Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:11:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najgluplje dijete svih vremena  (Pročitano 2428 puta)
22. Maj 2012, 16:41:39
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
LG G2
Ne razmišljajući o posledicama tako neodgovornog ponašanja prema svom telu, upuštaju se u riskantne režime ishrane, koji su često opasni po život. Izdvojili smo nekoliko najglupljih dijeta koje nikada ne bi trebalo uzimati u obzir.

Parazit u želucu
Korisnici ove dijete namerno progutaju parazita koji se nastani u crevima i jede hranu umesto njih. Nema potrebe napominjati zašto je ova dijeta na prvom mestu najbizarnijih dijeta ikada.

Kockice leda
Nakon doručka i večere jede se par kockica smrvljenog leda, a nakon ručka cela čaša puna ledenih kockica. Osim problema sa zubima, ova dijeta uzrokuje vrtoglavicu i mučninu.

Ručak od vate
Umesto hrane jede se vata koja zauzima prostor u želucu i daje osećaj privremene sitosti. Ovakav način mršavljenja dovodi do začepljenja creva i ozbiljnih zdravstvenih problema.

Dijeta žvakanja
Svaki zalogaj hrane može se žvakati 32 puta, ali se ne sme progutati. Bez obzira što je moguće osetiti ukus hrane, ovo je čisti primer gladovanja koji može dovesti do smrti.

Dijeta uspavane lepotice
Korisnici ove dijete drže se principa '"ako nisi budan, nećeš jesti" pa stoga pod jakim sedativima "odspavaju" kilograme i po nekoliko dana. Jako glupo i jako opasno.

Preuzeto sa B92

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 22. May 2012, 23:36:29)
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
"Dijeta uspavane lepotice
Korisnici ove dijete drže se principa '"ako nisi budan, nećeš jesti" pa stoga pod jakim sedativima "odspavaju" kilograme i po nekoliko dana. Jako glupo i jako opasno."

ovo mi je poznato...znam jednu djevojku...koja se pre nekoliko godina..
tamo negdje 2005 zvekala leponexom...tri mjeseca...
i smrsale joj noge i trup a glava ostala ista..Smile i lice joj  natekli..ko krohna...a stomak se naduvao ko kod trudnice...
uzas...jedan.....ko les je bila...

i dan danas joj je lice podbuhlo...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Anorexia for Dummies
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Da li je moguce da postoje osobe koje pribegavaju ovakvim nacinima samo da bi izgubile koje kilo?   Smile

A i ja pitam gluposti...  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
najgore je to sto to ne rade osobe koje zaista i imaju problem sa viskom kg...uu vecini slucajeva taj visak i ne postoji...
nego one ufurane...umisljene...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Citam "najgluplje dijete" i mislim da je "dete" na ijekavici i nikako mi nije jasno kakvi paraziti i uspavane lepotice se pominju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia C5-00

Being brainless, you are doing it right!
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Parazit u želucu
Korisnici ove dijete namerno progutaju parazita koji se nastani u crevima i jede hranu umesto njih. Nema potrebe napominjati zašto je ova dijeta na prvom mestu najbizarnijih dijeta ikada.

Citao sam da su pre zene debele zene ubacivale malu, slatku, decicu pantljicare koja posle narastu kao mamica.. I onda bude kasno.. Bolesni su..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:11:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.