Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 01:13:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokaz fasizma kod radikala.  (Pročitano 13019 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Cherchil = Kraljevic Marko= Sarma od Jabuke= bez Sarca junak ,...

Skrati malo potpis-nisi bogom dan da ti prvo pola sata citamo potpis a onda da citamo i ostale gluposti koje napises .
Najveci fasisti u Srbiji us zuce i canak, Ceda, KOrac, Dulic-Markovic i NVO. A radikali su mala deca za njih po pitanju fasizma jer su oni tvrdi Srpski nacionalisti a tio je veoma dijemetralno suprotno fasizmu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Qtek 小米
А могао би да отвориш тему где ћеш навести и фашизам и лажи ''демократског блока''!Они су гори.
da li je to ikakvo opravdanje?
prvo, to je netacno. otvori ti neku temu gde ce iko iz demokratskog bloka reci da odredjenom narodu treba srce vaditi zardjalom kasikom. Smile
a cak i da je rekao, to nije opravdanje.

podseca na pricu:hrvati su klali srbe preko, sada mi moramo dakoljemo hrvate po srbiji. to se bato zove fasizam.

Не, то се зове реципроцитет. Очигледно не знаш шта је фашизам.
ne, jedino sto je ocigledno je da ti kao i vecina srba, nemas muda da pogledas u proslost nepristrasno i uvidis ogromne greske i fasisticke postupke koje su cinili ljudi kojima dajes glas.
Fašizam nastoji da mobiliše ljude na šovinističkim osnovama s ciljem rušenja liberalnih institucija i principa prosvećenosti. Nastoji da uspostavi autoritarni politički i ideološki poredak odbacivanjem pluralizma, tolerancije, različitosti i individualnih ljudskih prava. Priziva bes, emocije i nasilje, a ostavlja po strani racionalne principe.
a to je upravo ono sto SRS radi od nastanka.
zasto?
zasto SRS ispunjava kriteriume za fasizam?
zato sto je fasisticka.
nikako da navedes koja izjava se ne poklapa sa fasistickom ideologijom.

kako primecujem, niko od vas.

gambi, nemate vi muda za tako nesto...vi ste jedino jaki na recima, a na delima suprotno.
doduse, najvece su mudonje oni poremeceni likovi koji upadaju u zgrade stranaka manjina sa grbom SRS-a i mladicevim likom...a i to je clanstvo SRS-a...ali ti mi delujes kao normalan lik...prava retkost, moram priznati. Smile

elem, ni ti ne nadje izjavu seselja koja nije fasisticka na neki nacin... Smile

p.s.
da li iko na svetu moze da kaze da ovo nije fasista izgovorio:
Hrvate ne treba ubijati nozem nego zardjalom kašikom
?????

teodora draga, ja sam agresivan prema svima fasistima Smile
to sve treba po logorima ili raseliti  Smile
Добро је жив си.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
    "dokaz fasizma kod radikala"

Sta tu nije jasno? Svakim danom argumentuju tvrdnju iznad ... Najnazadnija stranka u Srbiji ikad. Ne bi ih pozeleo ni najgorem neprijatelju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
    "dokaz fasizma kod radikala"

Sta tu nije jasno? Svakim danom argumentuju tvrdnju iznad ... Najnazadnija stranka u Srbiji ikad. Ne bi ih pozeleo ni najgorem neprijatelju.
Da li ima vecih lopina i nazadnije stranke po Srbiju koja je izdala i prodala Srbiju od DOS-ovaca - DS, LDp, G17+- ostali nebitni. Samo se DS na vreme sklonio od bagre
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ови који покрећу овако дебилну тему, заслужују да сретну неког правог фашисту, да их испендречи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ови који покрећу овако дебилну тему, заслужују да сретну неког правог фашисту, да их испендречи.
On se odavno pkazao debilastim i ranije tako da ne treaba nikoga nista vise od njega da cudi.
Bilo bi cudo da ucini nesto pametno i napise jedan dobar post kojim ne blati Srbiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Мислиш да је то могуће?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Мислиш да је то могуће? Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@Cherchil = Kraljevic Marko= Sarma od Jabuke= bez Sarca junak ,...

Skrati malo potpis-nisi bogom dan da ti prvo pola sata citamo potpis a onda da citamo i ostale gluposti koje napises .
Najveci fasisti u Srbiji us zuce i canak, Ceda, KOrac, Dulic-Markovic i NVO. 
to ti otvori temu o tome sa dokazima a ovde probaj da dokazes suprotno ili da osporis ovo iz prvog posta.

btw. ovo u mom potpisu nisu moje gluposti vec gluposti tvojih miljenika. Smile

a ova glupost zasluzuje poseban citat:
Citat
A radikali su mala deca za njih po pitanju fasizma jer su oni tvrdi Srpski nacionalisti a tio je veoma dijemetralno suprotno fasizmu.
Smile Smile Smile
pa  hitler je bio nemacki nacionalista, a u isto vreme i fasista.
kako si jadan. Smile
toliko neznanje je jednostavno tuzno.

a vi deco odoste u off a jos nikako da osporite jednu od niza fasistickih izjava naseg velikog predstavnika srbije...fasiste...dokazanog.
 Smile

On se odavno pkazao debilastim i ranije tako da ne treaba nikoga nista vise od njega da cudi.
Bilo bi cudo da ucini nesto pametno i napise jedan dobar post kojim ne blati Srbiju
p.s. drago mi je da se slazemo da je predsednik SRS-a nesto o cemu ne treba da se prica jer samo spominjaje istog blati srbiju.
 Smile i za tebe jednom.
uspeo si.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 22:34:33 od Cherchil »
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Cercile -pokazao si se dosada svojom pamecu. nemoj biti jos jadniji. valjas glupsti i uporedjujes Hitlera i radikale danas u Srbiji.
jadna tvoja majka -bolje kamen da je rodila da moze da se odmori na njemu nego tebe .
STvarno si jadan da stvarno nemam reci da iskazem tvoje gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 01:13:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.