Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69614 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
pa naravno da kad vidis ribu extra sexy obucenu ili lika znas da je nas na zapadu a isto tako i kad vidis lika u odelu od pre 30 god sto matorci nose na sahrane isto znas da je nas ogroman kontrast izmedju nasih ljudi je i na zapadu i u srbiji a to za malo trziste pije vodu to je apsolutno tacno ali da bi ziveo od muzike ne moras da budes ceca vec mozes da budes i lepa rada iz babusnicu samo ako pevas narodno ali ako za neku drugu muziku nemozes ja verujem da je recimo srbija rumunija i bugarska jedan grad kao njujork da bi svasta moglo da okupi 500 ljudi ali ovako je nemoguce jel 5 torica iz subotice, vranja, ks , sofije nemogu da se skupe na jednom mestu za pola sata¨!
a inace ako si protiv mtvija onda ok jel pun mi je kurac ovih koji pricaju kako narodnjaci kvare omladinu a da je mtv on bi ih obrazovao ceca je kriminalac a snup dog je umetnik e boli ga kurac pola americkih repera su bivsi a mnogi i sadasnji kriminalci i svako je od njih okruzen ljudima povezani sa gangovima i onda oni izadju na binu i pevaju o losem sistemu bedi korupciji dok ljudi koji su bedni daju zadnji dinar za kartu njegovog koncerta pa to nije kvarenje omladine narodnjaci je mozda kvare ali ovi jebu omladinu u mozak pevaju im o losem sistemu gde bedni trpe zbog bogate a upravo je njihova publika ta beda a oni ti bogatasi koji koriste i uzivaju u blagodetima sistema i vrednosti 21 veka koji oni kitikuju kroz svoje pesme pa koje ovde lud!

MTV je unistio i Hip Hop,isti ti ljudi koji su osnovali Exit,truju omladinu sa nekim tehno i r'n'b zvukovima.Da se razumemo ja slusam Rap,ali to nije tako jednostavno,80% Rapa jeste sranje(Ali to se plasira kod nas).Protiv izvorne srpske muzike nemam nista i sto se mene tice svi bismo trebali da slusamo izvornu muziku!Rusi i Ukrainci su razvili pravi politicki rap koji je dosta koristan i inteligentan!Tako da MTV rap i Rap nisu isto!

P.S. I Ceca i Snoop doog su kriminalci!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 17:24:02 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  e pa, grešiš, ili nisi ni bio na exitu. MTV je u svemu 85% glupost. A taj tehno ne postoji u velikim količinama( skoro i da ga nema) na MTV-ju. A i nema neke veze sa limunadom od r&b-ja... i toga nema toliko na exitu.   Mislim, kad bih birao program na EXITU, birao bih drugačije, ali nije to baš tako kao što pričaš. u stvari, nije uopšte. Nego opet" mračne sile se nadvile na srpsku omladinu, zavodi ih u exit sektu". Ma daj.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Ne ne kazem ni da sve na exitu ne valja prosle godine su bili Franz Ferdinand,a ove ce biti Beastie Boysi sto je super!
Ali pogledaj koliko se tamo u publici ljudi drogira!Sigurno bar 5% ako ne i vise!
A ovi na bini tu dosli pa ce nama da pricaju kako se zivi! Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 ne drogira se 5% nego 55% ... A te priče, šta ćeš uvek ima kao neka poruka...mora tako. kao na kraju svakog crtanog filma tipa Turtles ili Masters, transformers i sl.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ovo gotivim kad neko kaze da se vecina na exitu drogira iako voli taj exit vecina exitovaca ga brani i prica kako tamo samo fini idu a ja znam da mnogo veliki sljam i najveci narkomani idu tamo sad naravno nisu svi sljam ali i da ih je 10 posto za mee je mnogo kao sto mi je mnogo da su vecina narkomani i ne svi!
i tacno je da mtv ne forsira tehno ali evo recicu ti ja da diskoteka ajsland paradas u parizuje diskoteka davida gete poznatog tehno dj i ko se okuplja u njegovu diskoteku glavni narko dileri iz alzira samir nasiri alanu delonu sin i ekipa i sad je on za kulturu jednostavno opste je poznato da nijedna muzicka zvezda koja je opste poznata ne promovise nista dobro bilo dali je to tehno rok metal narodno rap rnb mislim ja nemam nista protiv tog nacina zivota ja mnoge takve stvari i podrzavam iz zivota rep zvezda itd ali ovde hocu samoda objasnim pojedinima da nista narodno ne kvari vise omladinu od drugih i da ne ptodaju ovde muda kako snup dog merlin menson obrazuju omladinu a da je narodnjaci kvare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
e ovo gotivim kad neko kaze da se vecina na exitu drogira iako voli taj exit vecina exitovaca ga brani i prica kako tamo samo fini idu a ja znam da mnogo veliki sljam i najveci narkomani idu tamo sad naravno nisu svi sljam ali i da ih je 10 posto za mee je mnogo kao sto mi je mnogo da su vecina narkomani i ne svi!
i tacno je da mtv ne forsira tehno ali evo recicu ti ja da diskoteka ajsland paradas u parizuje diskoteka davida gete poznatog tehno dj i ko se okuplja u njegovu diskoteku glavni narko dileri iz alzira samir nasiri alanu delonu sin i ekipa i sad je on za kulturu jednostavno opste je poznato da nijedna muzicka zvezda koja je opste poznata ne promovise nista dobro bilo dali je to tehno rok metal narodno rap rnb mislim ja nemam nista protiv tog nacina zivota ja mnoge takve stvari i podrzavam iz zivota rep zvezda itd ali ovde hocu samoda objasnim pojedinima da nista narodno ne kvari vise omladinu od drugih i da ne ptodaju ovde muda kako snup dog merlin menson obrazuju omladinu a da je narodnjaci kvare!
   na splavovima nema 10% šljama?...sad, šljam kapira svako na svoj način.
     Zavisi to za promovisanje dobrih stvari.. Ali baš tako popularne zvezde, sigurno ne. Nije im u opisu posla.
  Ima ljudi koji se ne drogiraju inače ali su možda probali exer na exitu.. Narkoman je zavisnik, pre svega heroinski(mada može i drugi) , tako da ..ne bih ja trpao sve pod naziv narkomani. A na exitu ima manje heroinskih zavisnika nego u tvom i mom komšiluku. Mislim, procentualno.  Taj vid zabave nije u skladu sa njihovim stondiranjem, na exitu se uglavnom uzimaju stimulansi.   
     Ali sve to nije mnogo bitno, droge ima svuda. Imaš kokaina na splavovima kolko oćeš. Među pink zvezdama, takođe.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 23:44:42 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa bas to sta podrazumeva kod pod sljam za mene je sljam narod koji uzima klicu pare za drogu itd a na splavovima ima onih koji rade sa gudrom ima onih koji saniraju po becu ima bivsih robijasa iz nemacke itd ali ti ljudi se kurce smrcu kokain itd alime niko od njih ne dira niti diraju klinca na ulici licno sam doziveo kao klinac sa nekih 14 god da mi jedan narkoman koji uvek ide na exit kad odradi nekog klinca naravno uzme mobilni i telefonira koliko hoce i kaze mi evo ti sad sledeci put ti necu vratim ni telefon mamu ti jebem dok mi bivsirobijas iz nemacke koji nije robijao malu stvar pridje i u diskoteci dok cackam mobilni i zajebava se samnom kako imam dobar telefon itd e to je razlika izmedju mog i vaseg sljama!
sad da se razumemo ima mesta i kafane gde ide i najgori sljam iako je to narodno ali ja ovde ne pricam o rupama vec o izvikanim i fensi mestima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Pazi, sve to ima i ovamo i onamo. Meni se svakakve situacije sa dilerima i ostalim dešavale ..ne na exitu ali na žurkama, nevezanim za ovo... Mislim, pozitivne, kao npr. tvoja situacija sa tim likom koji je robijao nešto veliko... Ali, narkoman koji je stvarno narkoman i trebaju mu pare će  uvek da uradi..ono što si pričao, negativno iskustvo sa mobom. Onaj ko  ima pare , zabole ga... Kad pogledaš, diler koji nema problem s tim da se snabde drogom, njega zabole da radi takve stvari. Pa opet tu ima podkategorija, imaš brate, jednostavno loše ljude i one druge. Ima tu šljama koji ide na tehno žurke, možda samo zbog nekog interesa kao šta je droga, a nikad ne bi slušao baš tu muziku. I možda nema pare za lobe, pa onda se snalazi nekako  Smile   Bla, bla... znaš šta, ja sam vrlo objektivan, i meni su neke stvari na žurkama (kako kojoj) loše. Jedno je bila Industrija u BG-u 94. Da vidiš šta je fensi i kulturica na žurkama. vremenom se iskvarilo, počeli da dolaze svakakvi, zbog dilovanja ili ko zna čega. Znači, moja poenta, sve zavisi od lošeg ili dobrog iskustva !
          Nije meni exit bog! Prve dve godine mi je to bila senzacija...na jednom mestu toliko "faca" što se tiče muzike, pa još 9 dana tako (mislim na prvi exit).  Znaš, dolze i stranci(doduše, tad manje i mislim na publiku)... zbog svega toga, izgledalo je nekako kao da smo u drugoj državi. Zato je slogan bio "state of exit". Dobar osećaj, nekako "otvoren". JAnpr. nisam ni bio na exitu prošle dve godine.. ne moram ni ja da idem stalno, dosadilo. Ali, ipak je dobro što postoji takav festival, pošto je poznat u svetu i privlači strance, kao i njihove pare. Ima stranaca i u Guči sve više. 
          Da ne tupim, svega ima svuda (samo u drugačijem obliku) i zavisi i na šta naletiš. Pa svi smo mi ljudi, ima "dobrih i loših" na obe strane. Nismo različiti oblici života zato što ti slušaš turbo-folk a ja elektroniku i još svašta...
                Budala ima svuda i tako je. Ko se zanosi da je to neka ideologija, politika...njegov problem. Ja sam muzičar i ne mogu da gledam to tako, kao političke opcije... 
                            Ponavljam, sve zavisi na šta naletiš, od tvog iskustva... a ima svega i svačega..takav je svet, nije savršen
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 00:56:40 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Jedina prava muzika je klasika nemojmo se zavaravati! Smile
Exit=narkomani
Guca=selci
O tome ja pricam!

Cast izuzetcima,bilo oni u manjem ili vecem broju!
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 17:29:19 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mocart  Smile... 
      Ma ..ne moze tako da se gleda...malo si ti to previshe stegao...      Ako krenes tako, onda mogu da te pitam-  Sta podrayumevas pod klasicna?    Samo becku klasiku ili umetnicku muziku pre 20. veka, ili celokupnu ili... mnogo su to ostre iyjave                             

« Poslednja izmena: 19. Maj 2007, 14:21:16 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.