Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:42:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dodik na HTV1 ~ medijski skandal  (Pročitano 21391 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Ta kombinatorika otvara se Kosovom a za reperkusiju ima RSK i Rašku.

Opet trebate taoce zbog svojih političkih greški? To nema veze jedno sa drugim  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Итекако има везе.
Шта мислиш зашто Хрвати нису у Босни добили ентитет?
Због етнички очишћене Хрватске.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Neznam stvarno kako je u Bosni Vlado, vjerujem ti o tome sto pricas... ja samo pricam o tome kako vidim ponasanja pojedinih politicara,kakva je situacija u Bosni, znam samo o tome sto ponekad procitam ili eto vidim na ovom BHTu 1 jer drugi Bosanski program nemam, a na njemu vidim da vecinom Bosnjaci pobjedjivaju kvizove... mada je ona emisija Piramida super... a i tu nonstop pobjedjivaju Bosnjaci!
Cek, pa to je nasa drzavna televizija, koju i ja placam... Zaposlena su 3 Srbina, ne znamo mi sta je televizija... A najzanimljivije je bilo kada su bili protesti protiv Lajcaka, a udarna vijest na BHT: U RS se djeca koriste za manipulaciju! Prilazi djevojka srednjoskolcu koji nosi parolu i pita ga sto je nosi. On odgovara, u stilu da pitaju nekog drugog ne njega... vracamo se u studio... Eto kako se u RS manipulise djecom! Ma komedija ziva... i sta imam ja da ucestvujem na njihovim kvizovima kada mi na takmicenju u Mostaru njihove sudije oduzmaju bodove, a ja na Jahorini urucujem nagradu pionirima Sarajeva za drugo mjesto i nagradu za najboljeg igraca. PA stvarno...  Smile

PS i dolazi mi Mesic, da mi kaze gdje ja trebam da trazim svoju srecu...
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 01:40:52 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Итекако има везе.
Ne nego su vec pocetkom rata u Bosni borili se prvo skupa protiv Srba...pa onda na kraju potpisali sporazum....mada smo se vise tukli sa Bosnjacima nego sa Srbima u Bosni!

@Vlado pa znam da je BHT tendira vise da uljepsa Bosnjake...nista ja tu neosporavam...zbog takvih malih stvari ni ti Hrvati a ni Srbi se neosjecaju dobro u Federaciji.... meni se cini da se Hrvati i Srbi u Bosni mogu laske dogovoriti nego obrnuto sa Bosnjacima...mozda je to pogresan utisak ali tako mi barem to lici!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Итекако има везе.

Hrvatska je samo pobjednica u ratu, nigdje nema etničkog čišćenja ....ovi što su otišli, a Slobo ih po drugi put zajebo forwardiravši ih na Kosovo su taoci te politike.Klasične žrtve krivih uvjerenja.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Итекако има везе.
Ne nego su vec pocetkom rata u Bosni borili se prvo skupa protiv Srba...pa onda na kraju potpisali sporazum....mada smo se vise tukli sa Bosnjacima nego sa Srbima u Bosni!

@Vlado pa znam da je BHT tendira vise da uljepsa Bosnjake...nista ja tu neosporavam...zbog takvih malih stvari ni ti Hrvati a ni Srbi se neosjecaju dobro u Federaciji.... meni se cini da se Hrvati i Srbi u Bosni mogu laske dogovoriti nego obrnuto sa Bosnjacima...mozda je to pogresan utisak ali tako mi barem to lici!
I tu se onda upetlja priča sa Stankovićem koji bi da se učmari auditoriumu zajebavanjem Dodika, a Dodik bi da ponudi Hrvatima dogovor ali da to izgleda neozbiljno. Pa bi još da ponudi dogovor Šiptarima (što se stalno previđa).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
još da ponudi dogovor Šiptarima (što se stalno previđa).

skužio sam ja ono oko podjele, ali mi je zabavnije sve drugo kad je Dodo u pitanju.Nokaut je najjaci  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 01:49:07 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
Hrvatska je samo pobjednica u ratu, nigdje nema etničkog čišćenja .

Ја сам мислила да си ти један озбиљан дискутант, али ово је на нивоу Љубе Ћесића Ројса.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Hrvati i Srbi se mogu dogovoriti u BiH, jer im je to jedini spas od stvaranja Bosnjacke drzave. Ne zato sto Hrvate volimo bez premca, ili sto imamo slicna politicka misljenje, vec No1 zbog toga sto Bosnjaci sve pokupise... Znas i sam kako je cijela SFRJ radila za Beograd. Pa recimo primjer SCG, cijela Marakana skandira: Srbija! Srbija! Crnogoraca nigdje s glave... ne pitaju se ni za sta.

Otisli smo daleko od emisije na HTV-u...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Simijon pa nemoj ti molim te da mjesas jednog novinara sa stavom hrvata u Bosni prema Dodiku...dvije razlicite stvari! Stankovic je kazem zajebavao svakoga tko mu dodje u Studiji...od Tadica,preko Djapica i drugih prijatelja .... jezik mu je uvijek bio brz... i sta se vi ljutite na Hrvatsku kada je Stankovic vas...  Smile vidite opet Srbin protiv Srbina... sala mala da lijepse zaspim..

@Vlado jeste vidi kako interesi ljude spajaju...tako ce biti u buduce u svemu...ljudi ce zaboraviti na ono sto je bilo a interese ce sklapati kao Miskovic i Todoric...glupo usporedenje ali tako je to....
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 01:53:08 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:42:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.