Onog momenta kad se donji i gornji pritisak izjednace dolazi do smrti, a usled vadjenja krvi pritisci se izjednacuju tj pocinju da se izjednace jer kao sto znate kad covek iskrvari umire (ne zato sto mu je nestalo krvi jer tim cinom se pritisci izjednacuju), dakle kad vadite krv pritisci se izjednacuju i mora da se lezi da bi se to povratilo u normalu tj da se sto manje krecete i pokrecete jer u mirnom stavu srce ce lakse napumpati krv i samim tim i povecati pritisak, e sad moze se desiti da nekada to nece samo od sebe da se vrati i tada se daje tecnost da se pije.... a kao sto znaju svi oni koji su vadili krv preporucuje se posle vadjenja krvi da se popije oko 1-2 litre krvi takodje pusacima nije preporucljivo da zapale oko 6 sati .....
a kao sto znaju svi oni koji su vadili krv preporucuje se posle vadjenja krvi da se popije oko 1-2 litre krvi takodje pusacima nije preporucljivo da zapale oko 6 sati .....
Joj crkoh sad od smeha
Izvini ime desava se svima ali bas si me nasmejala :wink:
kazem vam ja sam ovde davala krv uvek i ovde odma daju da se pije sok ili voda,ko sta hoce,cim pocnu da vade krv... Inace zapalila sam odma posle,nista mi nije bilo a i nisu mi rekli da netreba da pusim
Poceo sam da dajem krv jos u gimnaziji (O+) tako da znam da sam cesto trcao po bolnicama kada su me zvali da nekom treba krv. Pravo da Vam kazem neznam koliko puta sam dao ali znam da je 15 - 20 puta sigurno. Zadnji put pre nekoliko godina sam se javio da dam kostanu srz koja je bila potrebna jednom detetu bolesnom od leukemije, ali na njegovu srecu nasli su 100% indenticnu tako da ja nisam morao da dajem. Sto se tice pusenja nije bas moranje da se odmah zapali, tako da sam ja uvek palio tek posle nekoliko sati ili posle dobre klope.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!