@Cherchil = Kraljevic Marko= Sarma od Jabuke= bez Sarca junak ,...
Skrati malo potpis-nisi bogom dan da ti prvo pola sata citamo potpis a onda da citamo i ostale gluposti koje napises . Najveci fasisti u Srbiji us zuce i canak, Ceda, KOrac, Dulic-Markovic i NVO. A radikali su mala deca za njih po pitanju fasizma jer su oni tvrdi Srpski nacionalisti a tio je veoma dijemetralno suprotno fasizmu.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
А могао би да отвориш тему где ћеш навести и фашизам и лажи ''демократског блока''!Они су гори.
da li je to ikakvo opravdanje? prvo, to je netacno. otvori ti neku temu gde ce iko iz demokratskog bloka reci da odredjenom narodu treba srce vaditi zardjalom kasikom. a cak i da je rekao, to nije opravdanje.
podseca na pricu:hrvati su klali srbe preko, sada mi moramo dakoljemo hrvate po srbiji. to se bato zove fasizam.
Не, то се зове реципроцитет. Очигледно не знаш шта је фашизам.
ne, jedino sto je ocigledno je da ti kao i vecina srba, nemas muda da pogledas u proslost nepristrasno i uvidis ogromne greske i fasisticke postupke koje su cinili ljudi kojima dajes glas. Fašizam nastoji da mobiliše ljude na šovinističkim osnovama s ciljem rušenja liberalnih institucija i principa prosvećenosti. Nastoji da uspostavi autoritarni politički i ideološki poredak odbacivanjem pluralizma, tolerancije, različitosti i individualnih ljudskih prava. Priziva bes, emocije i nasilje, a ostavlja po strani racionalne principe. a to je upravo ono sto SRS radi od nastanka. zasto? zasto SRS ispunjava kriteriume za fasizam? zato sto je fasisticka. nikako da navedes koja izjava se ne poklapa sa fasistickom ideologijom.
kako primecujem, niko od vas.
gambi, nemate vi muda za tako nesto...vi ste jedino jaki na recima, a na delima suprotno. doduse, najvece su mudonje oni poremeceni likovi koji upadaju u zgrade stranaka manjina sa grbom SRS-a i mladicevim likom...a i to je clanstvo SRS-a...ali ti mi delujes kao normalan lik...prava retkost, moram priznati.
elem, ni ti ne nadje izjavu seselja koja nije fasisticka na neki nacin...
p.s. da li iko na svetu moze da kaze da ovo nije fasista izgovorio: Hrvate ne treba ubijati nozem nego zardjalom kašikom ?????
teodora draga, ja sam agresivan prema svima fasistima to sve treba po logorima ili raseliti
Sta tu nije jasno? Svakim danom argumentuju tvrdnju iznad ... Najnazadnija stranka u Srbiji ikad. Ne bi ih pozeleo ni najgorem neprijatelju.
Da li ima vecih lopina i nazadnije stranke po Srbiju koja je izdala i prodala Srbiju od DOS-ovaca - DS, LDp, G17+- ostali nebitni. Samo se DS na vreme sklonio od bagre
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Ови који покрећу овако дебилну тему, заслужују да сретну неког правог фашисту, да их испендречи.
On se odavno pkazao debilastim i ranije tako da ne treaba nikoga nista vise od njega da cudi. Bilo bi cudo da ucini nesto pametno i napise jedan dobar post kojim ne blati Srbiju
@Cherchil = Kraljevic Marko= Sarma od Jabuke= bez Sarca junak ,...
Skrati malo potpis-nisi bogom dan da ti prvo pola sata citamo potpis a onda da citamo i ostale gluposti koje napises . Najveci fasisti u Srbiji us zuce i canak, Ceda, KOrac, Dulic-Markovic i NVO.
to ti otvori temu o tome sa dokazima a ovde probaj da dokazes suprotno ili da osporis ovo iz prvog posta.
btw. ovo u mom potpisu nisu moje gluposti vec gluposti tvojih miljenika.
a ova glupost zasluzuje poseban citat:
Citat
A radikali su mala deca za njih po pitanju fasizma jer su oni tvrdi Srpski nacionalisti a tio je veoma dijemetralno suprotno fasizmu.
pa hitler je bio nemacki nacionalista, a u isto vreme i fasista. kako si jadan. toliko neznanje je jednostavno tuzno.
a vi deco odoste u off a jos nikako da osporite jednu od niza fasistickih izjava naseg velikog predstavnika srbije...fasiste...dokazanog.
Ови који покрећу овако дебилну тему, заслужују да сретну неког правог фашисту, да их испендречи.
On se odavno pkazao debilastim i ranije tako da ne treaba nikoga nista vise od njega da cudi. Bilo bi cudo da ucini nesto pametno i napise jedan dobar post kojim ne blati Srbiju
p.s. drago mi je da se slazemo da je predsednik SRS-a nesto o cemu ne treba da se prica jer samo spominjaje istog blati srbiju. i za tebe jednom. uspeo si.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 22:34:33 od Cherchil »
Cercile -pokazao si se dosada svojom pamecu. nemoj biti jos jadniji. valjas glupsti i uporedjujes Hitlera i radikale danas u Srbiji. jadna tvoja majka -bolje kamen da je rodila da moze da se odmori na njemu nego tebe . STvarno si jadan da stvarno nemam reci da iskazem tvoje gluposti.