Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Okt 2025, 11:24:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 628
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Domace matorke (Ex Yu 30+) - Vol.2  (Pročitano 6269921 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E61
moze li i meni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
prfff. . . vilma,pa shta mo mi ostali shugavi ?
Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

A šta tebi konkretno smeta? Reci koje su tvoje slike i moderatori će ih obrisati ali kada neko okači slike na FB okačio ih je da ih neko gleda!
Citat

Smetaju mi takvi kao sto si ti!!! Ako neko kaci provokativne slike,slazem se,ali ako neko okaci normalnu sliku na profil i nadje se neko "pametan" kao ti da kaci na ovakve forume onda se nikako sa tim ne slazem.I niko nema pravo da kaci tudje slike bez znanja te osobe,iz kog god razloga ta osoba kacila slike !Imate sajtova koliko vam dusa hoce za takve potrebe,ne razumem cemu onda narusavanje necije privatnosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
@guzelclub, ne palamudaj... Smile
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95
Tema je prijavljena moderatorima,i nadam se da ce u najkracem roku biti obrisana,zbog nenormalnih ljudi koji skidaju i kace tudje slike,posto nemaju pametnija posla u zivotu!!!A takvih bolesnika,nazalost,ima mnogo!

Hahahahaaaaa, odavno se nisam ovako ismejao !
Ma ko si ti da prijavljujes temu moderatorima , bre @!
Juce se pojavis na forumu i prva poruka ni manje ni vise, nego lock teme... Strasno ! Kakva je razlika izmedju istih slika na facee i ovde na bureku. Nema je. Sto si trazila to si dobila. Sta sad , mi nemozemo da gledamo, kao da smo mi nedajboze sugavi , jeli..  Smile 

Bezi bre gnjido , da te nevidimo vise ovde osim ako ne okacis svoje slike , jeli  Smile Smile

Sto se tice korisnika "guzelclub" , posalji mi svoju sliku na mail , pa cu ti kazem jesam spricnuo na nju ili nisam  Smile Smile Smile .

Cisto da eto imas neku satisfakciju ali i radi repera , da znas kakve slike ubuduce da kacis na facee.

Jer mi ti ovde dodjemo kao neka kontrola. prodjes Burek, mozes u svet !
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 03:05:42 od elitecrow »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Link obrisan.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovog koji se buni pribit na križ, ako ti ne odgovara nemoj gledat, isto ko šta ja ne volim pedere i ne gledam takve filmove i slike, nemoj ni ti ove, jednostavno FO!  Smile

I evo malo Dragane!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1_d.jpg
(50.02 KB, 540x720)
2_d.jpg
(55.82 KB, 540x720)
3_d.jpg
(57.49 KB, 469x720)
4_d.jpg
(130.32 KB, 540x720)
5_d.jpg
(57.34 KB, 453x604)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

A šta tebi konkretno smeta? Reci koje su tvoje slike i moderatori će ih obrisati ali kada neko okači slike na FB okačio ih je da ih neko gleda!
Citat

Smetaju mi takvi kao sto si ti!!! Ako neko kaci provokativne slike,slazem se,ali ako neko okaci normalnu sliku na profil i nadje se neko "pametan" kao ti da kaci na ovakve forume onda se nikako sa tim ne slazem.I niko nema pravo da kaci tudje slike bez znanja te osobe,iz kog god razloga ta osoba kacila slike !Imate sajtova koliko vam dusa hoce za takve potrebe,ne razumem cemu onda narusavanje necije privatnosti!

Vidi ovako:
1.ako ti je cura ili žena postavila slike na FB gdje je polugola, u minjacima i tako, i spustila nivo zaštite na profilu  tako da to svi mogu vidjeti i prihvata u prijatelje sve koji to zatraže,  onda ti je to neka poruka i nemoj da ti smeta što te slika dođu i dovde jer to sigurno ne smeta ni njoj
Ako si ti muž ili momak takve neke cure pa ti smeta što su njene slike osvanule ovde - mjenjaj curu

2.Ako si ti ta cura ili žena pa te "iznerviralo" što su tvoje slike došle dovde onda si mnogo naivna i onda bi te zamolio da se javiš na p.m. da ti i ja odemo na kafu da ti objasnim kako funkcioniše taj perverzni i strašni svijet  interneta a posle možemo kod mene da slušamo ploče

Ima tu još par detalja ali ne bi da dužim, za sve ostalo što te interesuje - javi se, objasnićemo ti! 

« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 10:08:43 od mladeng »
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 682
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Mislim da previse dajete znacaja ovoj budali
A valjda smo svesni da ce se s vremena na vreme pojaviit ovakvi kreteni
Jedini odgovor ovakvima je da se nastavi sa kacenjem domacih matorki, bez ikavkog daljeg upustanja u ovakve diskusije, jer se time nista nece dobiti...njegovo misljenje necemo poromeniti a mi cemo izgubiti ono zbog cega smo ovde a to je uzivanje u  domacim matorkama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b11

Šta je to provokativna slika?  Gde to piše da niko nema pravo da kaći stuđe slike? Kome je do privatnosti taj ne stavlja svoje slike po net-u. Prema tome, ne lupetaj gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jebat je tut forza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 628
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Okt 2025, 11:24:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.