Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam davao krv u srednjoj skoli... moji roditelju su redovni davaoci krvi, e sad ja sam prestao zato sto nisam dobio knjizicu od crvenog krsta da sam dao krv i razocarao sam se... tacnije skoro da je niko nije dobio... Mozda je knjizica u skoli ali niko me do sada nije kontaktirao, tako da covek prosto moze svasta da pomisli...
Pozeljno je dati krv par puta godisnje i to ne posmatrano samo sa humanog aspekta, vec i zdravstvenog, jer jetra proizvodi novu krv, da nadomesti izgubljenu. Na taj nacin se covek podmladjuje i jaca svoj imuni sistem.
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Danas sam bio na VMCu kod ocnog i bila gomila regruta. U jednom trenutku, neki kapetan kaze: "Ajte momci na davanje krvi", a ja prebledim i hocu da padnem sa stolice. "Ne, ti, ti ides kod ocnog, ne brini"
Inace, najjace sam se izblamirao kad sam isao da vadim radnu knjizicu, pa na lekarski.
Sedeo sam do neke ribe (inace sjajno izgleda) i raspricali se mi, kad me zove lekarka da dam krv. Ja zamolim tu devojku da mi pricuva stvari. Naravno, napravim se hrabar dok sam davao krv i pogledam. Hteo sam da padnem. Dodjem nazad u cekaonicu i klatim se a devojka se smeje. Zove me lekarka iza mene da udjem u ordinaciju, a ja krenem na pogresna vrata i svi u cekaonici povikase "NE TA VRATA!".
Kad sam izasao, brzo sam pokupio stvari od devojke koja je umirala od smeha i rekao "Moram da zurim na posao, cao!" i pobegao glavom bez obzira.
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!