Nova opcija na nasem forumu nudi vam, konacno, mogucnost da na jednoj strani pratite sve one teme koje vas zanimaju, bez mesanja drugih kojima tu nije mesto i bez obaveze da u temama ucestvujete da bi one bile na spisku. Vi ste jedini urednik sadrzaja koje cete pratiti, a sve sto treba da uradite je da u temama koje zelite videti na ovoj stranici kliknete na dugme sa malim srculencom, koje se nalazi u meniju pored opcija poput "Odgovori" , "Stampaj", "Nova tema" i sl.
Nova opcija na nasem forumu nudi vam, konacno, mogucnost da na jednoj strani pratite sve one teme koje vas zanimaju, bez mesanja drugih kojima tu nije mesto i bez obaveze da u temama ucestvujete da bi one bile na spisku. Vi ste jedini urednik sadrzaja koje cete pratiti, a sve sto treba da uradite je da u temama koje zelite videti na ovoj stranici kliknete na dugme sa malim srculencom, koje se nalazi u meniju pored opcija poput "Odgovori" , "Stampaj", "Nova tema" i sl.
uzo si mi reč iz usta,ortak.gde piše da sam ja ta koja dodaje? sve što treba da uradim je da kliknem na dugme sa malim srculencem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix