Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:29:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dokle je Srbija stigla sa reformama?  (Pročitano 3114 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Što se mene tiče završili smo.

А не, тек смо почели. Ниси ми одговорио на неколико питања
1. Да ли ћеш и у Скупштини причати како је патријарх "матори зликовац"?
2. Што ја треба да се стидим од тога колика ми је плата у овој Србији?
3. Пред ким да ме буде срамота - пред Богом, нацијом, човечанством?!? Колико знам ти одбацујеш сва та три појма...

Као што видиш, није реч 'тица ластавица, па да одлети небу под облаке. Него ти се качи као реп. И прати те.
То има и везе са темом. После свега што сте причали о Србима ви из ЛДП не можете бити ни за шта релевантни. То ће показати избори, а ако нешто и напабирчите, показаће каснији преговори око састављања владе. Наравно, ви сте се и показали... Чедица као потпредседник за "евроатланске интеграције" Smile

@RufusBG i @Duh Sekire ima ko da se brine o letenju sa foruma. Opustite se malo...

Није ми циљ да га избацим са форума, већ да скренем пажњу на његове испаде и нелогичности, посебно пошто је реч о кандидату за посланика. Имајте у виду да постоји могућност да све што Руфус каже уђе негде као званични став изабраних органа. Зато треба указати на то шта је он све говорио.
А тема је требало да се затвори јер већ има више тема о економској ситуацији у земљи и једна тема о изборима.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 08:35:15 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@RufusBG i @Duh Sekire ima ko da se brine o letenju sa foruma. Opustite se malo...

Није ми циљ да га избацим са форума, већ да скренем пажњу на његове испаде и нелогичности, посебно пошто је реч о кандидату за посланика. Имајте у виду да постоји могућност да све што Руфус каже уђе негде као званични став изабраних органа. Зато треба указати на то шта је он све говорио.
А тема је требало да се затвори јер већ има више тема о економској ситуацији у земљи и једна тема о изборима.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i

Citat
Имајте у виду да постоји могућност да све што Руфус каже уђе негде као званични став изабраних органа

a ti si bas iskomplexiran zato sto nisi na listi za poslanike SRSa?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Имајте у виду да постоји могућност да све што Руфус каже уђе негде као званични став изабраних органа

a ti si bas iskomplexiran zato sto nisi na listi za poslanike SRSa?

Ја нисам професионални политичар, а нећу гласати за СРС. Већ сам се одлучио по том питању.
Међутим, имам право да знам шта нуде политичке опције које су на листићу и да постављам питања у вези тога.
Питање за тебе Вања је веома просто, пошто се јављаш:

Да ли ти грађанима Србије предлажеш да гласају за кандидата који је рекао како је патријарх матори зликовац?
Да или Не???
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Snimak prezentacije možete naći na ovoj adresi:

http://rapidshare.com/files/10920657/ekonomski_program_1.wma.html

Koga bre zabole za tu grupu narkomana i pedera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
Да ли ти грађанима Србије предлажеш да гласају за кандидата који је рекао како је патријарх матори зликовац?
Да или Не???

Mislim da crkva ne treba da ima veze sa drzavom, tako da ako neko prica o crkvenim velikodostojnicima na taj nacin, onda je to njegov privatni, a ne politicki, stav.

U kom kontextu je to rekao?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Могуће је да ће бити демантовања... Извесни Мехмед је избацио форум на коме је несуђени посланик износио своја мњења, али је ипак архива враћена функцију. Дакле:
A sto se Krajine tice, ona nikada nije trebalo da postoji. (Намерно сам линковао пост изнад да се види како је то коментар уваженог кандидата на списак злочина у "Олуји")

Ево како се кандидат изјашњава о једној политичкој неистомишљеници:
Sanda je debil kao sto joj je tata bio.

И наравно, ево шта је кандидат за посланика рекао о патријарху:
Patrijarh je totalni kreten.
Па мало касније:
Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa.

Има ово везе са темом - онај ко је причао такве гнусобе нема права да покушава глумити озбиљност.
За Вању - контекст је присуство патријарха на пројекцији филма о злочинима над Србима. Иначе, сложићеш се да ниједан контекст не може да оправдава такву јавну реч. Ако неко не може да смири живце нека удара у џак. А ако му је једини начин пражњења по форумима, онда нека рачуна да ће га неко подсетити на то кад се буде кандидовао за јавну функцију.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ti si bre boilesnik koji je ljudima pretio da će im klati decu i sada bi da to sakriješ.

I da to što pretiš ljudima klanjem dece te prati i pratiće te sve dok se budeš izdavao za normalnog čoveka a ne budeš otvoreno rekao da si bolesnik.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 12:19:49 od RufusBG »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Не знам то за клање деце, али знам да ја нисам кандидат за посланика, а ти јеси. Према томе, изволи одговори на питања... Или да констатујемо да се стидиш онога што си пре рекао... Или је то можда тактички, можда намераваш да тако вређаш људе са скупштинске говорнице и кријеш се иза неког имунитета. Само пази - нема тог имунитета који ће те штити од куповине цигли - посланицима наплаћујем дупло. Smile

Дакле, занима ме уважени кандидату
1. Да ли ћеш и у Скупштини тврдити да је патријарх матори зликовац
2. Да ли ћеш и у Скупштини вређати (друге посланике) и те увреде ширити на њихове умрле родитеља
3. Да ли ћеш и у Скупштини ширити антисрпску мржњу као на разним форумима
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ne vredi ti ništa da bežiš sad kada su i ovde ljudi videli o kakvom se bolesniku radi.

Mislio si da možeš da napustiš forum i da se sve što si uradio ne broji, međutim prešao si se. Neke stvari te prate i to ne političke stvari već najgnusnije pretnje korisnicima za koje ne ti sam ne možeš da kažeš da nisu istina jer znaš da jesu.
I sad opet pretiš. Ovog puta ciglama.

Sad treba da uoptrebiš svoje staro oružje. Povučeš se na par dana, promeniš nick i vratiš se dok te opet ne provale.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:29:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.