Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dolazak BH navijaca na tekmu SCG-BiH?  (Pročitano 19928 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
evo mali doprinos....gledati sa quick time

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
2 videa.rar (133.04 KB)
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Sarajevska štampa o utakmici

Fonet

Tokom fudbalske utakmice SCG-BiH, na delu tribine sa navijačima BiH, "odjekivalo je kao na frontu", piše "Dnevni avaz" od četvrtka.

Sarajevski list, koji navijače SCG naziva "huliganima i primitivcima", navodi da su uoči, ali i tokom meča, navijači SCG sa istočne i južne tribine stadiona gadjale navijače iz BiH stolicama, flašama, kamenjem, petardama, ali da je policija udaljila deo publike na obe tribine od navijača tima BiH.

"Večernji list" piše da su sinoć "u paklu Marakane nogometaši SCG pobedili reprezentaciju BiH", a da je najbolja vest što "nije bilo mrtvih".  "Više od tri sata specijalcima MUP-a SCG trebalo je da smire uzavrelu krv navijača dvaju suparničkih reprezentacija. Naime, navijači SCG, posebno iz Republike Srpske (RS), već 45 minuta pre utakmice su plastičnim bocama, bakljama i stolicama zasuli vidno malobrojnije navijače BiH. Intervenisala je hitna pomoć, a policija je jedva sve to držala pod kakvom takvom kontrolom", piše list.

"Oslobodjenje" navodi da je utakmica završena skandiranjem, bakljadom i slavljem na Trgu Republike, a da reprezentaciji BiH ostaje samo da žali što ni ovaj put nije uspela da se plasira na veliko takmičenje.

Takodje navodi se da je najmanje dvadesetak navijača iz BiH prebačeno u beogradsku bolnicu.  Elektronski mediji danas uglavnom prenose agencijske informacije o broju povredjenih u Beogradu i slavlju nakon utakmice.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 184
Ja ne znam ko je sada stoka ja mislim da nismo mi [img][/img]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
svi su oni mnogo mnogo veca stoka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
E ponosan sam sto sam srbin uvek sam i bio ali sad

jos da dodam na kolena pred srbe! !

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 13. Okt 2005, 19:41:56 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sad jedan offtopic, al moram, sorry. Elem, zar moderatori ne bi trebalo da budu primer ostalim clanovima? Nazivanje stokom bilo koga mi ne mirise bas na dobar primer  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
A zasto bi se ja sada upustao sa tobo u neku dalju raspravu o tome. Ja sam to rekao stojim iz toga i ja to obrisati necu.

Znaci ja treba da budem primer i da pricam kako su sad svi nevini povredjeni na toj utakmici, kako su trebali da dodju u Bg da naijaju za BiH a nasi navijaci kada odu u Sarajevo i navijaju oni su stoka.

Ono sto nasi sportisti dozivljavaju u Kranju, Zagrebu, Sarajevu....verovatno su zbog toga oni sami krivi.

Svi oni koji su bili i u Kranju i u Sarajevu i u Zagrebu su mnogo, mnogo veca stoka nego oni nasi, nego mi.

Kakvo navijanje je u Bg kada dodje Cibona, Zagreb ili neko drugi ni blizu kao u Zagrebu, nase igrace su gadjali cim su stigili u dvorani drazen petrovic, nasi novinari su dobili batine.

E ja na to necu da sutim zaista i za mene ce svi oni biti stoka najveca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Kad je vec morao da bude offtopic, mogu ja o tim dogadjajim jos nije mi tesko zaista al mislim da je i ovo dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Oni vas zovu stoka, vi njih, dakle ko je u stvari stoka je diskutabilno. Ono sto sam ja htela reci je da nije, bar po meni,to lepo cuti ni sa bilo cije strane. Toliko, no more offtopic od mene. Sad mozete nastaviti da se nazivate pogrdnim imenima, ja sam rekla sta sam imala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Sve ja to razumem, nista ti nisi rekla pogresno ali...

Stvarno ne znam da li znas nesto u vezi toga sta se desava sada, opet ponavljam jedna Cibona dodje u Bg odigra protiv Partizana, pobedi i ne desi se ni najmanji incident, taj Partizan ode u zagreb izgubi i uz trenera jos par njih izadje sa laksim povredama, trener sa razbijenom glavom a o vredjanju da ne pricam.

Da li je diskutabilno ko je stoka?

Nije to lepo cuti, niko ne kaze da jeste, ali kada nasi sportisti bilo, ma 10% primljeni kao svi oni koji dodju u bg niko nista nece reci.

Sad ima i kod nas svakakvih i navijaca i ljudi, bude vredjanja i sa nase strane ali u manjoj meri, ne opravdavam ovim nikoga ali ti opet kazem Beograd nije ni blizu nacionalisticki nastrojen kao i Zagreb i Sarajevo, jeste nastrojen ali ne kao ta dva grada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.