muvam se po forumu vec par dana, citam viceve, prebirem teme, cudim se serbianfighteru il kakovecbjese, ali nikako da zapocnem i padnem u razgovor. pa evo me, pomagajte, ne treba mi nista, ne prodajem nista, malo sam umorna i malo mi dosadno, a malo teze spavam nocu, ali nisam depresivna, vec po naravi nasmejana djevojka. sve vas lijepo pozdravljam i otvaram temu u kojoj vas pitam jel vama kad dosadno i zbog cega to dodje, kad imam toliko nekih dogadjaja na kojim bi mogla ucestvovati, toliko ljudi sa kojima bi mogla da se druzim, al prosto mi se ne da (i evo smaram vas..)
(izvinjavam se na jeziku, rodjena sam i zivim u sloveniji)
kupila sam danas one carapice sto imaju prste i nerviraju me.. laptop mi se nesto smara, ni on nije najbolji ovih dana, mozda i njega uhvatio onaj pticji grip, kazu stigo u sloveniju cekam nekog zivota od vas, da bar nasmejana pokusam zaspat sutra radim prvu smjenu, ugh a Crowz, pitanje zate, jel ozbiljno mislis da toliko mrzis sve il nisi imao sta pametnije napisat dole? onako zapalo mi za oko, ja sam i previse miroljubna..
pa ja to samo za izgovor upotrebljavam, znate i sami da se nekad dobro i napravit glup, pogotovo ako neces da se spustas u neke razgovore koji te ne interesuju ili neke provokacije da pogledas ono kao neznam ja nista