Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:31:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dodik i Silajdzic se slozili!?  (Pročitano 6821 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
"policijske oblasti odgovaraju kako sadasnjem tako i buducem ukoliko bude promjena"

priucen, jel' de? e ooovo je dogma!

al' ajde, bar si se ponudio da objasnis, ako nista...

Ili ti zelis da je dadne onako kako su tvoji ljubimci poceli 95 godine!

sta bi ja sad, da sam sebe citiram?  Smile 

nisam ja SDS-ovac, nego stanovnik sarajevske carsije... pogresna adresa, milorade...

Ja ti kazem kakve god da budu postojace RS a onda tu mozes primjeniti onu svoju nedoumicu da u bilo kojem ustavnom uredjenju ce postojati Republika Srpska i u bilo kojem ustavnom uredjenju ce postojati policija Republike Srpske!

e, ako ti kazes, onda se pokoravam...  Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Onaj u cijim je rukama finansiranje policje, taj i upravlja njom...
To nije tacno,osim toga procitaj sporazum pa ces vidjeti da je budzet jedinstven,ali da ce biti podjeljen po oblastima koje ce imati po zamjenika i rasporedjivati novac,a da vas podsjetim policijske oblasti odgovaraju ustavnom uredjenju,a sto se tice toga imas primjer uprave za indirektno oporezivanje koja upravlja svim novcem u BiH ali ne upravlja Republikom srpskom!
Finansiranje je na drzavnom nivou, a neke "finese" koje je Dodik "isposlovao" su gluposti i zamajavanje ociju javnosti. Bosnjaci su pobjednici ovih pregovara. Ako ne sad, a ono na duze staze...
Ako ti nije jasno da ti jos jednom pojasnim,taj zajednicki budzet se sastoji od buzeta policijskih oblasti koje ce biti formirane prema ustavnom uredjenju,a to znaci da ce jedna policijska oblast biti Republika Srpska i da ce imati svoj budzet koji ce sa budzetom drugih policijskih oblasti ciniti zajednicki budzet.Pored cinjenice da nema prelaska entitetskih granica bitna je stvar da se sve odluke donose konsenzusom,sto znaci da nema preglasavanja.
Necu se vise ubjedjivati i objasnjavati dobre stvari ovog protokola,moj savjet ti je da slusas kako kukaju Turci i da iz toga zakljucis da je protokol dobar za nas Srbe!
PS:Jel` neko vidio mudzahedina Silajdzica danas,nesto mi se usutio?
Bas tako. Izgleda da je nekome tesko (ili neizvodljivo) da cita izmedju redova.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma dobro uostalom vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu!
Jasno je svima da je ovaj protokol jednostavno pokusaj odobrovoljenja medjunarodne zajednice koja je njih dvojicu optuzila da koce reforme u BiH.Jednostavno su morali nesto potpisati i to su uradili,potpisali su one stvari oko kojih su se vec davno slozili,a onu najbitniju koja se tice policijskih oblasti ostavili za drugu priliku!
Potpuno je jasno svima da ce se prvo desiti reforma ustava pa tek onda policijska reforma,pa su ova dva ljuta protivnika jednostavno potpisala papir da bi Lajcak bio zadovoljan a onu najvazniju bitku odgodili za reformu ustava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kamo dalje rodjace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 635
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3
Ma tresla se gora rodio se miš
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kamo dalje rođaće...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Topaz
Jasno je svima da je ovaj protokol jednostavno pokusaj odobrovoljenja medjunarodne zajednice koja je njih dvojicu optuzila da koce reforme u BiH.Jednostavno su morali nesto potpisati i to su uradili,potpisali su one stvari oko kojih su se vec davno slozili,a onu najbitniju koja se tice policijskih oblasti ostavili za drugu priliku!
Potpuno je jasno svima da ce se prvo desiti reforma ustava pa tek onda policijska reforma,pa su ova dva ljuta protivnika jednostavno potpisala papir da bi Lajcak bio zadovoljan a onu najvazniju bitku odgodili za reformu ustava.
upravo, bas se vidi da je preko ku*ca potpisano...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

naravno, nesumnjivo je da je lajcak glupan koji pada na mrcevacke fazone, kao i oni koji su ga postavili. sve ce njih mile da zajebe, zato sto je dobar politicar i to niko ne moze da ospori
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Onaj u cijim je rukama finansiranje policje, taj i upravlja njom...
To nije tacno,osim toga procitaj sporazum pa ces vidjeti da je budzet jedinstven,ali da ce biti podjeljen po oblastima koje ce imati po zamjenika i rasporedjivati novac,a da vas podsjetim policijske oblasti odgovaraju ustavnom uredjenju,a sto se tice toga imas primjer uprave za indirektno oporezivanje koja upravlja svim novcem u BiH ali ne upravlja Republikom srpskom!
Finansiranje je na drzavnom nivou, a neke "finese" koje je Dodik "isposlovao" su gluposti i zamajavanje ociju javnosti. Bosnjaci su pobjednici ovih pregovara. Ako ne sad, a ono na duze staze...
Ako ti nije jasno da ti jos jednom pojasnim,taj zajednicki budzet se sastoji od buzeta policijskih oblasti koje ce biti formirane prema ustavnom uredjenju,a to znaci da ce jedna policijska oblast biti Republika Srpska i da ce imati svoj budzet koji ce sa budzetom drugih policijskih oblasti ciniti zajednicki budzet.Pored cinjenice da nema prelaska entitetskih granica bitna je stvar da se sve odluke donose konsenzusom,sto znaci da nema preglasavanja.
Necu se vise ubjedjivati i objasnjavati dobre stvari ovog protokola,moj savjet ti je da slusas kako kukaju Turci i da iz toga zakljucis da je protokol dobar za nas Srbe!
PS:Jel` neko vidio mudzahedina Silajdzica danas,nesto mi se usutio?
Prvo,Silajdzic je preveliki fanatik da bi pristao na rjesenje u kom bi policija RS imala moc da kontrolise svoje finansije bez uplitaja "vrha". Drugo, Dodiku je previse udobno u fotelji vlasti da bi sad dopustio da ga MZ ljulja zbog bilo cega, te je pristao na ovo. Trece, jasno se vidi tvoja slijepa poslusnost Dodiku, a tako 'ladno si me svrastao u SDS. Ocito se vodite onom: "Ako ne mislis kao ja, onda si protiv mene". "Najgenijalnije rjesenje" je dakako to da ce se policija ravnati po popisu iz 19991. sto odlicno odgovara Muslimanima.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple Iphone 5
Dodik je mnogo veci fanatik od Silajdzica. Razlika je samo u retorici. Haris je lajaviji, dok ovaj nas to radi mnogo drugacije. Lajcak ni bilo koji drugi sef OHR-a ga nikada nece smeniti.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Milorad Dodik smatra da Visoki predstavnik treba okončati svoju misiju u BiH
Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik žestoko je kritizirao rad visokog predstavnika međunarodne zajednice i specijalnog predstavnika Evropske unije (EU) u BiH Miroslava Lajčaka, tražeći da se njegova misija okonča.
01.10.2007. 14:54

Nakon što je Lajčak zatražio da dodatno objasni pojedinosti dogovora o reformi policije u BiH, Dodik je u nedjelju, u razgovoru s novinarima austrijske novinske agencije APA, izjavio: "Nemam namjeru ništa mu pojašnjavati." APA je intervju s Dodikom objavila danas.

Lajčakov ured osim toga ne igra "nikakvu ulogu" u pogledu evropskih reformi, izjavio je Dodik, dodajući kako stoga Ured visokog predstavnika (OHR) treba okončati svoju misiju.

Predsjednik Vlade RS izjavio je kako mu "nikako ne ide u glavu" da Lajčak traži dodatna objašnjenja njegovog dogovora s članom Predsjedništva BiH Harisom Silajdžićem o reformi policije. Shvatio je, tvrdi, da se od političkih snaga u BiH traži da se u pitanju reforme policije dogovore oko minimuma, kako bi se omogućilo približavanje BiH EU.

"To smo učinili u petak", naglasio je Dodik i dodao: "Očito je da međunarodna zajednica opet igra neku igru. "Osim toga, on upozorava na "određeni broj stalno frustriranih političara", spominjući pri tome lidera Socijaldemokratske partije (SDP) BiH BiH Zlatka Lagumdžiju. Prema Dodikovim riječima, nije se ispunila Lagumdžijina nada da će međunarodna zajednica u BiH "sve smijeniti".

Problem reforme policije, prema Dodikovim riječima, nalazi se "u strukturama OHR". Međunarodna zajednica, smatra on, ustraje isključivo na rješenjima koje je sama zamislila.

"Ne dopuštaju da se primijene i afirmiraju domaća rješenja, nego pokušavaju provesti svoja", izjavio je Dodik. U sporazumu o reformi policije predviđeno je da policijske strukture odgovaraju ustavnoj strukturi zemlje.

"Dio te ustavne strukture je RS. Stoga RS treba imati svoj udio u policiji. I ja sam siguran da je to policija RS", naglasio je Dodik.

Prema njegovim riječima, još je bivši visoki predstavnik Pedi Ešdaun (Paddy Ashdown htio) "podmetnuti" EU i BiH reformu policije.

"Sad se vidi da je EU zaglibila s reformom policije", i to stoga što je "Ešdaun htio ostati zabilježen kao pozitivac", dodao je Dodik.

"Ponašao se kao slon u staklarskoj radnji kao onaj ko čini ono što mu padne na pamet, bez želje da BiH napreduje u smjeru EU", izjavio je on.

Poručio je da svaki prekršaj Ustava predstavlja destabiliziranje sistema u BiH.

"Ako je neko destabilizirao sistem, onda to nije bio Silajdžić, ni neki drugi bh. političar, nego Ešdaun sa svojim bolesnim ambicijama da uspostavi nešto što nije realno", rekao je Dodik.

APA je objavila da posjeduje informacije prema kojima upravo OHR troši najveći dio novčanog iznosa koji iz inostranstva dolazi u BiH.

Visoki predstavnik mjesečno dobije "na ruke" 63.000 eura, tvrdi austrijska novinska agencija.

Na česte prijetnje da će biti smijenjen, Dodik je izjavio da ga to ni najmanje ne zanima.

"To možete objesiti mačku o rep", poručio je, najavljujući da će u svakom slučaju ostati vjeran svojim stavovima.

"Ovo što sad ovdje kod nas čine neki krugovi iz međunarodne zajednice nije se radilo ni u najcrnjem komunizmu. Moraju se naviknuti na to da postoje ljudi s dovoljno integriteta, ideja i karaktera", poručio je.

"Ne razumiju BiH. Dolaze sa znanjem koje su pokupili iz knjiga, pod utjecajem lobija i pokušavaju nam nametnuti svojevrsnu pamet i standarde koji ne postoje... Možda smo mi na Balkanu nedovoljno obrazovani i nedovoljno civilizirani, ali na Balkanu ima ponosnih ljudi", izjavio je Dodik.

Autor: ONASA

Izvor: Avaz 02.10.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple Iphone 5
Opasan je Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:31:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.