Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69528 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
pa i treba da se u 4 razred trude da izgledaju kao jk to je naprednost a ti nemoj da pricas o necijem mozgu posrto si protiv naprednog stila oblacenja vec starinskog ....
E sad ga stvarno pretera! Ako ti nemas problem da se tvoja cerka oblaci kao fuxa sa 10 godina ja imam.
Non-stop potenciras modero i napredno, a nisam bas siguran da sva danasnja moda podrazumeva
gole sise i dopicnjake. I ja koji ne pratim modu znam da duboki dekolte i minic ne idu zajedno, a
to sto ti mislis da ako Seka stavi pelenu na glavu, da je to najnoviji svetski trend onda je jasno da se
tvoja objektivnost zavrsava sa emisijom grand show.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ko kaze da ja gledam seku i sta ona stavlja na glavu pre neki dan slaica cukteras obukla haljinu ko cergarka i to mi je bilo odvratno a to sta ide a sta ne ide i to me boli kurac ja sam covek ispred svog vremena ima da se nosi i dekolte i minic i nemam problem sa tim da mi se cerka tako oblaci nevolim decu i nemam nameru da ih imam ali ja nisam lazni moralista i majmun ako moja zena mora da bude fuksa pa sta ja da ocekujem od cerke i alo je za meme idealan muskarac kao ja a ja jurim fukse pa onda i nju treba da juri neko kao ja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Aha, zanci ti si mesija! Praise the lord! Covek-jebach, duh Erica Cartmana u telu Rona Jeremya, britkog uma
oslobodjenog moralnih skrupula, osnivac teorije "fuxa-jedinica za meru dudlanja i njena prakticna primena",
prvi prestavnik pokreta "stop! interpunkciji", vlasnik svetskog rekorda u duzini recenice, jedan od pionira......

OK, jasno je da razgovor krece u nekom vrlo beskrajnom smeru...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
evo ja da se javim - postoji izreka " o ukusima se ne treba raspravljati" - komunizam!!!

ukus pametnijeg i obrazovanijeg coveka je bolji nego ukus redneka, a srbija izgleda ima vishe redneka od samih stanovnika teksasa.

1.ni jedan jedini pevac u celoj grand postavi nije kvalitetan liricist (tekstopisac)
supreotno tome, jedna ocigledno nemoralna zena kreten - marina tucakovic - taj posao obavlja "najbolje" i tu krecu problemi. uporediti njih, i pesme od Milanceta radosavljevica i Ljube alicica

shodno tome, uporedio bih, iako je Ljuba Alicic jedan ne preterano pametan ciga, kako su zvucale njegove pesme, i kako ove sadashnje -

Ljuba: Da ona ne cuje sapucem ja njena su oka dva moja sudbina

i evo, sad razmishljam, ko iz cele te grand postave, koje idu po teveu ima prost ljubavni tekst, koji ne racuna pominjanje BMW-a, noge ispod stola, vitko telo, i da mu ortaci drze kafane i klubove ... znaci, ni poredjenje ne dolazi u obzir. Nijedna pesma nove svojte grandovaca nema ljubav u sebi

rezultat Grand VS NE-Grand - 1:0

--------------------------------------------------------------------------

1. stajling ekipe iz granda, i ostalih narodnjakosa nove sorte je katastrofa, jedina dobra stvar koju je skandal ikad napisao je da ti oloshi tripuju da su zvezde,a nisu ni svesne da sve do jedne nose fush luj viton torbice, koje im je pijachar uvalio za hiljade evra. ali nije ni to bitno, nije bitan ni luj viton ni prada, vec neophodnost njihova da budu skupi, i napadni. evo, zamislite da kuci dovedete slavicu cukterash, i pokazete je roditeljima ? a onda, zamislite neku finu, sa fakulteta, koja ne izuva kako izgleda, ali je fina, i nasmejana, i kulturna, i ne ispadaju joj sise naokolo, zbog koje bi se osecali ponosnije ? i koja bi vam bolje dete vaspitala, grandovka koja se probila preko picke, ili ona koja je spremna sama da se uhvati sa zivotom, a samo joj je bonus, shto ste uz nju ?

rezultat Grand VS NE-Grand - 2:0

--------------------------------------------------------------------------

3. Ja mislim da svaka klinka zna ko je dara bubamara, i ko je njen laki ... i posle dobri momci, kojima cale i keva nisu ostavili 4 butika, naidju na lepu klinku, i gledaju je kako se lize sa debelim celavcem u separeu teatra, il gde vec ... a vidi li iko slicnost sa darom, i teatro klinkama ?
pa evo malo da vam otvorim oci, poshto mi tetka zivi u ceshkoj, a srbija je ceshka pre 20 godina -

svaka od tih fenomenalnih klnki (pogledati podforum Sex ~ Erotika ~ Lepotice - 18+) ce biti "najbolja u kraju" i svi ce je voleti, i oni bolji momci ce videti kako joj potencijal zamire sa svakom voznjom u skupom autu lokalnog tarzana, i bice im zao, ali nju bole dupe, lepo joj je .. i onda, kad mnogo sperme po faci njenoj bude istovareno, ona ce se spanjdati sa jednim od njih, na dete najverovatnije. i onda, kad bude sama u kuci, i kad bude gajila to dete, njen tarzan ce ici da juri iste takve , kakva je ona bila pre 7-8 godina .. a njoj se zivot tad zavrshava, iako mudri kazu - zivot pocinje u 30oj ... a samo je htela da bude dara bubamara

rezultat Grand VS NE-Grand - 3:0

---------------------------------------------------------------------

shta se deshava sa glupim narodom ? tekstovi koji blage nemaju, muzika koju komponuje shmeker na sintisajzeru, i pojava na televiziji koja koshta manje od 5 minuta razmishljanja ? ja sam vec u ogromnom bedaku zbog dece iz kraja, koja se ponapijaju, udari ih u srce pesma darka filipovica, i odu i pobiju se, ili unakaze nevinog coveka ... i sutra im je trip - e, pa do jaja nam je bilo!!!! nekako sam ubedjen da su ishli na Latino ples, ili kubansku muziku, i da se takmice ko bolje igra salsu, ili neki sportski ples, ne daj boze da neko smisli gotivnu koreografiju - da do toga ne bi doshlo. Shta je sa klinkama po lokalnim kafic/mesto za shorku koje placu na svaku drugu pesmu, koja je u stilu - srce si mi slomijo na drugu se okomijo (da da, J nije slucajno), shta je sa tim devojkama ? ne vidim visoko mesto na kom bi ona mogla da zavrshi, posle tolike intelektualne degradacije.

rezultat Grand VS NE-Grand - 4:0

zakljucak - jebem sve po spisku zeljku mitrovicu kada svesno zaglupljuje narod, i kad su nam glavne serije na televizoru - kursashi(gomila seljaka), seljaci(gomila seljaka), selo gori a baba se ceshlja(isto gomila seljaka) i SIS (pogadjajte - seljaci). Shto ne napravi termin za pop muziku ? ima li bilo kakve druge muzike na pinku ? ma jebem ti ja i narod koji to mahom prihvata, arcibald rajs je josh 1918 rekao da smo dobar narod, ali da nam je veoma malo dovoljno da se upropastimo na osnovu sopstvenih gluposti. e pa sad kulminiramo, ako se ja pitam!
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Ja mislim da si stavio apsolutnu tacku na ovu temu.
moj skroman savet moderatorima: prvo Top pa onda Lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta je bre on stavio tacku mozte kurac malo da ispusi kome bre on jebe sve po spisku i sta lupas u ceskoj je gore nego u srbiji!
jebo tebe grand shou u dupe da te jebe pa koj si se kurac uhvatio za grand shou koji je najdebilnija emisija ali to nema veze sa turbo folkom i mladjom generacijom 90 posto mladje generacije grand sou ne gleda ali voli turbo folk i koj ti kurac znas ko je kome uvalio torbicu lv pa ako si ti malouman nisu svi!
slvica cukretas i nije neka predobra riba i zasto da je ne pokazem troditeljima ako su tebe roditelji nakaradno vaspitali da mora da ozenis postenu zenu ako su ti roditelji radikali sa seljackim nacinom razmisljanja a ovde si doso da kritikujes seljake pa koje ti seljake pominjes kad nema veceg seljaka i zatucanka od tebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
kad ce li cecin koncerat ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
sta je bre on stavio tacku mozte kurac malo da ispusi kome bre on jebe sve po spisku i sta lupas u ceskoj je gore nego u srbiji!
jebo tebe grand shou u dupe da te jebe pa koj si se kurac uhvatio za grand shou koji je najdebilnija emisija ali to nema veze sa turbo folkom i mladjom generacijom 90 posto mladje generacije grand sou ne gleda ali voli turbo folk i koj ti kurac znas ko je kome uvalio torbicu lv pa ako si ti malouman nisu svi!
slvica cukretas i nije neka predobra riba i zasto da je ne pokazem troditeljima ako su tebe roditelji nakaradno vaspitali da mora da ozenis postenu zenu ako su ti roditelji radikali sa seljackim nacinom razmisljanja a ovde si doso da kritikujes seljake pa koje ti seljake pominjes kad nema veceg seljaka i zatucanka od tebe!

evo o cemu sam pricao kad sam spominjao nizak intelekt i nepismenost ... nit je ovaj mene trunku razumeo, nit je mnogo ljudi u stanju njega da razume ... zalosno ...
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Ma srkichu prepuručujem da se obrije na ćelavo , da ga popušiš celog , jer toliko je velik da ti je za to potreban jedan dim .  Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Vrlo sam slikovito objasnio da tog coveka jednostavno ne vredi komentarisati........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.