Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobrodošlica gostima iz Srbije u Makarskoj: Da imam nož, sad bih te zaklao!  (Pročitano 52673 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
meni je Dubrovnik bio na pljuckomet...nikada nikome iz mog mjesta nije padalo na pamet da se setkamo tamo...

nije vrijeme tome...mozda jednog dana...mozda nikad...ko zna...ne opterecujem se.

ovo Hrvata sto dolazi u moje mjesto ( a dolazi ih puno) je odusevljeno nacinom na koji su prihvaceni...predivno.
a odusevljeni su, jer znaju kako im zemljaci znaju reagovati na turiste iz Srbije i Crne Gore.

mislim, cemu kriti?

ovo ljudi koje znam da se seckaju po Hrvatskoj uvijek su imali sitne provokacije i neugodnosti...pocev od bezazlenih (!?)...pogledi, opaske sa strane...pa do pokusaja sale tipa " hljeb nemamo...samo kruh" Smile

posteno...ako me to nervira...ja crkla.

ali, sto se masovno guzimo tamo...e, to mi vec nije jasno.

da idem negdje gdje treba da pricam u odredjenim okolnostima u pola glasa zbog naglaska, jer mogu u kafani gdje se popilo da izazovem flasu u glavu...jebem ti ja taj odmor.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson 
Citat
дигиман...да ли ти је тешко што ти онако трагично изгуби репрезентација?
koja reprezantacija? gde? u čemu?  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
Evo sta iman reci na 80% komentara   Smile Smile Smile

Iz Makarske sam i znam situaciju, prvo je izlorian slucaj boleskog (PTSP) pojedinca a ovo da nezelimo turiste iz BiH, to nije da nezelimo turiste iz BiH nego na turiste koji ljetuje na jedan dan i koji nista nepotrose nego samo izprljaju (jedu pastetu na moru, lubenice....) za sobom, naravno cast iznimkama.....

Tako da oni koji imaju vlastita iskustva nek pricaju (ko sto jesu i imaju samo pozitivne dojmove) a oni koji nisu vidili Hrvatsku a kamoli Makarsku nek se slobodno pokriju usima i sute....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Iz Makarske sam i znam situaciju, prvo je izlorian slucaj boleskog (PTSP) pojedinca

Poludio covjek od klanja Srba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 3510
Антихрватска кампања Б92
Крах Лијепе ваше
Припремиле: е-Новине  

Директорка Б92 задужена за десна скретања у туризму: Мања Грчић, бивша манекенка за сладолед
Пхото: Данијел Новаковић
Националистички испади, обојени мржњом, више нису никаква новост кад је реч о грчко-српској медијској кући Б92. Гостовања таквих фашисоидних ликова какви су Љиљана Булатовић или Коста Чавошки у њиховим ударним емисијама, савршено су се уклопила са србоидном атмосфером на блогу исте куће где се родољубље и бусање у национална прса сматрају ох, тако цоол. Коначно, на свом информативном порталу, Б92 отворио је карте и почео да се понаша као избезумљена „Политика експрес“ из својих најгорих времена
Увек Грчка, никад Хрватска: Веран Матић, грчки православац
У рубрици „Путовања“, на интернет сајту Б92, објављен је храбро непотписан текст под злокобним насловом: Нико неће у "Лијепу њихову". Ова ментална папазјанија у којој је неписменост тактичка вештина ретардираног аутора – не само да врви од правописних инцидената, уз пословичну Б92 аљкавост (име фотографа залепљено усред реченице), већ је то очигледна политичка матрица мржње и изругивања, зачињена поспрдним насловом и зајебавањем суседне државе, негде на нивоу четничког хумора „Вечерњих новости“. Уосталом, прочитајте текст који преносимо у целости Б92 целине, са малом интервенцијом у е-међунасловима. 
ГРЧКИ ВЛАСНИК Б92 ХВАЛИ СВОГА ТУРИСТИЧКОГ КОЊА: Недавно смо писали о томе где ће одмарати поједини српски министри. Грчка остаје једна од главних дестинација за одмор већину министара у Србији, док неки летују у Црној Гори, а један неће путовати овог лета. Погледајте где ће ићи водећи српски политичари. Штрајкови нису спречили српске министре да да спакују кофере и још једном крену ка својим омиљеним летовалиштима у Грчкој. Премијер Мирко Цветковић и његова жена ће путовати на Халкидики прве недеље августа.
СРПСКИ ЈЕЗИК, ГРЧКА ГРАМАТИКА: Снежана Самарџић Марковић, министарка омладине и спорта, провешће свој одмор на Крфу. Милан Марковић, министар за Државну упреву и локалну самоуправу и Верица Калановић потпредседница Владе такође планирају да путују у Грчку. роб.сандбацх
ВЕСТ КОЈА ЈЕ ЗБОГ СВОЈЕ ВАЖНОСТИ ОБИШЛА ПЛАНЕТУ: Министар одбране Драган Шутановац и министар економије и региналног развоја Небојша Ћирић већ одмарају са својим породицама на плажама у близини Атине.
ОВО ЈЕ ПРВИ МЕЂУНАСЛОВ Б92: Неки ће ићи у Црну Гору
ЧЕТИРИ ОКА У ДРУГОМ ОКУ: Са друге стране, два министра су изабрала суседну Црну Гору - Оливер Дулић, министар животне средине и просторног планирања и министар за Косово Горан Богдановић.
СЕОСКА ИДИЛА: Ивица Дачић, министар унутрашњих послова ће се веровато одмарати и у свом селу, док ће Јован Кркобабић, потпредседник владе највероватније ићи у Качарево.
РАЗГЛЕДНИЦА ЗА ЧИЧА ДРАЖУ: Срђан Срећковић, министар вера и дојаспоре је већ летовао 10 дана у Турској са својом породицом.

Типични хрватски залазак сунца, одвратан: Ровињ - далеко од српског. министарског срца
Пхото: Драган Кујунџић
У РАДУ ЈЕ СПАС: Милутин Мркоњић, министар за инфроструктуру је једини који је сувише заузет да би путовао. Он је изјавио да ће лето провести радно.
ОВО ЈЕ ДРУГИ МЕЂУНАСЛОВ Б92: Нико не жели у "Лијепу нашу".
Б92 ДОЖИВЉАВА ОРГАЗАМ: Изгледа да нико од њих неће посетити Хрватску упркос билбордима који су свуда око нас - “Тако лепа, а тако близу.
ЂЕЛИЋЕВА КЛЕТВА: ”Прошле године, поједини министри, укључујући потпредседника владе Божидара Ђелића су били јединствени у томе да никада не би изабрали Хрватску као место за одмор. “Ни ове нити било које наредне године нећу отићи на хрватски обалу,” рекао је новинарима прошле године.
А САД НЕШТО САСВИМ ДРУГАЧИЈЕ – ТЕЛЕФОНИ: Министри на одмору у иностранству не смеју да користе своје службене телефоне за приватне позиве. Њихови рачуни за мобилне телефоне које плаћа држава су ограничени на 5000 динара и немају опцију роминга.
Шта смо, пизда нам материна, сазнали из овог љупког, поремећеног текста? Сазнали смо да се Б92 и његов грчки власник неизмерно радују што њихови најбољи другови, министри, путују у драгу, пријатељску и економски стабилну Грчку. Сазнали смо да нико од министара у Влади Србије неће у „Лијепу њихову“, али наслов сугерише нешто сасвим друкчије: кад се поручи Нико неће у "Лијепу њихову", то значи баш то – нико, а не само министри. Сазнали смо, ничим изазвани, да министри не могу да користе службене телефоне, што је информација од највишег безбедносног интереса за читав регион. Коначно, сазнали смо да се Б92 неизмерно весели пропасти хрватске туристичке сезоне и да је то интегрални део уређивачке политике ове медијске куће која се овог лета ритуално маже националистичким блатом и ваља у православном муљу (хрватски: уљу). Хаппy диртy холидаyс, Б92!
П.С. Три сата након објављивања овог текста у е-новинама, Б92 је са насловне стране портала "спонтано" скинуо прилог Нико неће у "Лијепу њихову". Одједном, брзо, на Б92 појавила се нова вест "Тадић и Пахор летују у Хрватској", ваљда као противтежа сопственом скакању у уста. Толико о слободном Б92 новинарству и њиховом страху од е-новина. 

« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 17:35:44 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
Iz Makarske sam i znam situaciju, prvo je izlorian slucaj boleskog (PTSP) pojedinca

Poludio covjek od klanja Srba.

Poludio je od toga da je bio na prvoj crti i vidio kako ljudi umiru kraj njega.... Ali triba ga liciti a ako je zdrav (kojom slucajnoscu) triba mu sudit zbog prijetnje i vrijedanja na nacionalnoj razini...

Ali ponovo ponavljam to su izolirani slucajevi koji se svagdi dogadaju samo kod nas dolaze do izrazaja jer smo do iam 10 godina bili u rati.... Jebaji te ga, sto je bilo bilo je, a mi se mozemo trudit da budemo bolji....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mislim , dakle postojim !

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 360
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia ????
Ni za hiljadu godina me hrvatska neće videti . Imam odredjena osećanja prema njima i ne bi mi bilo prijatno boraviti tamo , ne iz straha već neke vrste odvratnosti  pa još da im za to i plaćam , neka hvala !!!
IP sačuvana
social share
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise. Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto. Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung i9300
Ni za hiljadu godina me hrvatska neće videti . Imam odredjena osećanja prema njima i ne bi mi bilo prijatno boraviti tamo , ne iz straha već neke vrste odvratnosti  pa još da im za to i plaćam , neka hvala !!!
vala bas, bukvalno su odvratni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Citat
дигиман...да ли ти је тешко што ти онако трагично изгуби репрезентација?
koja reprezantacija? gde? u čemu?  Smile

Madjarska, vaterpolo. Pukose u zadnjoj sekundi.

Inace, hrvati ne diraju madjare.

Evo sta iman reci na 80% komentara   Smile Smile Smile

Iz Makarske sam i znam situaciju, prvo je izlorian slucaj boleskog (PTSP) pojedinca a ovo da nezelimo turiste iz BiH, to nije da nezelimo turiste iz BiH nego na turiste koji ljetuje na jedan dan i koji nista nepotrose nego samo izprljaju (jedu pastetu na moru, lubenice....) za sobom, naravno cast iznimkama.....

Tako da oni koji imaju vlastita iskustva nek pricaju (ko sto jesu i imaju samo pozitivne dojmove) a oni koji nisu vidili Hrvatsku a kamoli Makarsku nek se slobodno pokriju usima i sute....

To mozes da pricas nekom drugom. Pozdravi momcice iz igraonica u Makarskoj. Narocito Juru, Mirka i Robu. Nemoj mi pricat da ne znas Roberta Berisu, naturalizovanog kroata, inace siptar po poreklu. To su klinci od nekih 15-18 godina koji mrze sve srpsko i otvoreno pricaju kako razbijaju soferke cim vide srpske tablice.

Da, da, bas u Makarskoj. Od cega ta deca pate? Jer u pitanju PTSP ili nesto drugo? Ajd malo, obidji igraonice, ima ih vise od dve, a manje od 4. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson 
Citat
Madjarska, vaterpolo. Pukose u zadnjoj sekundi.
boli mi qrac za mađarsku reprezentaciju i za celu mađarsku...

Citat
Inace, hrvati ne diraju madjare.
ali imam somborske tablice, pa kad nisam pored kola, mogu da mi polupaju...a uglavnom nisam pored  Smile
mada ni ja ne bi išao u dalmaciji...istra je zakon.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.