Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobrodošlica gostima iz Srbije u Makarskoj: Da imam nož, sad bih te zaklao!  (Pročitano 52715 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
A cuj :"Da imam noz sad bi te zaklao!"..a gde zivi kad nema noz? U svakoj radnji ima onaj mesarski za klanje da se kupi...puste pretnje ..
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung SGH-E590
@Nksamsj

Kakav si ti to seljak kad si po ceo dan na kompu, idi okopaj bastu, beri vocnjake, radi bre nesto, zbog takvih seljaka kao ti je propala poljoprivreda u Srbiji! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Нисам сељак, него- ФАРМЕР!  Smile
А, Светом Недељом се НЕ РАДИ!   Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Ti si profesor srpskog jezika koliko sam procitao i predajes u vazduhoplovnoj skoli u Beogradu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Evo neko moje sveže iskustvo:
Pre neki dan sam se vratio sa nekog kraćeg letovanja u CG, tačnije Petrovac. Nemam običaj da letujem u CG pošto mi je Egejsko na 3 sata od kuće, al imam prijatelja koji ima kuću na Petrovcu, pa smo imali posle dužeg vremena neko porodično okupljanje...No, to je nebitno za celu priču. Ono zbog čega sam se latio ove teme je moje proputovanje crnogorskom priobalskom magistralom. Došli smo do Herceg Novog i nešto nam je palo napamet da bismo mogli i do Dubrovnika...Nisam nešto nostalgičan prema hrvatskom primorju, ma da sam ga ko klinac sa svojim roditeljima 80-ih često posećivao. Do duše u sećanju mi je loše iskustvo iz 90-e godine, kada sam sa školskom eksurzijom bio u poseti Dubrovniku, u kome smo još tada dobili "lepu" dobrodošlicu jajima i kamenjem upućenim na naše autobuse koji su vidnom oznakom označavali da je u pitanju školski autobus. To nikada neću zaboraviti, ma da tad nisam baš bio siguran koji je razlog takvoj dobrodošlici domaćina, jer u tom trenutku početak rata nije bio u najavi, barem ne za nas obične smrtnike . Al da se vratim na moju početnu priču. Kao što rekoh, društvu je palo na pamet da bismo mogli u kratak obilazak i Dubrovnika, jer eto već dve godine ide kampanja velike srdačnosti za dobrodošlicu gostima iz Srbije. Namera nam je naravno bila da idemo našim kolimai srspkih registarskih tablica. No, pre toga pošto smo malo ogladneli svratili smo do nekog restorana u Herceg Novom da ručamo i da se usput malo raspitamo kako doći do prelaza i da li ima nekog problema. Braća Crnogorci su jednoglasno bili protiv da uopšte pomišljamo da idemo autom sa srpskim reg.tablicama, a da ako idemo busom to ipak bude sa nekom agencijom organizovano. Kažu da se i od njih retko ko usuđuje da ide autom u Dubrovnik (ma da retko to ko čini) bez obzira špto su em komšije em su u solidno dobrim političkim odnosima. Eto, ovakvi detalji su bili dovoljni da ipak odustanemo od takve avanture, ne radi nekog straha nego mi je bilo besmisleno da nekog svojim dolaskom veličam, a da pri tom trebam strepeti šta će biti ako  kojim slučajem svojim jezikom il drugim nacionalnim simbolom potstaknem nekog da pokaže svoje pravo lice...Hvala ali ne hvala... Još kada sam nerednih dana čitao u novinama o raznim ispadima uključujući i ovaj na kome je pokrenuta i ova tema uopšte se nisam pokajao. I mislim da će mi jedino možda Istra, jednog dana kada se popravi politička klima, biti zaista interesantna za posećivanje, ostatak kako stoje stvari, verovatno nikad
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3510
Ali....kaznjavaju ih  Smile
за ремећење јавног реда и мира - 100-ак рајхс куна Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
A cuj :"Da imam noz sad bi te zaklao!"..a gde zivi kad nema noz? U svakoj radnji ima onaj mesarski za klanje da se kupi...puste pretnje ..

срећа а су у кредитима,па немају лову да купе нож  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
nego, slabo nesto idu u hrvatsku na letovanje ovi judeo liberali  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
@producnenad,neko te je slagao ide se,ja sam isao sa kombijem hercegnovljanske registracije jos 2005.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Citat
Morace da prodje bar jos 50-tak godina pa da se , bar malo smire strasti.
Kod nas se automobili sa njihovim tablicama krecu normalno i nijednom se nista nije dogodilo a u Hrvatskoj slusamo sta se sve dogadjalo i dogadja.
Hrvoji su zamislili da , ako imaju more su uhvatili Boga za muda ( ruzno sto tako kazem ali jeste bas tako).
Umesto da uzimaju lovu oni se sjebavaju i zato ce skupo placati  usijanost na nacionalizmu i katolizicmu.

Istrani su se oslobodili tih zabluda ili bolje receno nikada ih nisu imali u toj mesri i zato kupe kajmak od Srpskih turista.

da a kola sa BG tablama redovno zavrsavaju na dnu mora  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 18:07:37 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.