Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doneta presuda u sporu između Srbije i Hrvatske, sud je drži u strogoj tajnosti  (Pročitano 24208 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Niti jedan od navoda nije niti činjenjica, a niti neoboriv. Upravo suprotno, sve su neistne, fabrikacije i iskrivljavanje stbarnog stanja.
Pa kad je tako evo ti mi odgovori na ova tri pitanja:
1. Je li bilo genocida nad Srbima u Hrvatskoj u II SR i koliko je Srba pobijeno, proterano i da to nije ucinjeno koliko bi ih po demografskim proracunima bilo danas?
2. Kako su Srbi "demokratski " izgubili konstituivnost?
3. Koliko je Srba ziveko u Hrvatskoj 1990. a koliko ih danas zivi i da li su dobrovoljno napustili Hrvatsku?

1. Ustaška kolaboracionistička zločinačka NDH jest počinila zločin genocida prema Srbima (i drugima) . To nitko nije sporio. ne znam koliko bi Srba živjelo sada u Hrvatskoj, nisam demograf.

2. Srbi nisu "izgubili konstitutivnost" jer je nikad nisu ni imali. Sbi u Hrvatskoj i dalje imaju sva ustavna prava kao i svi drugi građani Republike Hrvatske.
3. Podaci i broju Srba u Hrvatskoj prije i poslije rata su lako dostupan podatak, nema potrebe da ga ovdje ponavljam. Ja ne znam koji su bili razlozi zbog kojih su Srbi odlučili napustit Hrvatsku, to moraš pitat njih. Znam da već drugi.međunarodni sud utvrđuje kako u Hrvatskoj nije bilo nikakvog planskog.protjerivanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Alo be agregatu...nemoj da dirate coveka...

Sta vam smeta... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Niti jedan od navoda nije niti činjenjica, a niti neoboriv. Upravo suprotno, sve su neistne, fabrikacije i iskrivljavanje stbarnog stanja.
Pa kad je tako evo ti mi odgovori na ova tri pitanja:
1. Je li bilo genocida nad Srbima u Hrvatskoj u II SR i koliko je Srba pobijeno, proterano i da to nije ucinjeno koliko bi ih po demografskim proracunima bilo danas?
2. Kako su Srbi "demokratski " izgubili konstituivnost?
3. Koliko je Srba ziveko u Hrvatskoj 1990. a koliko ih danas zivi i da li su dobrovoljno napustili Hrvatsku?

1. Ustaška kolaboracionistička zločinačka NDH jest počinila zločin genocida prema Srbima (i drugima) . To nitko nije sporio. ne znam koliko bi Srba živjelo sada u Hrvatskoj, nisam demograf.

2. Srbi nisu "izgubili konstitutivnost" jer je nikad nisu ni imali. Sbi u Hrvatskoj i dalje imaju sva ustavna prava kao i svi drugi građani Republike Hrvatske.
3. Podaci i broju Srba u Hrvatskoj prije i poslije rata su lako dostupan podatak, nema potrebe da ga ovdje ponavljam. Ja ne znam koji su bili razlozi zbog kojih su Srbi odlučili napustit Hrvatsku, to moraš pitat njih. Znam da već drugi.međunarodni sud utvrđuje kako u Hrvatskoj nije bilo nikakvog planskog.protjerivanja.

Jedini naivniji narod od srba ste vi hrvati...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
mob
Samsung 111111
Mislim da je medjunarodni nacisticki sud rekao da nije bilo genocida a ne da nije bilo proterivanja.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Sergio, sve to stoji i ne verujem da iko zeli da zaboravi bilo sta , ali ne miislis da je vec SVE receno oko toga i ne vidim dalju poentu. Ne moze se ziveti u tome, proslost se ne moze promeniti koliko god mi preglabali o tome, kao ni stvari koje su se vec desile. Bitnije je nauciti pouke i videti svoju odgovornost tamo gde je ima u tome sto smo dozvolili da nam se dese sva ta nedela i sa tim poukama nastaviti dalje. Ali ovo forumasko prepucavanje, i ponavljanje jedno te istog, dovoljno je brate. Narocito je bespotrebno za one koji su zaista osetili rat na svojoj kozi.
Ne radi se ovde o "bilo kome",narod zaboravlja,ako hoćeš potiskuje ružne uspomene,ja sam mislio na državu,te stvari koje sam nabrojao moraju biti jasno i opširno obradjene u obrazovnom programu,dan proterivanja Srba treba da bude dan sećanja,taj dan hoću 24-časovni program na javnom servisu,ne zbog mene i tebe,nego zbog moje buduće dece i budućih generacija,to su temelji jedne nacije.

Kakve pouke ja mogu da izvučem iz toga što je NATO napao Kosovo i oduzeo ga,što su američki penzionisani generali koordinisali Oluju,što smo RS spasavali od islamskih fundamentalista i zapada bez ičije pomoći,što je Crna Gora koordinisanom akcijom zapadnih sila,pre svega SAD dobila nezavisnost?Oslobodite se tog nekog okova koji vam strani mediji nameću da smo mi nešto krivi pa sad treba da izvučemo pouke,da ne bi valjda ponovili grešku.Koju grešku?

Sve ovo što sam ti rekao meni ne smeta,apropo ovoga što govoriš,da nijednog trenutka,ne oklevam kada treba saradjivati sa zapadom,da podržim Francusku,da mislim o budućnosti moje zemlje i uvažavajući realnost saradjujemo sa svima,sa NATO-om jer je ovo trenutno njegova interesna zona itd.Identitetska pitanja jednog naroda se drže u srcu i treba sami sebe da podsećamo svake godine,ne Hrvate ili EU,nego nas same i našu decu,a u interesu naše zemlje treba da budemo mudre i hladne glave i da saradjujemo sa svim zemljama gde god nam je to u interesu nevezano za tu našu intimu,a to su naše žrtve i naša istorija...

Što se tiče forumskom prepucavanja,tako kad gledaš svaka je tema ista,ponavlja se,ali čovek može dosta interesantnih stvari da pročita tako da uvek gledam pozitivne strane,više nego negativne kojih sigurno ima...uključujući ovog damfiska kome sa svojevremeno morao da objasnim da njegove rukometaše u Beogradu nije čuvalo 30 000 srpskih vojnika  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
mob
Samsung 111111
Takođe, haško tužiteljstvo smatra da je udruženi zločinački pothvat hrvatskog vođstva bio na delu za vrijeme akcije "Oluja".[10] Vijeće je zaključilo da su hrvatske vojne snage i Specijalna policija počinili veliki broj zločina nad civilnim stanovništvom, u okviru udruženog zločinačkog pothvata koji je imao za cilj trajno uklanjanje srpskog stanovništva s područja Krajine, silom ili prijetnjom silom, što je predstavljalo i uključivalo deportaciju, prisilno premještanje i progon putem uvođenja restriktivnih i diskriminacijskih mjera, protupravnih napada na civile i civilne objekte, deportaciju i prisilno premještanje.[11]
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia e63
3. Podaci i broju Srba u Hrvatskoj prije i poslije rata su lako dostupan podatak, nema potrebe da ga ovdje ponavljam.

Према пописима становништва из доба СФРЈ Срба у Хрватској је било[23]:

1948 — 543 795
1953 — 588 756
1961 — 624 991
1971 — 627 000
1981 — 531 502
1991 — 581 661

2011 - 186.633

Citat
Ja ne znam koji su bili razlozi zbog kojih su Srbi odlučili napustit Hrvatsku, to moraš pitat njih.

Smile  Smile

Sigruno im bilo dosadno, pa otisli malo da promene sredinu, ni manje ni vise nego njih 300 000, i to sve tamo pocetkom avgusta '95...

IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
mob
Samsung 111111
Pa mozda izasli malo ljudi da se prosetaju pa ce da se vrate.

Nije nama prvi put da se kolektivno odsetamo do Grcke preko Albanije i sl  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ode brat hrvat.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia e63
Pa mozda izasli malo ljudi da se prosetaju pa ce da se vrate.

Nije nama prvi put da se kolektivno odsetamo do Grcke preko Albanije i sl  Smile

Ma da, znas kako ono kazu, istorija se ponavlja...pa tako i mi, malo, malo pa neko premestanje  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2015, 21:33:56 od Jack_10 »
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.