Cercile -pokazao si se dosada svojom pamecu. nemoj biti jos jadniji. valjas glupsti i uporedjujes Hitlera i radikale danas u Srbiji. jadna tvoja majka -bolje kamen da je rodila da moze da se odmori na njemu nego tebe . STvarno si jadan da stvarno nemam reci da iskazem tvoje gluposti.
Zapalio bi malisa tompus??? Pa nisam ja socijalac da svima dajem! Ajde napisi nesto pametno-to sa vredjanjem ti i nije pametno -zaboravio si kako se vredja ili si se profino????
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Zapalio bi malisa tompus??? Pa nisam ja socijalac da svima dajem! Ajde napisi nesto pametno-to sa vredjanjem ti i nije pametno -zaboravio si kako se vredja ili si se profino????
ne,m nego vredjam kad god mene neko vredja... cisto da bi modovi to primetili, jer u suprotnom, ako prijavim, nikom nista... dok ja ne opsujem tesko, nema nista od delanja modova... dakle, posto si me prvi izvredjao, ja tebi cisto uputim glupu psovku kako bi se reagovalo, tipa: jebem ti kevu na samrti dok ti retardirana sestra pusi kurac mom matorom dedi...i sl...
posto smo vec daleko odgurali od teme...cisto da se obrise zadnjih 10 postova koji veze nemaju sa temom.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu