Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69233 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Citat
Pa neka promene oblok, sve je bolje od turbo folka..

cak i Britni Spirs i eurodance... ne bih rekla

Citat
A sto se tice borbe protiv istog, resenje  bi bilo da pobijemo sve pemzionere i da deci koja ih slusa pripretimo istom sudbinom...

hm... znaci.. bilo bi ubijeno 99% stanovnistva Srbije...toliko o borbi protiv bele kuge... mada... nisu penzioneri glavni konzumenti te muzike...

Citat
Ne, ozbiljno, ne mozes se boriti protiv toga, jer je to slika stanja u kakvom je drzava...
Kupi mi bundu od nerca, uteraj ga  moju garazu i sl.

pa, to se bar moze promeniti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim, klinci idu na te narodnjake, tam se opijaju(ja se bar napijem uz dobru muziku)
zanimljiva mi je recenica, nevezano od teme... ne vidim kakva je razlika uz koju se muziku ko napija? mozes da se napijes i bez muzike ali ne vidim zasto bi se uopste napijao?! nikad nisam razumela draz odlaska na koncert/zurku samo da bi se napio i ponasao se kao blesav, sutradan se ne secajuci gde si i zbog cega bio  Smile

A sto se turbofolka tice. Ne znam sta da kazem. Ne slusam, ne znanima me, samo mi bude zao kad nekom klincu od 14-15 godina pomenes "Plavi orkestar" "Crveu jabuku" "Srebrna krila".... a oni te belo gledaju, jer nikad nisu culi za njih...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 2730
Da ne govorimo o kultnim stranim bendovima...
Jbt, 3 dana objašnjavaš nekome ko su Deep Purple...  Smile
(konkretna situacija, pred njihov koncert u BG-u)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
pa ne morate pobijati babe i dede sto su dosle da tapsu onom 'armonikasu Popovicu za 200din. Treba poceti od Pinka i jos par tih budjavih televizija koje unistise jednu naciju i kulturu! I onda lepo pustis u udarnom terminu D. Purple , Pink Floyd , Doors-e, Queen...da nauci stoka nesto!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Citat
"Plavi orkestar" "Crveu jabuku" "Srebrna krila".

pa... stvarno cudno... s obzirom da su oni bili turbo folk 80-tih... posebno plavi orkestar... "fa, fa, fasista.. nemoj biti ti.. jerbo cu te ja... draga ubiti"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 811
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola V3x
problem je u narodu, jer to sto ti narodnjaci makljaju najvecu lovu, znaci da je najveci procenat stanovnistva spreman da ode na koncerte i na tezge po restoranima i splavovima. mogu samo da kazem da je tuzno sto najnize pobude, koje se opevaju u jadnim tekstovima danasnjih narodnjaka, mogu da se probude u tolikom broju slusalaca i fanova!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Ljubav je trijumf maste nad inteligencijom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
               Treba da se kod ljudi promeni svest, dati ljudima do znanja da postoji i nesto drugo, naravno daleko bolje, jer nije tesko imati bolju muziku od nase, danasnje muzike.

Razlog slusanja i ovolike zastupljenosti ovih odvratnosti od muzike je u tome sto je velika vecina nase populacije seljackog mentaliteta, niske svesti....to naravno ne znaci da samo seljaci slusaju tu muziku.

Beograd je grad sa najvecim procentom seljaka na jednom mestu, kao takav cini glavni centar lose i jeftine zabave, primitivizma i niske svesti. Moj odgovor: Kadase stvari u Bg-u promene, moze se racunati i na bolji izbor publike koja slusa muziku, ovako................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
"Plavi orkestar" "Crveu jabuku" "Srebrna krila".

pa... stvarno cudno... s obzirom da su oni bili turbo folk 80-tih... posebno plavi orkestar... "fa, fa, fasista.. nemoj biti ti.. jerbo cu te ja... draga ubiti"

hm... pa sad... ja sam ih slusala 90-ih kad je turbofolk gori od danasnjeg bio u najvecem jeku, tako da su oni u to vreme bili Mozzart za razne sumnjive likove koji su se pojavljivali na TVu. A Plavi orkestar je pevao i "kad pomislim na te stara ljubavi, zao mi je sto smo bili samo dobri durgovi.." pa "daj nam sunca, daj nam sunca daj, da nam sunce vijecno sja..." i tako da lje da ne nabrajam bezveze. Pesma koju si izdvojila je cist promasaj, a svako ih ima u svojoj muzickoj karijeri.

Poenta je u tome sto danasnja deca nemaju pojma ko su mnogo veci muzicari i od Plavog orkestra i od svih gore pomenutih, a napamet znaju svaki hit Grand parade..  Smile

EDIT: a sto je najgore, umesto da ugase PINK, ugasili su TRECI KANAL, mozda i najbolji kanal kod nas  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 11:58:54 od stoperka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Drustvo ja sam clan kulturno-umetnickog drustva vec 16 godina. S njim sam proputovao ceo svet. Gde god smo nastupali bili smo BUM. Kad se prave zurke za clanove nekog festivala uvek je Srpsko vece najbolje.Svima se u svetu dopada nasa muzika osim SRBIMA. Englezi su odlepili za Cecinim albumom London Mix, tamosnji DJ mi je davao 1000 funti samo da mu dam Cecin disk.
Sad stavite prst na celo i razmislite ko je primitivnog misljenja, onaj koji postuje svoju muziku ili onaj koji pljuje po sebi i svojim korenima.

P.S. Naravno ne podrzavam gologuze pevaljke koje su prodale 2-3 krave na bi reklamirale sise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
@stoperka

koliko se ja secam, plavi orkestar je od pocetka okarakterisan kao sund, a ta titula je ostala do kraja njihove karijere Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.