Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Doneću titulu u Inter  (Pročitano 5315 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa dobro. to su opet bile 3 zvezde uz jos jednog prosecnog finlija.. i ostalo je bilo krsh.

Citat
Tacno, pricam malo napamet ali kad neko pobedi vise puta u nadoknadi vremena, meni to bude sumnjivo. (posebno u slucaju ekipe koju ne volim - Milana)
Obrni paznju na ovo iznad
Citat
Sto opet nije razlog za onakvo izrazavanje, jedno je kad kazes "nisi u pravu" a drugo "nemas pojma, ti si klinac, ordinarna glupost, ti nemas mozga" i slicno, sto sam imao prilike da vidim na raznim diskusijama od strane mnogih ljudi. To me samo nervira, nismo srednjoskolci pa da se tako prozivamo, glupo je...
Covek je rekao da imas klinacko razmisljanje.. pogledaj i sam sta si sad rekao..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Sta sam rekao molim te?

Klinacko razmisljanje zato sto mislim da se poneka utakmica namesti od strane Juvea i Milana? Ne bih rekao.

A pricam malo napamet zato sto ne mogu da se setim da li je bilo pre 3 ili 4 godine. Svi zaboravljamo, zar ne?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
neko pobedi vise puta u nadoknadi vremena, meni to bude sumnjivo. (posebno u slucaju ekipe koju ne volim - Milana)
Svaka ekipa ima sezonu kad dobija utakmice ili gubi utakmice na kraju, ali posto je tebi milan uzeo zvecku ti mrzis milan pa taman odigrao sve ok za tebe ce to biti sumnjivo. Jer ti sumnjivo i sto je PSV na kraju ispao i ako je do 91 minuta imao aktivan rezultat? Smiley
To je fudbal. Jedna lopta najcesce sve resi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Milan je slucajno klub gospodina Berluskonija...  Smile   Kad nekog ne volis jednostavno vise pazis na takve stvari.

Divim se tvojoj naivnosti i verovanju u postenje ljudi, pazi samo da te neko ne predje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Doduse ne vidim razlog za prepucavanje i vredjanje, to je uvek bolje izbeci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kakve veze sto je Milan Berluskonijev? Pa pola italije je beruluskonijevo a opet juve ima ubedljivo najvise titula u poslednjih 15 godina Smiley
I inter je Moratijev Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Berluskoni ima mnogo uticaja, cini mi se vise od Moratija. Ali da ne pricam bolje napamet... Smiley

Interesantno, Inter ne moze Milana nikako da pobedi u derbiju, kao da im se noge tresu. Kompleks uspesnog komsije, rekao bih. Mislite li da ce to da se promeni skoro?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da je ove sezone to interu bio najmanji problem...
Nemaju stabilnu igru.. nema tu sta da se prica.. klub kao milan to sigurno nece pustiti da prodje nekaznjeno.
Real je najveci i najbogatiji te najuticajniji klub na svetu.. pa su mu posledjih 10 godina titulu uzimali i deportivo i barsa, moz biti cak i selta.. ne pamtim spance, ne zanimaju me previse, poneka utakmica eventualno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Sta ja znam, Spanci su mi malo zanimljiviji za gledanje od Italijana, nisu smorni kao sto Italijani znaju da opletu 0:0, 1:0 previse cesto...

Sta mislis jos koliko Miha moze da izgura, sezonu ili dve?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako ga obidju povrede i ako ga prebace u sredinu komotno do 40te.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.