pa ni ne treba da resavas pitanje casti, samo ono sto ti je posao a to je uredjivanje foruma
e, deco, ja jos cekam da iko kaze da seselj nije fasista i da ono nisu fasisticke izjave... za sada se slazemo, jeste fasista, ali sam mislio da smo neistomisljenici
Jedini fašisti u Srbiji Su : Ceda , Canak , Batic ,Korac i NVO Bulumenta sve sa U 92 , sreca ima ih veoma malo i opevani su u mega hit grupe Familija " mala grupa pe.."!
Jedini fašisti u Srbiji Su : Ceda , Canak , Batic ,Korac i NVO Bulumenta sve sa U 92 , sreca ima ih veoma malo i opevani su u mega hit grupe Familija " mala grupa pe.."!
ok, otvori temu o tome sa ocevidnim dokazima, neoborivim, kao na ovoj temi, pa da pricamo
pa ni ne treba da resavas pitanje casti, samo ono sto ti je posao a to je uredjivanje foruma
e, deco, ja jos cekam da iko kaze da seselj nije fasista i da ono nisu fasisticke izjave... za sada se slazemo, jeste fasista, ali sam mislio da smo neistomisljenici
There's no family to tell you his funny tales He never had a chance to play free like a child He never could tell us what he would do as a man It's too late to give back his childhood Its not too late to give him a free future
Zaboravi si zuce -bre sa godinama postajes i senilniji
A stvarno bolestan za padenjak onaj ko otvori temu ali ne procitah jer ima vise imena
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Mali dodatak u prilog tezi da je Seselj Vjeko, hrvatski spijun........fasista........
Tužilaštvo Hasskog tribunala i zvanično je proširilo optužnicu protiv lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. Istovremeno, pred sudom u Hagu krivicu za odavanje imena zaštićenog svedoka danas je odbacio još jedan optuženi hrvatski novinar.
Proširenom optužnicom, Šešelju se na teret stavljaju dodatna ubistva nekoliko stotina Muslimana koja su pripadnici paravojne formacije "šešeljevci" počinili u Mostaru i Nevesinju, okolini Sarajeva, Bijeljini i Brčkom. Novina je i to što tužioci sada tvrde da je Šešelj "fizički počinio progon nesrba kada je 1991-92 upotrebio govor mržnje u Vukovaru, Malom Zvorniku i Hrtkovcima" Dakle, progon na etnickoj osnovi, je jedna od osnovnih karakteristika cistog fasizma.....
There's no family to tell you his funny tales He never had a chance to play free like a child He never could tell us what he would do as a man It's too late to give back his childhood Its not too late to give him a free future