke ja mogu da izvučem iz toga što je NATO napao Kosovo i oduzeo ga,što su američki penzionisani generali koordinisali Oluju,što smo RS spasavali od islamskih fundamentalista i zapada bez ičije pomoći,što je Crna Gora koordinisanom akcijom zapadnih sila,pre svega SAD dobila nezavisnost?Oslobodite se tog nekog okova koji vam strani mediji nameću da smo mi nešto krivi pa sad treba da izvučemo pouke,da ne bi valjda ponovili grešku.Koju grešku?

Tu gresku da je u svim narodima bilo malo vise svesti i ne nacionalistickih zapaljivanja ,potpomognuto od strane politicara koje je taj isti narod doveo, rata ne bi bilo. Niko ne kaže da nije dobar deo sveta bio protiv nas ali treba malo pogledati nekad i svoje dvoriste, i ljude koji su nas vodili tad, i koji su dozvolili svakojaka nedela u ime nase države.
Krivica ima na svim stranama, vrlo prosto. Kao i u svakom ratu. Svako je imao svoje interese... A te price mi dobri borili se protiv zla, islamskih fundamentalista, ne piju vodu. Znamo sta je Sloba dogovarao iza kulisa.
Čekaj da li stvarno misliš da su albanski narko klanovi rodjaci Mahatme Gandija?Pa smo s njima mogli da se dogovorimo?Ili da je ustaša Franjo Tudjman hteo da da teritorijalnu autonomiju srpskoj Krajini,a ne da je otpočetka planirao ono što je uradio,a u Bosni je prosto činjenica da su arapske zemlje finansirale i slale ratnike u taj sukob.Mi smo tog našeg predsednika smenili i dobar deo Srbije nema neko posebno mišljenje o tom čoveku,zar ne?Ako je za pouku,dosta je.Da vidimo sledeće-Šta je Alija-bog,šta je Tudjman-bog,šta su Tači i Haradinaj-bogovi.A mi treba da izvučemo pouku?

Mi smo svoje pouke izvukli i krenuli dalje,svoje žrtve,teritorije i ljude na tim teritorijama ne smemo nikad da zaboravimo,to je sve...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.