Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:48:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dodik na HTV1 ~ medijski skandal  (Pročitano 21318 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
tesko. a repriza? kod nas nece biti nikakve sanse da se to reprizira u bilo kom obliku.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ево шта каже један Хрват, мислим да је из Херцеговине:

Suma sumarum..bolje da i Hrvati u BiH imaju jednog takvog "selju", kamo lipe sriće,bolje nego da im muslimani biraju onog murgu jalijaša za predstavnika.

A koji je isto primitivac bez premca. Nedavno je bilo kolektivno svršavanje kod muslimana kad je Koštunici dotični poručio da će da ga bije.. ..i to nasred šeher Sarj'va.. Na pitanje nounarke.."gospon' Željko niste valjda misli doslovno, možete li to pojasniti"..ono htjela mačka da on kaže da je to bilo u prenesenom značenju...da to prebaci na politčki rječnik ono htjela je navesti Željca da kaže da će da ga politički bije.. ali murga ne bi bio murga...nije mogao odoliti..pa je nakon kratke pauze procijedio.." ništa nije isključeno"...

Pa Sejdo legenda a Mile primitiva...e jebiga..
« Poslednja izmena: 16. Dec 2007, 16:57:12 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Kako neko može da glasa za onog mutavog Dodika. Koje đubre od čoveka.

Stanković se lepo zajebavao, a verovatno i cela Hrvatska. Gledaju Srbina i Bošnjaka kako se piče po njihovoj televiziji u prime time terminu nedeljom u 2.

Kaže Dodik kako može da ga pita tako trivijalna pitanja?!

Tadića je pitao o bivšoj ženi koja se zamonašila, ali zato za Dodika mora da bira pitanja... Evropski političar do mojega.
Mutav ti Ceda... Bolje da nakautira po studiju, nego da ustase slusaju muziku za usi, iz Cedinih usta...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
tesko. a repriza? kod nas nece biti nikakve sanse da se to reprizira u bilo kom obliku.

Naravno da nema nista od reprize jer je sva intelektualna elita pobjegla iz RS-a da unaprijedi Srbiju.

Dokaz??

Evo ga najnoviji.

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=17943&meni=6

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=112736&datum=2007-12-14

Smile Smile

.....evo i vladinih fudbalerčića, sitna riba  .....

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=17906&meni=6

Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2007, 17:08:18 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Steta sto nismo vidjeli Sugar Reya u akciji... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Ne znam za ostale, ali Dodiku su sve ovce na broju.  Smile

Dodik: Republika Srpska neće dati suglasnost BiH da prizna Kosovo

Republika Srpska neće dati suglasnost Federaciji Bosne i Hercegovine da prizna Kosovo u slučaju da ono jednostrano proglasi neovisnost, izjavio je u nedjelju premijer Republike Srpske Milorad Dodik u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva.

"U slučaju da Kosovo jednostrano proglasi neovisnost, predstavnici RS neće dati suglasnost BiH da donese odluku o priznavanju Kosova kao neovisne države", istaknuo je.

Dodik smatra da se kosovska kriza treba riješiti dogovorom Beograda i Prištine, a ako se to brzo želi riješiti, onda bi trebalo napraviti "neku vrstu podjele Kosova".

Također je rekao da RS nema potrebu za bilo kakvom destabilizacijom i da će sačuvati mir i stabilnost bez obzira na to kakva se donese odluka o statusu Kosova.

Na pitanje voditelja emisije Aleksandra Stankovića kako doživljava BiH, Dodik je rekao da su BiH nametnuli stranci kroz Daytonski mirovni sporazum te da on taj sporazum podržava u smislu uspostave odnosa i institucija.

"Obično se govori da je Daytonski sporazum samo zaustavio rat, a ne govori se da je on u sebi imao ustav kojim je BiH uređena kao zemlja s dva entiteta i tri konstitutivna naroda. Naravno, ima puno problema unutra, a osnovni problem je što neki žele ... ukinuti RS", istaknuo je .

Ako dođe do zahtjeva za ukidanjem Republike Srpske, o tome će odlučiti njezini građani na referendumu, rekao je Dodik.

"Mi dobro razumijemo daytonski sporazum i branimo ga. Dok je Daytonskog sporazuma mi nemamo ništa protiv BiH, odnosno dok drugi u Bosni i Hercegovini prihvaćaju RS mi nemamo ništa protiv BiH", dodao je.

Međutim, prema njegovim riječima, ovakva BiH je neodrživa jer se hrvatski narod osjeća potpuno marginaliziranim u okviru Federacije BiH. "Hrvati trebaju imati svoju federalnu jedinicu", kazao je.

Upitan zašto se u Republiku Srpsku ne vraćaju prognani Hrvati, Dodik je rekao da ih se većina desetljećima željela domoći Hrvatske.

Prema njegovim riječima, svatko tko želi može se vratiti i prijaviti se za pomoć za obnovu svojih kuća, odnosno program obnove koju provodi međunarodna zajednica.

Ustvrdio je da je u RS u skladu sa zakonom o povratu napuštene imovine 99 posto imovine vraćeno.

(Hina)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Meni je pozlilo posle prvih 5 minuta pa sam dala ostavku na TV. Neki neurončić treba i da mi preostane posle svih ovih godina kleptokratije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Станковићу, готов си! - сад ће неки камењарко из Широког да освети Додоа. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Sve u svemu ja sam za to da nam Dodik dodje jednom mjesecno u goste i da nas malo podsjeti sta to ima s druge strane Save  Smile Smile

sta ima - dodik, sinteticke carape od pola km (zovu se "50 cent") i tradicionalni bozicni sok na razblazivanje od 5 litaRA - 1,5 km. (50 cent i po)  Smile

neke stvari se ne mogu kupiti novcem  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Može Nidžo neka vam i ostane tamo, da vas zabavlja svaki dan. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:48:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.