Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Додик отворио дом "Др Радован Караџић"!  (Pročitano 8238 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
ti da znas sta je dobro za srbiju ne bi podrzavao vucica

и то кажу они који су дванаест година подржавали пљачкаше и олош Smile и причали нам о демократији  Smiley 1
ja nikada nisam podrzavao demokratsku stranku. jebala ih dva bola http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-08-06-2008/ivica-u-vladu-sa-dva-bola

A na koji nacin bi po Srbiju bilo dobro da nema RS?  Sta bi to dobro donelo na bilo koji nacin?  Sta bi to dobro donelo bilo kome?
najbolje bi bilo za srbiju da se jugoslavija nije raspala
kad se vec jugoslavija raspala, najbolje bi bilo za srbiju da nije bilo rata.
kad je vec izazvan rat tokom raspada jugoslavije, najbolje bi bilo za srbiju da nije bilo etnickog ciscenja
kad se vec jugoslavija raspala uz strasne gradjanske ratove sa etnickim ciscenjima, najbolje bi bilo za srbiju da su se prognani vratili kucama

umesto svega toga mi danas imamo drzave i entitete nastale etnickim ciscenjima, od kojih je srbija neka etnicka ciscenja i pomagala.
republika srpska je uz federaciju bih i hrvatsku izvor nacionalisticke mrznje koji truje i srbiju i ne dozvoljava joj da se otrgne od idotizma i zla 90tih. sto je najgore srbija nalazi bezbrojne nacine da brani svoje ucesce u ratovima i zlocinima. posmatrajuci republiku srpsku kao nekakvu svoju pobedu, srbija odbija da uvidi: da je u sred savremene evrope stvarala etnicki entitet, sto ugrozava politicku ideologiju same srbije; da je taj entitet stvaran zlocinima protiv neduznih ljudi, sto ugrozava moralni pogled na svet same srbije; da je taj entitet koji ima stalnu teznju za opravdavanjem svog postojanja, jedan od izvora neprestane svadje sa susednim drzavama ali i silama koje vladaju svetom.

i hrvatska je proterala srbe iz hrvatske, a srbija nije ucinila nista. prethodno je srbija pomagala proterivanje hrvata sa teritorije republike srpske krajine. dok su muslimani i hrvati u bosni i hercegovini proterivali srbe odande odakle su mogli, srbija je pomagala republiku srpsku u proterivanju muslimana i hrvata sa njene teritorije. srbija je davno izgubila moralno pravo da arbitrira u odnosima izmedju srba u hrvatskoj i hrvatske i izmedju srba u bosni i ostalih nacija jer je ucestvovala kao potpuno pristrasna zaracena strana tim ratovima.
srpski entitet u okviru medjunarodnog protektorata zvanog bosna i hercegovina je kamen oko vrata drzavi srbiji a nema nacina da se stanje promeni jer se stanovnistvo bosne i hercegovine nece pomiriti. a nece se pomiriti jer nema prihvatanja istine

da uocio si taj vecinski srpski deo zapadne bosne koji je RS izgubila 95 posle oluje.
a sta je sa istocnom bosnom gde su muslimani bili vecina a sada je u RS. i na sta je licio proces ukljucivanja te teritorije u RS?
Nije on izgubljen posle Oluje nego pre Oluje,al dobro Smile

Istočna bosna je naša jer nismo mogli da odsečemo Hercegovinu isto kao što su pušteni Glamoč i Grahovo da bi se povezao Cazin,prosta matematika,ostavili smo im Goražde mogli smo da ga uzmemo kad smo hteli.Predali smo im Sarajevo,a nisu nas pomerili metar za 4 godine itd.
ja ne govorim o dejtonu u vezi istocne bosne nego o pokolju i proterivanju muslimanskog stanovnistva na pocetku rata... pa sve do zavrsetka tog procesa sa srebrenicom 95te
« Poslednja izmena: 22. Mar 2016, 09:46:29 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Misliš onda kad smo ih sve poslali autobusima za Kladanj?Jesi ti video taj monstruozni plan,tog zločinca Mladića,staviti ljude u one raspale autobuse da se truckaju do Kladnja,to je sve smišljeno uradjeno ne bi li istrebili vaskoliko muslimansko pučanstvo?Ili si mislio na zločin u Skelanima,ili možda na zločin u Kravici?Ili da nisi možda mislio na zločine u Milićima i Vlasenici?Ili misliš možda na zločine u Goraždu?Ili možda misliš na moje prijatelje Srbe koji su sve ostavili u tom Goraždu i danas žive u Srbiji?Na koga tačno si mislio kad govoriš o pokoljima i proterivanju?
« Poslednja izmena: 22. Mar 2016, 10:17:33 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mislim na nekadasnje muslimansko stanovnistvo istocne bosne, teritoriji koja pripada republici srpskoj i koje gotovo u punom broju, vise nije tamo
« Poslednja izmena: 22. Mar 2016, 10:17:56 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
U redu je to dabiša,samo opušteno Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
onaj ko podrzava etnicko ciscenje koje je pocinio njegov narod nema pravo da se poziva na moral i pravdu ako kritikuje one koji su pocinili etnicko ciscenje nad njegovim narodom. odustajanjem od morala sve se svodi na to ko je jaci
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Dabiša što bi rekao naš premijer ne smeš da budeš tako negativan,to nije dobro ni za krvni tlak ni za srce Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
nisam ja za ukidanje republike srpske. bio sam tamo vise puta i bilo mi je lepo

samo mislim da nije trebala da postoji
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Nema tu trebala,nije trebala,tu je bio rat 4 godine,ljudi su ubijani na svim stranama,i ideja da ti šta napraviš unitarnu državu u kojoj će muslimani biti većina je suluda,RS je morao da postoji da bi de završio rat i najbolje bi bilo da su oni napravili federaciju 3 republike i kao takvu je uredili.Nije to pitanje RS ili Srba,to je pitanje uredjenja jednog društva,lako je lavovi pričati o ljudskim pravima i šta je fer šta nije fer,ali ajde ti razgraniči ljude nekon što su 4 godine letele glave,opet ponavljam na svim stranama.

Kako bi to po tebi izgledalo?Unitarna država sa Alijom Izetbegovićem na čelu,jel vi nekad razmislite pre nego krenete da pričate o nečemu?

Danis Tanović pre neki dan u Presingu odgovara Neletu Karajliću na opasku da Sarajevo nije isti grad,kaže pa naravno da nije isti kad su ga Srbi tukli 4 godine!A ne smeta ti što 150 hiljada tvojih sugradjana nije više moglo da živi u tom gradu.A ne smeta ti što 10 hiljada tvojih sugradjana je neko izmasakrirao i bacio u Jame samo zato što se zovu Stefan i Milutin,a ne Danis i Haris?A ne smeta ti što sediš u kafiću sa ratnim zločincima koji su klali Srbe?To nikome ne smeta,to je svima ok,jer jebi ga eto strašni Ratko tukao 4 godine grad pa se samim tim sve resetuje.Nije se RS ograničila od Danske i Švajcarske nego od bagre koja je htela taj narod da pobije i zato treba da postoji i postojaće,a ne zato što je bilo šta idealno i u tom ratu i u tom Dejtonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Svi su oni isTA bagra. Sva tri naroda. Nije sprovedeno razgranicenje nego unistenje bosne. To vise nije ista zemlja. Stvoren je frankestajn sastavljen od dve nakaze
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Naravno da narodi nisu bagra,govorio sam o pojedincima.Nema tu nikakvog frankeštajna nego samo neki moraju da se pomire da je to zemlja sa 3 naroda i da treba da bude vrlo labava federacija i to će profunkcionisati,unitarne Bosne nema niti je ikad bilo,a pogotovo ne dominantno muslimanske to i oni kapiraju polako jer to su prosto presmešne stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.