Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 15:25:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Domaca narodna muzika  (Pročitano 24407 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
jbt jos jedna tema o narodnjacima...i tome ko je u pravu a ko ne...ko je shaban a ko je urban....i opet ista prepucavanja..
Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 14:12:48 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
toma je legenda
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 88
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Sony Xperia Mini Pro
Dajte bre ljudi sta pricate!? Promasen zivot, ovo-ono. Sta treba da budem, sano duso? I kad smo vec kod jbn MODE i lanaca, svaki dan vidim neke nove pankere, rockere, metalce, koji su do juce izgledali k'o pederi, kurave, jer to je sad MODA! Danas nose lancine, pocepane farmerke... A do pre par godina ljudi koji su tako nekako izgledali su bili NARKOMANI, KLOSARI... A i kakve veze kako cu ja da se obucem. To je moja stvar. Ako hocu izacicu u grad go, zimi u majici i sortsu, leti u skafanderu... O tome raspravljaju kako je ko obucen iskompleksirani ljudi kojih danas u Srbiji ima mnogo. Da se vratim muzici, realno bolje je napraviti hit koji ce ostati hit narednih nekoliko decenija, nego hit koji ce ostati hit narednih nekoliko nedelja. Sta bre o ovome i ima da se raspravlja. Pitajte neke ljude koji se bave ozbiljnom muzikom sta je bolje,npr. Guns n' Roses ili neka Semsa, Seka, Indira...
Naravno, nemam nista protiv starogradske muzike, ili izvorne narodne muzike, ili nesto tome slicnom, ali ovo novo od '90 pa na dalje je bruka i sramota.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2007, 01:50:32 od Bessarabia »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4839
Zastava Srbija - Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5800XpressMusic
Ko voli narodnu muziku neka sluša, a ko ne voli neka sluša  onu vrstu muzike koja mu odgovara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N70
Citat: ns baby link=topic=210763. msg3937399#msg3937399 date=1189113894
Ko voli narodnu muziku neka sluša, a ko ne voli neka sluša  onu vrstu muzike koja mu odgovara  :wave:

Slazem se sa tobom.  Postoji jedna cinjenica: Niko ne slusa narodnjake :weirdface:, ali ja se ubih od para svirajuci te iste narodnjake koje svi pljuju i to po svadbama, klubovima i tzv.  folkotekama gde je prosek godina od 21-28 :shock:, i ne mogu da mrzim narodnjake (kinta je to, brate), mogu samo za svoju dusu da slusam ono sto volim kao i svi ostali.  :mrgreen: Ali najveca istina je da se u Srbiji van narodnjaka tesko moze napraviti neka lova, probao sam i pop i rock, ali to se van Beograda ne moze isplatiti.  Zato su verovatno "zabavnjaci " kivni na "narodnjake" pa se ovakve diskusije mogu razglabati do sudnjega dana, pa i posle. . .  (Ko prezivi, pricace) :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Poštujem našu staru,pravu narodnu muziku,ali ovu Novokomponovanu (ZAM,Grand Produkciju,Gold i slično) mislim da bi trebalo zabraniti,ukinuti...Jednostavno truje mozak i zatupljuje našu decu,koja to gleda.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Da li je ovo tema za pljuvanje narodnjaka ili ima i nekih linkova za skidanje istih.   Mene konkretno zanimaju linkovi za skidanje narodnih kola.   (Chaslav Ljubenovic,Zoran Paunovic itd).   Ako neko zna gde ima zanimljivih stvari javite.  
Fala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jos nisam cuo narodnjake koji su mi se svideli, mada nisam mnogo ni cuo. Ako cujem to ce biti cista slucajnost jer bas i nemam plan da slusam stvari dok mi se nesto ne dopadne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K - 700i
Kolko me smaraju odredjene osobe koje imaju poriv da pljuju po narodjacima kao da je njihovo muzicko opredeljenje od Boga poslato! Slusaj sta ti se svidje i ostavi druge na miru! Svi su neki muzicki eksperti i oni ce da mi kazu sta valja a sta ne valja! Lepo ima izreka o ukusima ne treba raspravljati i zato  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k530i
umirem, umirem, maaaaaaaaajko!!!
Jel' to treba da bude neki poucan text?? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 15:25:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.