Nije mi dovoljno da spavam od jutra do mraka a svaku noc u sebi nadjem jos po jednog ludaka. Sam sa sobom ruke obaram, i pogledima vrata otvaram.
Znam da neces doci i postujem sve to, svaki mali izgovor, a bilo ih je sto. Nije vazno, ne moras da glumis mi i da te ne znam mozda vjerovala bi'.
Sve sto pogledam se rusi, otkud ti u mojoj dusi? Lutas kao otrov venama (mojim venama). Ne dam vise ja na sebe, prezivjet' cu i bez tebe, kol'ko zadnja rijec na usnama.
Nije mi dovoljno da spavam od jutra do mraka a svaku noc u sebi nadjem jos po jednog ludaka. Sapnuo sam tiho, najtise, zbog tebe sam pao najnize, ej.
Tiho kao srce sat otkucava, opet naces doci i tu nema govora. Nije vazno, ne moras da glumis mi i da te ne znam mozda vjerovala bi'.
Sve sto pogledam se rusi, otkud ti u mojoj dusi? Lutas kao otrov venama (mojim venama). Ne dam vise ja na sebe, prezivjet' cu i bez tebe, kol'ko zadnja rijec na usnama.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.